Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

ΧΑΚΕΡΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ & ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ & ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΒΙΝΤΕΟ

ΠΟΣΟ ΚΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΤΙΔΑ ΜΟΥ.Ορισμένες παρτίδες σχετίζονται με υπερβολικούς θανάτους, αναπηρίες και ανεπιθύμητες ενέργειες. Αυτή η διακύμανση θα μπορούσε να οφείλεται σε:.... διακύμανση στην ποσότητα, που σημαίνει τον αριθμό των δόσεων που κατανέμονται για μια συγκεκριμένη παρτίδα ή διακύμανση στην τοξικότητα των δόσεων. Και οι δύο παράγοντες μπορεί να παίζουν κάποιο ρόλο. Μέχρι να μάθουμε με βεβαιότητα, είναι καλύτερο να είμαστε προσεκτικοί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο για να μάθετε τον αριθμό θανάτων, αναπηριών και ασθενειών που σχετίζονται με τον συγκεκριμένο κωδικό παρτίδας σας. Ο τεράστιος αριθμός θανάτων και αναπηριών προκαλεί ανησυχία - ξεπερνώντας κατά πολύ τις ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με παρτίδες του ίδιου μεγέθους του εμβολίου κατά της γρίπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive