Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Αυτός είναι ο σύμβουλος του Μητσοτάκη, που μπαινοβγαίνει στο γραφείο του με θεσμική ιδιότητα, και είναι ηγετικό στέλεχος του ομίλου ΕΛΑΚΤΩΡ που μετέχει στην Αττική οδό!

Αυτός είναι ο σύμβουλος του Μητσοτάκη, που μπαινοβγαίνει στο γραφείο του με θεσμική ιδιότητα, και είναι ηγετικό στέλεχος του ομίλου ΕΛΑΚΤΩΡ που μετέχει στην Αττική οδό!...

Του Άρη Σπίνου

Σύμβουλος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη έως και σήμερα αλλά και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο παρελθόν, διετέλεσε ηγετικό στέλεχος του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, που κατέχει την πλειοψηφία της εταιρείας «ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ».

Πρόκειται για τον νομικό Γιώργο Μυλωνογιάννη, έναν εκ των Ιδρυτών Εταίρων της δικηγορικής φίρμας fdma ο οποίος:– Είναι, όπως αναφέρει ο ίδιος στο βιογραφικό της δικηγορικής του εταιρείας, από το Σεπτέμβριο του 2019 Νομικός Σύμβουλος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

– Την τριετία 1990-1993, διετέλεσε Σύμβουλος Επενδύσεων του τότε πρωθυπουργού Κων/νου Μητσοτάκη.

edolio5.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive