Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ. «Βάλλεται» από παντού η κυβέρνηση: Στη Θεσσαλονίκη αστυνομικοί διαμαρτυρήθηκαν μαζί με πολίτες κατά της υποχρεωτικότητας. Είχαν ανάποδα τις ασπίδες τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας

Προβληματισμό στο Μαξίμου προκάλεσε η χθεσινή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών....Ο λόγος δεν ήταν τόσο η μαζική παρουσία του κόσμου, αλλά η στάση που ακολούθησαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι για πρώτη φορά στάθηκαν στο πλευρό των διαδηλωτών.   Μάλιστα η πορεία σταμάτησε για λίγη ώρα έξω από την πρεσβεία της Σερβίας, με τους διαδηλωτές να φωνάζουν συνθήματα υπέρ του Νόβακ Τζόκοβιτς.  

Στην πορεία συμμετείχαν και ανεμβολίαστοι υγειονομικοί σε αναστολή εργασίας από την Πανελλήνια Ομάδα Επαγγελματιών Υγείας, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.

2 σχόλια:

  1. Μπράβο παληκάρια!! αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας που μέχρι χθες ήταν ήρωες κ τώρα δεν έχουν θέση στο ΕΣΥ.μπραβο σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και απ'οτι εμαθα ηταν μια,χωρις επεισοδεια πορεια.Ετσι ειναι οταν εχεις διαδηλωτες και αστυνομικους.Οταν ομως εχεις και προβοκατορες και μπατσους και,κυριως κατι φασιστικα μπασταρδοσκυλα σαν τον Χρυσοχουντιδη...Αληθεια,Μιχαλακη,εξαφανιστηκες και δεν μας ειπες το ονομα του χαφιε,τοτε στη Νομικη.Αποφευγεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive