Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Η Αυτού Εξοχότης κ.κ. Γαμιωτάκης.Της Ντορέτας Πέππα

Η Εξοχότης είναι τιμητικός τίτλος που δίδεται συνήθως  σε βασιλείς και σε όσους άλλους κατέχουν ισοδύναμο βαθμό. Όταν δοθεί ο τίτλος «Εξοχότης», ο κάτοχος συνήθως διατηρεί το δικαίωμα να τον χρησιμοποιεί... καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του!!! Στη φωτογραφία μας, η Αυτού Εξοχότης: ο "και με τη βούλα" ιμπεράτορ πάντων των Γραικύλων Κούλιους Μητσοτάκιους υποδέχεται τα γαλλικά Ραφάλ, υπό τη σκέπη του... σήματος της ΝΔ! Και εις ανώτερα! Μόνο να είναι μακριά από μας, κατά Ανδρομέδα μεριά...

4 σχόλια:

  1. "Εξοχώτατος" προσφωνείται ο πρωθυπουργός, ο πρόεδρος Δημοκρατίας, και ο πρέσβυς ξένου κράτους. Ο βασιλιάς προσφωνείται "μεγαλειότατος".

    Επομένως, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, ο Μητσοτάκης πολύ σωστά προσφωνείται "εξοχώτατος". (Και πολύ σωστά ο Τζήμερος προσφώνησε τη Μέρκελ "εξοχωτάτη".) Απλώς, στην εποχή μας αυτά είναι λιγάκι αταίριαστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αταιριαστος εισαι εσυ και οι αναρτησεις σου τρολακι του μητσοτακη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive