Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Aκoυστε τι λεει αυτn η γιαγιoυλα pε pεμαλια, πoυ θελετε να τnς βαλετε πpoστιμo...ΑKΟYΣΤE PΕ PEΜΑΛlΑ ! ! !

Ακουστε ρε αλητες...Ακουστε ρε επαγγελματιες ανεπαγγελτοι...Που ποτε δεν δουλεψατε...Θα σκοτωσετε αυτη την γιαγιουλα; Θα σκοτωσετε αυτη την γιαγιουλα; Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ κυρά ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 94 ΧΡΟΝΩΝ, ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΑ ΝΑ ΠΕΙ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 100 € ΠΡΟΣΤΙΜΟ..!!!! 

Anargiros Ksepapadakis

2 σχόλια:

  1. Η δικη μανα ειναι 95,με κινητικα προβληματα,δεν βγαινει ουτε στο μπαλκονι.Δεν εχει υποκειμενα,ειναι θηριο υγειας[αντε να απασχολησε δυο-τρεις φορες το ΕΣΥ τοσα χρονια.Η συνταξη της,απο 720 στα 480 ευρω.Να πανε να γαμηθουνε λεει,εκει το καθαρμα θα μου δινει συνταξη,μεχρι να ψοφησει.Γι'αυτη τη μαννα,γι'αυτη τη γριουλα,για ολες τις γιαγιαδες μας,αυτο τον πουστη θα τον σακατεψω.Εσεις τι θα κανετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι παναθλιοι πολιτικοι που κυβερνουν, αυτο το βιντεο πρεπει να το βλεπουν καθε βραδυ για να μην τους πιανει υπνος ΑΝ εχουν συνειδηση.
    Αυτοι που τρωνε 200 και 300 Ευρω στην καθησια τους, θελουν να παρουν απο μια ΚΥΡΙΑ, απομαχη της ζωης 100 Ευρω προστιμο επειδη δεν δεχεται την υποχρεωτικοτητα!
    Αυτη η υποθεση (και το συγκεκριμενο βιντεο), θα μπορουσε ευκολα να παει στο Ευρωπαικο συμβουλιο Ανθρωπινων δικαιωματων για να ρεζιλευτει η καταπτυστη Ελληνικη κυβερνηση.
    Τα σεβη μου γιαγιακα μου, ασπαζομαι το χερι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive