Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022

Έχουμε και λέμε.. Σημειώστε: Οταν λεμε οτι ο Κουλης με τη Μαρεβα εχουν αγορασει το 74% του ΧΑΑ, εννοουμε οτι κατεχουν μετοχες στις κατωθι εταιριες :

Vivartia (μητρική της γαλακτοβιομηχανίας ΔΕΛΤΑ, στην οποια ανηκουν οι Goody’s, Everest, Olympic Catering, Hellenic Catering κ.ά) Μπάρμπα Στάθης, γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη».

Επίσης εχουν μερίδιο στην Skroutz, στον ομιλο Dogus (μαρίνες Φλοίσβου, Ζέας, Λευκάδας και Γουνιών Κέρκυρας), Νοσοκ.Υγεια, ΙΑΣΩ General, Metropolitan Hospital.... Η πιο πρόσφατη …επένδυση τους ήταν η απόκτηση του 10% της ΔΕΗ, την οποία αρχίζουν να ξεπουλάνε και αυτήν... Ολα αυτα, μεσω της επενδυτικης εταιριας CVC CAPITAL PARTNERS, με εδρα το Λουξεμβουργο. Βεβαια, το κομμα χρωσταει δανεια, ΔΕΗ και σε οποιον μιλαει ελληνικα, αλλα τα κοροιδα ψηφοφοροι συνεισφερουν 50ευρα για τη διασωση του κομματος.

Eleni Hipolite Galanopoulou

3 σχόλια:

  1. Να υπενθυμισω οτι "φευγοντας"δεν παιρνεις τιποτα,και οι συγγενεις αν "δεν δεχτουν"τη κληρονομια γυρναει στο Κρατος,δηλ.σε μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλο το Μητσοτακαιικο απέκτησε αυτή την περιουσία χωρια τα ακίνητα κλπ, από το Δημόσιο, ως βουλευτές και υπουργοί και πρωθυπουργοί.
    Κανένας δεν δούλεψε στο ιδιωτικό τομέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεχάσατε κ μια εφαρμογή της Μάρεβας για οη line αγορές που το κόστος της ήταν 50000 euro κ τη ν αγόρασαν εβραίοι 200 Η 300 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ απο ξέπλυμα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive