Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Αφγανός "πρόσφυγας" καταδικάστηκε για σεξουαλική επίθεση σε 3χρονο κορίτσι στη βάση Quantico - υποστήριξε ότι η συμπεριφορά του ήταν "αποδεκτή στην κουλτούρα του"

 

Ένας Αφγανός "πρόσφυγας" του Τζο Μπάιντεν καταδικάστηκε για σεξουαλική κακοποίηση ενός 3χρονου κοριτσιού στη βάση πεζοναυτών Quantico στη Βιρτζίνια. Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, ο 24χρονος Mohammed Tariq χάιδευε το κοριτσάκι και άγγιζε τα απόκρυφα μέρη του πάνω από τα ρούχα του.... Δύο Αμερικανοί πεζοναύτες είδαν τον Tariq να φιλάει το κοριτσάκι και να το παρενοχλεί.

Ο Mohammed Tariq υποστήριξε μέσω διερμηνέων ότι δεν έκανε τίποτα κακό επειδή η παρενόχληση παιδιών είναι "μέρος της κουλτούρας του".

Το AP ανέφερε:

Ομοσπονδιακό δικαστήριο καταδίκασε έναν Αφγανό πρόσφυγα για σεξουαλική επίθεση σε ένα 3χρονο κορίτσι στη βάση των πεζοναυτών του Κουάντικο, όπου στεγαζόταν.

Ο Tariq συνελήφθη τον Σεπτέμβριο στο Camp Upshur στο Quantico, αφού πεζοναύτες τον παρατήρησαν να χαϊδεύει το κορίτσι, το οποίο δεν είχε συγγένεια μαζί του, πάνω από τα ρούχα του στα απόκρυφα μέρη του.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, ο Tariq προσπάθησε να εξηγήσει μέσω διερμηνέων ότι η συμπεριφορά του ήταν αποδεκτή στην κουλτούρα του. Οι προσπάθειες να αποσιωπηθούν οι καταθέσεις του απορρίφθηκαν από τον δικαστή.

Ο Tariq, ο οποίος μεταφέρθηκε στη Βιρτζίνια αφού εργάστηκε μαζί με τα αμερικανικά στρατεύματα στο Αφγανιστάν, έχει προγραμματιστεί να καταδικαστεί στις 26 Απριλίου.

"Οι άνθρωποι που έρχονται στη χώρα μας αναζητώντας καταφύγιο από την τυραννία και την τρομοκρατία αξίζουν να ζουν εδώ με ασφάλεια", ανέφερε σε δήλωσή της τη Δευτέρα η εισαγγελέας των ΗΠΑ για την Ανατολική Περιφέρεια της Βιρτζίνια Τζέσικα Άμπερ.

Οι παιδικές νύφες έφτασαν επίσης στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω της άστοχης απόσυρσης του Τζο Μπάιντεν και της φρενήρους εκκένωσης των Αφγανών.

Σύμφωνα με το Associated Press, αρκετοί "πολύ μεγαλύτεροι" Αφγανοί άνδρες έφτασαν στο Ουισκόνσιν με νεαρά κορίτσια που ισχυρίζονταν ότι είναι "νύφες".

Η αποτυχημένη απόσυρση του Joe Biden είχε ως αποτέλεσμα 13 νεκρούς Αμερικανούς στρατιωτικούς, 15 σοβαρά τραυματισμένους πεζοναύτες και σεξουαλικά κακοποιημένα κορίτσια που μεταφέρθηκαν στις ΗΠΑ (εμπορία παιδιών).

Αυτό είναι που ο Τζο Μπάιντεν θεωρεί "εξαιρετική επιτυχία".

1 σχόλιο:

  1. ετσι πολυπολιτισμος και ξερο ψωμι στην πραξη,αλλη μια παρασταση-προσπαθεια-επιβολη για την προωθηση της αριστεριστικης λαθροσυριζεικης προπαγανδας πολυπολιτισμου( ·→ αν υπαρχει ελλαδα σε μια δεκαετια απο σημερα σφυριξτε μου,η ελλαδα πολυ απλα σε λιγα χρονια δεν θα κατοικειται απο ντοπιους γηγενεις ελληνες):

    Τρεις μικροί πρόσφυγες βρήκαν «Ιθάκη» στο Κολλέγιο- Η υποτροφία - παράδειγμα ενσωμάτωσης...Η υποτροφία - παράδειγμα ενσωμάτωσης ...Τα δύο αγόρια από το Αφγανιστάν και το κορίτσι από το Πακιστάν κατευθύνονται προς το Κολλέγιο Αθηνών όπου φοιτούν στην Α΄ Γυμνασίου. Μετά την παρακολούθηση των μαθημάτων τους επιστρέφουν στους ξενώνες του «Home project», όπου φιλοξενούνται με άλλα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα.

    https://www.kathimerini.gr/society/561681439/treis-mikroi-prosfyges-vrikan-ithaki-sto-kollegio/

    ''Hταν αρχές Οκτωβρίου, όταν η Σοφία Κουβελάκη, γενική διευθύντρια του «Home project», της οργάνωσης που στηρίζει ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, συνδέθηκε διαδικτυακά με το Κολλέγιο Αθηνών. Εκείνο το μεσημέρι ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει στα παιδιά της A΄ Γυμνασίου, και για την ίδια ήταν μια πολύ σημαντική, πολύ ξεχωριστή παρουσίαση. Oχι γιατί ήταν το δικό της σχολείο, αλλά γιατί ήδη από τον Σεπτέμβριο τρία από τα «παιδιά της» που φιλοξενούνται στους ξενώνες, ένα κορίτσι από το Πακιστάν και δύο αγόρια από το Αφγανιστάν, φοιτούσαν σε αυτή την τάξη. Πρόκειται για ένα εγχείρημα με αρκετές προκλήσεις, που για να πραγματοποιηθεί πέρασαν πάνω από δύο χρόνια.''

    · → για τους ελληνες και τα ελληνοπουλα παλι τιποτα τα παντα για τους λαθρομεταναστες και τον λαθροεποικισμο...που να βρεθουν τωρα υποτροφιες για φτωχα ελληνοπουλα

    υπαρχει κανενας πολεμος στο πακισταν και δεν το ξερουμε; ακομα και στο αφγανισταν υπαρχουν νησιδες ασφαλειας για να επιστρεψουν πισω,

    · → μα δεν καταλαβαινουν οι αληταραδες οτι με ολων των ειδων ΔΩΡΑΕΝ παροχες που θα απολαμβανουν στην πλατη του ελληνα φορολογουμενου κοροιδου(στεγαση,σιτιση,ενα σκασμο επιδοματα,ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη,εκπαιδευση,επαγγελματικη αποκατασταση,αργοτερα ελληνικη ιθαγενεια κλπ...)θα προσελκυουμε συνεχως νεους και νεους μαντραχαλους εφηβους απ'ολο τον κοσμο και στην ουσια θα γινουμε(αν δεν εχουμε γινει ηδη) ο υπ'αριθμον πρωτος προορισμος και πολος ελξης και σε αυτην την κατηγορια αιτουντων ασυλου ολου του κοσμου οταν μαλιστα το ποσοστο απορριψης ασυλου στην πατριδα μας ειναι ανυπαρκτο,τα αποτελεσματα θα ειναι τραγικα

    · → με το ετσι γουσταρω κληρονομουμε πανω απο 5000 ασυνοδευτους μαντραχαλους στην πλειονοτητα ανω των 15-16 ετων(αυτα που δηλωνουν βεβαια αφου ο καθενας δηλωνει οτι ηλικια του καπνισει) απο πακισταν και αφγανισταν(οι υπολοιποι προερχονται απο μπαγκλαντες,αιγυπτος,κονγκο,μαροκο,αλγερια κλπ...),σε πρωτη φαση για ασυνοδευτους ανω των 14 ετων που δεν προερχονται απο εμπολεμες περιοχες θα επρεπε να ακολουθει αμεσα η απελαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive