Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

ΓΙΑΓΙΟΥΛΑ Δεν μπόρεσε να αντέξει ότι θα πρέπει να πληρώνει κάθε μήνα 100 από τα 300 ευρώ και έβαλε τέλος στην ζωή της… Πάγωσαν στο στούντιο

ΥΠΕΡΗΛΙΚΗ δεν μπόρεσε να αντέξει ότι θα πρέπει να πληρώνει κάθε μήνα 100 από τα 300 ευρώ και έβαλε τέλος στην ζωή της…Πάγωσαν στο στούντιο του Alet στο άκουσμα της είδησης ότι μια γυναίκα αυτοκτόνησε γιατί δεν είχε να πληρώσει το πρόστιμο των 100 ευρώ λόγω μη εμβολιασμού.

Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής του «Ανατρεπτικού Δελτίου» Ανδρέας Καψαμπέλης, η άτυχη γυναίκα έπαιρνε σύνταξη μόλις 300 ευρώ. Έχοντας μάλιστα προβλήματα υγείας αποφάσισε να μην εμβολιαστεί, μετά από συμβουλή των γιατρών της.

 Κάνουμε έκκληση στους ανθρώπους που αυτή τη στιγμή νιώθουν ότι βρίσκονται με το μαχαίρι στο λαιμό, από τις αδιανόητες πρακτικές της δικτατορικής κυβέρνησης! Η Ελλάδα έχει υπογράψει διεθνή σύμβαση που απαγορεύει υποχρεωτική ιατρική πράξη χωρίς τη θέληση του πολίτη και ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΤΑΙ (η σύμβαση) ΟΥΤΕ σε περίπτωση πανδημίας. Αυτό, άλλωστε, το δήλωσε η πρώην Πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου. Επομένως, τα πρόστιμα θα προστίθενται (για λίγους μόνο μήνες) και κάποια στιγμή, πιθανόν προ των εκλογών, θα διαγραφούν. Ο δήθεν οφειλέτης δεν μπορεί να συλληφθεί, τα ποσά δεν μπορούν να αφαιρούνται από τις συντάξεις, δεν γίνεται να γίνουν κατασχέσεις ή δεσμεύσεις περιουσιακών στοιχείων. 



Σχο

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive