Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Θεσσαλονίκη: Πολιτες κατα του υποχρεωτικού εμβολιασμού στήνουν αντίσκηνα έξω από το δημαρχείο (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πορείας που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης εναντίον του υποχρεωτικού εμβολιασμού, μερίδα ατόμων που μετέχουν στην κινητοποίηση απειλούν να στήσουν αντίσκηνα έξω από το δημαρχιακό μέγαρο της πόλης....
Σύμφωνα με πληροφορίες αμέσως μετά το τέλος της πορείας, άτομα που μετείχαν σε αυτή άφησαν στο έδαφος περίπου 25 αντίσκηνα και αυτή την ώρα επιχειρούν να τα στήσουν με σκοπό να μείνουν στο σημείο ολόκληρο το βράδυ.

Εκατοστά δίπλα τους υπάρχει διμοιρία των ΜΑΤ, η οποία προς το παρόν παρακολουθεί διακριτικά τους διαδηλωτές να στήνουν τις σκηνές καθώς ήδη αρκετές από αυτές να έχουν τοποθετηθεί υπό το σύνθημα “δεν υποχωρούμε αν δεν δικαιωθούμε”.

Από την πλευρά τους οι αστυνομικές δυνάμεις προειδοποιούν πως αν η κίνηση αυτή δεν είναι συμβολική και για λίγη ώρα, τότε θα προκληθεί επέμβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive