Η αμερικανική δικαιοσύνη μετά από σχετική μήνυση που υπέβαλλε εναντίον του μη κυβερνητική οργάνωση, υποχρέωσε τον φαρμακευτικό κολοσσό να αποκαλύψει μια έκθεση που μέχρι στιγμής ήταν εμπιστευτική. Ο κατάλογος των ανεπιθύμητων ενεργειών που παρατηρήθηκαν κυμαίνεται από περίπου είκοσι έως περισσότερες από εκατό...
Μετά το σκάνδαλο Pfizate τον Νοέμβριο, που αγνοήθηκε ή ελαχιστοποιήθηκε από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, μια νέα έκθεση αποκαλύπτεται.
Αυτή περιέχει πληροφορίες σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρονται από την Pfizer μετά από λίγο περισσότερο από δύο μήνες από την εκστρατεία εμβολιασμού (τα δεδομένα καλύπτουν περίοδο έως τις 28 Φεβρουαρίου 2021).
Μέχρι στιγμής, η εταιρεία είχε αναγνωρίσει μια χούφτα παρενέργειες, οι περισσότερες από αυτές ήπιες. Μόνο στην κατηγορία των αποδεδειγμένων σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών: καρδιακές παθήσεις όπως μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα, ειδικά σε νεαρούς άνδρες, και αλλεργικά σοκ.
Όμως, σύμφωνα με τον αρθρογράφο ερευνητή Guy Hatchard της Daily Telegraf στο έγγραφο που αποχαρακτηρίστηκε χάρη στην παρέμβαση αμερικανικού δικαστηρίου, αποδεικνύεται ότι ο κατάλογος των παρενεργειών είναι πολύ μεγαλύτερος και ανησυχητικός.
Σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο άρθρο και τι πληροφορίες που επικαλείται ο Νεοζηλανδός ερευνητής το έγγραφο που η Pfizer αναγκάστηκε να καταθέσει στην δικαιοσύνη επεριλαμβάνει λίστα με τις εξής παρενέργειες:
Νεφρική ανεπάρκεια
Εγκεφαλικό
καρδιακά συμβάντα
επιπλοκές εγκυμοσύνης
φλεγμονή
νευρολογική ασθένεια
αυτοάνοση ανεπάρκεια
παράλυση
Ηπατική ανεπάρκεια
διαταραχές του αίματος
δερματικές ασθένειες
μυοσκελετικά προβλήματα
αρθρίτιδα
αναπνευστική ασθένεια
εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση
θρόμβοι αίματος
αγγειακή νόσο
αιμορραγία
απώλεια της όρασης
παράλυση του Bell
επιληψία‘
Μέχρι στιγμής, οι γιατροί έχουν λάβει μια λίστα με 21 ανεπιθύμητες ενέργειες.
Όλες αυτές οι επιδράσεις είναι μικρές και απαιτούν ελάχιστη ή καθόλου θεραπεία εκτός από ανάπαυση, με εξαίρεση τις σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις, τη μυοκαρδίτιδα και την περικαρδίτιδα (φλεγμονή της καρδιάς).
Ως αποτέλεσμα, οι περισσότεροι από τους χιλιάδες ανθρώπους που ανέφεραν ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τον εμβολιασμό στάλθηκαν στο σπίτι με μοναδική συμβουλή να πάρουν μια ασπιρίνη και να ξεκουραστούν.
«Σε κάποιους είπαν ότι η κατάστασή τους μπορεί να είναι ιατρικά συμβάντα άσχετα με το εμβόλιο, ότι ήταν ψυχοσωματικό ή ότι οφειλόταν στο άγχος τους. “
Ο κατάλογος των θανάτων που αποδίδονται στην ένεση είναι πιθανό να αυξηθεί δραστικά.
Πολύ λίγοι θάνατοι έχουν ακόμη επισήμως συνδεθεί με τον «εμβολιασμό», καθώς τα συμπτώματα και τα αίτια δεν περιλαμβάνονταν στον αρχικό κατάλογο που παρείχε η Pfizer. Άλλοι θάνατοι βρίσκονται ακόμη «υπό διερεύνηση».
Αλλά με το νέο έγγραφο, ο κατάλογος των θανάτων που σχετίζονται με ένεση θα μπορούσε να αυξηθεί δραματικά.
Ο συγγραφέας του άρθρου τονίζει επίσης, όπως πολλοί ειδικοί, τη μεγάλη υποαναφορά (της τάξης του 5% στη Νέα Ζηλανδία) των παρενεργειών στους φορείς φαρμακοεπαγρύπνησης, ιδίως λόγω της άγνοιας του ευρύτερου κοινού.
Μακροχρόνιες βλάβες στην υγεία των εμβολιασμένων
«Πολλοί από τους περισσότερους από 100 νέους τύπους παρενεργειών που αναφέρονται από την Pfizer σε αυτό το έγγραφο 38 σελίδων ενέχουν μακροπρόθεσμους κινδύνους για την υγεία. Μέχρι πολύ πρόσφατα, το έγγραφο αποκρύπτονταν από την Pfizer, η οποία υποστήριξε ότι έπρεπε να παραμείνει εμπιστευτικό. Είναι πολύ πιθανό ότι ένας πολύ μεγάλος αριθμός ανθρώπων»
Διχασμένη κοινωνία και τυφλή εμπιστοσύνη
Στο άρθρο του, ο Guy Hatchard αναφέρει επίσης την τυφλή εμπιστοσύνη που έχει συχνά αποδοθεί στις αρχές. Χωρίς να γνωρίζουν τις βραχυπρόθεσμες, μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες επιπτώσεις, κατέληξαν ότι οι ενέσεις είναι «ασφαλείς και αποτελεσματικές». Αρχές που πλέον επιλέγουν να αγνοήσουν τις μαρτυρίες που πλέον ξεχειλίζουν στα κοινωνικά δίκτυα.
Αυτή η τυφλή εμπιστοσύνη μπορεί να έχει ενισχυθεί για όσους εμβολιάζονται που δεν έχουν βιώσει σοβαρές παρενέργειες και δεν βλέπουν (κυριολεκτικά) πού είναι το πρόβλημα, οδηγώντας σε πόλωση απόψεων και άρα διχασμό της κοινωνίας.
Ταυτόχρονα, όμως, ολόκληρο μέρος του εμβολιασμένου πληθυσμού, «υποφέρει σιωπηλά από εξουθενωτικές, μη αναγνωρισμένες και σε ορισμένες περιπτώσεις μη θεραπευμένες ασθένειες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.