Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

ΓΙΑΤΙ “ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ” ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ -Αγαπητέ Αλέξη, μήπως γνωρίζεις κάτι παραπάνω για όλα αυτά;

Η μετάλλαξη Οmicron της COVID-19 και η προσπάθεια του George Soros να διασώσει τη τιμή του Δυτικού ΚόσμουZeroHedge έγινε δημοφιλής στην Ελλάδα τη περίοδο των Μνημονίων. Ιδιαίτερα στο πρώτο Μνημόνιο....   Ο ZeroHedge λοιπόν αναδημοσίευσε την 1η Αυγούστου την ανάλυση του Brandon Smith για την επιμονή στον εμβολιασμό του 100% του παγκόσμιου πληθυσμού.

Από τον Blade Runner Πρόκειται για μία αλλόκοτη άποψη για το ρόλο των εμβολίων.Σ΄αυτή προσθέστε και την θεωρία του νεαρού γλυκομίλητου ιστορικού Yuval Harari> -Σε 100 Χρόνια από σήμερα «η γη θα κυριαρχείται από οντότητες που θα είναι πιο διαφορετικές από εμάς από όσο είμαστε εμείς διαφορετικοί από τους Νεάντερταλ ή τους χιμπατζήδες».Δεκέμβριος 1, 2021. Στο μεταξύ λίγες ώρες πριν…Δικαστική απόφαση-κόλαφος για τον Aμερικανό Πρόεδρο Joe Biden και για ότι θα σημάνει αυτό για την Ευρώπη και το κόσμο καθώς αφορά την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών. Δύο δικαστήρια τόσο στο Louisiana όσο και στο Missouri είπαν stop στη υποχρεωτικότητα παρότι η δικαστική διαδικασία ενάντια στις εντολές του Λευκού Οίκου έχει πολύ δρόμο.

«Εάν επιτραπεί στην εκτελεστική εξουσία να σφετεριστεί την εξουσία της νομοθετικής εξουσίας για τη θέσπιση νόμων, δύο από τις τρεις εξουσίες που εκχωρούνται από το Σύνταγμά μας θα βρίσκονται στα ίδια χέρια», έγραψε. «Αν η ανθρώπινη φύση και η ιστορία διδάσκουν κάτι, είναι ότι οι πολιτικές ελευθερίες αντιμετωπίζουν σοβαρούς κινδύνους όταν οι κυβερνήσεις κηρύσσουν επ’ αόριστον καταστάσεις έκτακτης ανάγκης…”

Αυτή η δικαστική απόφαση αποτελεί μία πρώτη βόμβα ενάντια στους σχεδιασμούς και ανοίγει το δρόμο σε αντίστοιχες αποφάσεις ανά τον κόσμο. Οι εξελίξεις είναι πλέον καταιγιστικές. Ειδικά όταν αφορούν και σε εμβόλια για την έκτακτη αδειοδότηση των οποίων τα σχετικά έγγραφα θα πρέπει να παραμείνου απόρρητα για 55 χρόνια!

Οι αποφάσεις των αμερικανικών δικαστηρίων έρχονται σε αντίθεση και με την απαίτηση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού που συστήνουν οι “πρόθυμοι” πολιτικοί του Σύριζα και των υπολοίπων κομμάτων στην ελληνική κυβέρνηση.

Η επιβολή της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού εάν συνδυασθεί με ένα προαναγγελθέν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας θα μπορούσε να μεταφραστεί σε ανυπολόγιστες ποινές ισοβίων.

Η απόφαση των αμερικανικών δικαστηρίων έρχεται κόντρα στην εντολή Biden και τορπιλίζει σε αυτή τη φάση (η δικαστική διαδικασία δεν τελειώνει εδώ, αλλά είναι μία πρώτη νίκη όσων προσέφυγαν στην Αμερικανική Δικαιοσύνη) την εντολή του Biden για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών, τόσο στα νοσοκομεία, όσο και στα κέντρα υγείας των ΗΠΑ.

Aλέξης Τσίπρας-Klaus Martin SchwabΌταν ο αγνός επαναστάστης από τα Τζουμέρκα μπήκε σε τροχιά Μεγάλης Επανεκκίνησης

Σύμφωνα με την εντολή που είχε δώσει ο ένοικος του Λευκού Οίκου, οι υγειονομικοί ήταν υποχρεωμένοι να έχουν εμβολιαστεί έστω και με την πρώτη δόση έως τις 6 Δεκεμβρίου και να έχουν κάνει τη 2η δόση έως τις 4 Ιανουαρίου.

Ο δικαστής Terry A. Doughty στο Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ, Δυτική Περιφέρεια της Louisiana, αποφάνθηκε υπέρ ενός αιτήματος του Γενικού Εισαγγελέα της Λουιζιάνα, Jeff Landry, να μπλοκάρει έναν επείγοντα κανονισμό που εκδόθηκε στις 4 Νοεμβρίου από τα Κέντρα για τις Υπηρεσίες Medicare και Medicaid που απαιτούσε εμβόλια σχεδόν για κάθε υπάλληλο πλήρους απασχόλησης και μερικής απασχόλησης, εθελοντές και εργολάβους που εργάζονται σε ένα ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων υγειονομικής περίθαλψης που λαμβάνουν χρηματοδότηση Medicaid ή Medicaid.


Η Louisiana συμμετείχε στην αγωγή από γενικούς εισαγγελείς σε 13 άλλες πολιτείες.

Ο δικαστής Doughty υποστήριξε στην απόφασή του ότι η κυβέρνηση Biden δεν έχει τη συνταγματική εξουσία να αγνοήσει το Κογκρέσο εκδίδοντας μια τέτοια εντολή.

«Εάν επιτραπεί στην εκτελεστική εξουσία να σφετεριστεί την εξουσία της νομοθετικής εξουσίας για τη θέσπιση νόμων, δύο από τις τρεις εξουσίες που εκχωρούνται από το Σύνταγμά μας θα βρίσκονται στα ίδια χέρια», έγραψε. «Αν η ανθρώπινη φύση και η ιστορία διδάσκουν κάτι, είναι ότι οι πολιτικές ελευθερίες αντιμετωπίζουν σοβαρούς κινδύνους όταν οι κυβερνήσεις κηρύσσουν επ’ αόριστον καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

«Κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας όπως αυτή, είναι ακόμη πιο σημαντικό να διασφαλίσουμε τη διάκριση των εξουσιών που ορίζεται στο Σύνταγμά μας για να αποφευχθεί η διάβρωση των ελευθεριών μας», πρόσθεσε.

Σημειώνοντας ότι η υπόθεση “θα κριθεί τελικά από ένα ανώτερο δικαστήριο από αυτό”, έγραψε ο Doughty, “Ωστόσο, είναι σημαντικό να διατηρηθεί το status quo σε αυτή την υπόθεση. Τα συμφέροντα της ελευθερίας των μη εμβολιασμένων δεν απαιτούν τίποτα λιγότερο.”

Ο Landry επαίνεσε την απόφαση, λέγοντας σε μια δήλωση: “Χειροκροτώ τον δικαστή Doughty που αναγνώρισε ότι η Λουιζιάνα είναι πιθανό να επιτύχει επί της ουσίας και ότι έφερε μια ακόμη νίκη για την ιατρική ελευθερία των Αμερικανών. Ενώ ο Joe Biden κακοποιεί τους ήρωές μας στον τομέα της υγείας με το “τρύπημα” του ή διατάγματα εργασίας, θα συνεχίσω να αντιστέκομαι στις τακτικές εκφοβισμού του Προέδρου και να παλεύω για την ελευθερία».


«Ενώ ο αγώνας μας απέχει πολύ από το να τελειώσει, χαίρομαι που το Δικαστήριο χορήγησε προκαταρκτική ανακούφιση κατά της αντισυνταγματικής και ανήθικης επίθεσης του Προέδρου όχι μόνο στους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας αλλά και στην πρόσβαση σε υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης για τους φτωχούς και τους ηλικιωμένους μας», συνέχισε ο Landry. «Θα δω αυτή την υπόθεση μέχρι το τέλος – παλεύοντας σε κάθε βήμα για να αποτρέψω την ομοσπονδιακή κυβέρνηση από το να επιβάλει ιατρική τυραννία στους πολίτες μας και να μετατρέψει τους ήρωες της υγειονομικής περίθαλψης του περασμένου έτους σε άνεργους φέτος».

Η απόφαση του Doughty απηχεί εκείνη του περιφερειακού δικαστή των ΗΠΑ Matthew Schelp, ο οποίος εξέδωσε εντολή 32 σελίδων τη Δευτέρα που εμποδίζει την κυβέρνηση Μπάιντεν να επιβάλει την εντολή τους για εμβόλια σε εργαζόμενους στον τομέα της υγείας σε 10 πολιτείες.
Brandon Smith: Γιατί οι υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης και οι κυβερνήσεις θέλουν απελπισμένα ποσοστά εμβολιασμού 100%;

>Αντιγράφουμε από τον ZeroHedge

Δεν νομίζω ότι είμαι ο μόνος που το έχει προσέξει – Υπήρξε ξαφνικός κατακλυσμός προπαγάνδας για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού και προπαγάνδα για τα διαβατήρια εμβολίων τον περασμένο μήνα, περισσότερο απ’ ότι νομίζω ότι έχουμε δει από τις αρχές του τρέχοντος έτους. Μιλώ ιδιαίτερα για τις ΗΠΑ, αλλά είναι σημαντικό να επισημάνω ότι στις ΗΠΑ το καθεστώς εξακολουθεί να απαιτεί απεγνωσμένα ένα πολύ υψηλότερο ποσοστό εμβολιασμού. Σε μέρη όπως η Ευρώπη, τα ποσοστά εμβολιασμών στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία είναι υψηλότερα και οι κυβερνήσεις έχουν προχωρήσει στη φάση των διαβατηρίων εμβολίου στην ατζέντα τους.

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να μπερδεύονται από την προφανή τυφλή προσήλωση με την οποία προχωρούν τα περισσότερα έθνη όσον αφορά τις εντολές και τους περιορισμούς του covid.

ΟΙ ANEMBOΛΙΑΣΤΟΙ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΙΚΕΣ

Πώς είναι δυνατόν σχεδόν όλες οι κυβερνήσεις στον πλανήτη να συμφωνούν με αυτόν τον ιατρικό ολοκληρωτισμό;

Λοιπόν, είναι αρκετά εύκολο να το καταλάβεις όταν συνειδητοποιείς ότι οι περισσότεροι από αυτούς συνδέονται μεταξύ τους μέσω παγκοσμιοποιημένων θεσμών όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το οποίο επανειλημμένα έχει χαρακτηρίσει την πανδημία «τέλεια ευκαιρία» για να προωθήσουν τα σχέδιά τους για μια «Μεγάλη Επανεκκίνηση».

Η «Μεγάλη Επανεκκίνηση» είναι ένας μακροπρόθεσμος ιδεολογικός σφετερισμός του ό, τι έχει απομείνει από την ατομική ελευθερία και τις οικονομίες της ελεύθερης αγοράς και στόχος του είναι η επιβολή μιας παγκόσμιας σοσιαλιστικής/κομμουνιστικής δικτατορίας. Οι παγκοσμιοποιητές τυλίγουν αυτούς τους στόχους με πολύ εύστοχες λέξεις και ανθρωπιστικά ηχηρές φιλοδοξίες, αλλά στο τέλος η “Επανεκκίνηση” είναι ένα τέλος της ελευθερίας όπως τη γνωρίζουμε. Αυτό δεν είναι υπερβολή, αυτή είναι η πραγματικότητα· αυτό επιθυμούν αυτοί οι άνθρωποι πάνω απ’ όλα. Αλλά πώς μπορεί να επιτευχθεί ένας τέτοιος στόχος;

Λοιπόν, περιέργως το WEF και το Ίδρυμα Bill And Melinda Gates περιέγραψαν ακριβώς πώς σχεδίαζαν να το κάνουν κατά τη διάρκεια μιας «προσομοίωσης» που πραγματοποίησαν τον Οκτώβριο του 2019 με τίτλο «Event 201». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, φαντάστηκαν μια τεράστια πανδημία κορωνοϊού, που υποτίθεται ότι μεταδόθηκε από ζώα σε ανθρώπους, η οποία θα διευκόλυνε την ανάγκη για διάχυτους περιορισμούς στις ατομικές ελευθερίες, τις εθνικές οικονομίες καθώς και το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είμαι σίγουρος ότι όλα είναι τυχαία, αλλά το ίδιο ακριβώς σενάριο που έπαιξαν οι παγκοσμιοποιητές στο WEF κατά τη διάρκεια του Event 201 συνέβη στον πραγματικό κόσμο μόνο δύο μήνες αργότερα.

Σε κάθε περίπτωση, η ίδια η πανδημία ήταν ένα όφελος για τους παγκοσμιοποιητές. Δεν έχουμε δει μια τόσο εκτεταμένη κυβερνητική εξουσία και αρπαγή εταιρικής εξουσίας από την άνοδο των εθνικοσοσιαλιστών στην Ευρώπη και την εξάπλωση του κομμουνισμού στη Ρωσία και την Κίνα πριν από σχεδόν έναν αιώνα. Στην πραγματικότητα, θα έλεγα ότι αυτό που αντιμετωπίζει σήμερα η ανθρωπότητα στο σύνολό της είναι πολύ χειρότερο από αυτό που θα μπορούσαν να είχαν δημιουργήσει αυτές οι άθλιες αυτοκρατορίες.

Δεν υπάρχει αμφιβολία; τα παγκοσμιοποιημένα θεσμικά όργανα και οι κυβερνητικοί «εταίροι» τους είναι οι μεγαλύτεροι δικαιούχοι της κρίσης του covid. Σκοπεύουν να αποκτήσουν την απόλυτη κοινωνική και πολιτική δύναμη εάν επιτύχει η ατζέντα τους για την εκμετάλλευση της πανδημίας.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικά εμπόδια στο σχέδιό τους και αυτός είναι ο λόγος που πιστεύω ότι βλέπουμε μια επιθετική προπαγανδιστική ώθηση τις τελευταίες εβδομάδες. Για παράδειγμα, όπως περιέγραψα με εκτεταμένα στοιχεία στο άρθρο μου «Biden’s Vaccine Strike Force Plan Stinks Of Desperation (Το σχέδιο εμβολιασμού του Biden βρωμάει απελπισία)», φαίνεται ότι το ποσοστό εμβολιασμού, ειδικά στις ΗΠΑ, δεν είναι τόσο υψηλό όσο θα ήθελαν οι ελίτ.
Ενώ η διοίκηση του Biden και το CDC ισχυρίζονται ένα συνολικό ποσοστό εμβολιασμού 67%, πολλές άλλες στατιστικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου του χάρτη πολιτειών της Mayo Clinics , δείχνουν ότι μόνο τέσσερις πολιτείες στις ΗΠΑ έχουν πραγματικά ποσοστό εμβολιασμού πάνω από 65% (για μία δόση ή περισσότερες), και η πλειοψηφία των κρατών έχει ποσοστό περίπου 50% ή λιγότερο. Ακόμη και οι μπλε πολιτείες με μεγάλο πληθυσμό όπως η Καλιφόρνια και η Νέα Υόρκη δεν είναι πάνω από το 65%, και ειλικρινά, αυτοί οι αριθμοί δεν πηγαίνουν πουθενά καθώς οι εμβολιασμοί πέφτουν από γκρεμό.
Εάν κάποιος δεν έχει υποκύψει μέχρι τώρα με τους μηδενικούς χρόνους αναμονής και άφθονες δόσεις παντού, τότε είναι απίθανο να εμβολιαστεί ποτέ.

Τα αντιφατικά στατιστικά μου δείχνουν ότι ο Biden και το CDC διογκώνουν τους αριθμούς εμβολιασμού τους για να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ότι μια μεγαλύτερη πλειοψηφία Αμερικανών υποστηρίζει το εμβόλιο. Και αν συμβαίνει αυτό, εξηγεί γιατί ο Biden, ο Fauci και τα συστημικά μέσα ενημέρωσης τροφοδοτούν το κοινό με μια διαφημιστική εκστρατεία υπέρ του εμβολίου που έρχεται σε αντίθεση με την πραγματική επιστήμη. Δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν τον φόβο και τη συμμόρφωση του κοινού που ήλπιζαν.

Γιατί όμως θέλουν 100% εμβολιασμό; Γιατί θέλουν τόσο απελπισμένα κάθε άτομο στον κόσμο να κάνει το mRNA εμβόλιο;

Άλλωστε, το μέσο ποσοστό θανάτων του Covid (IFR) είναι μόνο το 0,26% των μολυσμένων (αυτό είναι ένα στατιστικό στοιχείο που τα ΜΜΕ αρνούνται να αναφέρουν με συνέπεια και σκόπιμα στο κοινό).

Αυτό σημαίνει ότι το 99,7% του κοινού δεν κινδυνεύει από τον covid είτε είναι εμβολιασμένο είτε όχι.

Τα εμβόλια εξασφαλίζουν καλύτερες πιθανότητες; Λοιπόν, σύμφωνα με πρόσφατα στατιστικά στοιχεία από τη Μασαχουσέτη, όχι απαραίτητα, καθώς αναφέρουν πάνω από 5100 λοιμώξεις και 80 θανάτους πλήρως εμβολιασμένων ασθενών.

Τα ΜΜΕ συνεχίζουν να μας λένε ότι μόνο οι μη εμβολιασμένοι πεθαίνουν, αλλά αυτό είναι ψέμα, όπως και τόσα άλλα ψέματα διαδίδονται όσον αφορά την covid. Λοιπόν, τι νόημα έχει η λήψη ενός πειραματικού εμβολίου εάν το ποσοστό θνησιμότητας του ιού είναι τόσο χαμηλό και το εμβόλιο δεν σας προστατεύει απαραίτητα ούτως ή άλλως;

Δεν έχει νόημα. Η επιστήμη και τα στατιστικά δεν το υποστηρίζουν. Τα εμβόλια δεν μπορούν καν να πιστωθούν με τη μείωση των λοιμώξεων και των θανάτων φέτος· οι αριθμοί μειώθηκαν τον Ιανουάριο – Μόνο το 5% του πληθυσμού είχε εμβολιαστεί μέχρι τον Φεβρουάριο.

Η μόνη εξήγηση για αυτό είναι ότι ο πληθυσμός κατάφερε να πετύχει την ανοσία της αγέλης πριν από πολλούς μήνες. Θυμάστε όταν οι κυβερνήσεις είπαν ότι χρειάζονταν 70% ανοσία της αγέλης ή εμβολιασμό για να σταματήσουν τα lockdown και τις εντολές;

Τα γκολπόστ μετακινήθηκαν αρκετές φορές και η κυβερνητική «επιστήμη» αλλάζει κάθε μήνα. Τώρα ισχυρίζονται ότι η ανοσία της αγέλης δεν έχει σημασία και απαιτούν 100% εμβολιασμό.

Πρέπει να θέσουμε ξανά την ερώτηση – Γιατί η αδυσώπητη κυβέρνηση πιέζει για πλήρη εμβολιασμό; Δεν σώζει ζωές και τα μέτρα παραμένουν ανεξάρτητα από όλα αυτά, οπότε γιατί;
Μπορώ να διατυπώσω μόνο θεωρίες με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία, αλλά νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο για τους περισσότερους από εμάς ότι τα εμβόλια ΔΕΝ αφορούν τη δημόσια υγεία ούτε έχουν να σώσουν ζωές.

Προφανώς αφορούν κάτι άλλο…

Όπως έχουν προειδοποιήσει πολυάριθμοι ειδικοί στον τομέα της ιολογίας και των εμβολίων τον τελευταίο χρόνο, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος επιβλαβών παρενεργειών για την υγεία όταν πρόκειται για πειραματική τεχνολογία mRNA. Ακόμα και ένας από τους δημιουργούς των εμβολίων mRNA έχει πει ότι υπάρχουν κίνδυνοι από την κυκλοφορία αυτών των κοκτέιλ χειραγώγησης γονιδίων χωρίς περισσότερες δοκιμές. Αξιοσημείωτες είναι οι ανησυχίες για μακροπρόθεσμες διαταραχές όπως αυτοάνοσες διαταραχές και στειρότητα.

Τα συστημικά μέσα ενημέρωσης και οι παγκοσμιοποιητές θα υποστηρίξουν ότι “δεν υπάρχουν στοιχεία” ότι τα εμβόλια mRNA θα προκαλέσουν θανατηφόρες παρενέργειες ή υπογονιμότητα. Εγώ θα υποστήριζα ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι είναι ασφαλή. Τα περισσότερα εμβόλια δοκιμάζονται σε διάστημα 10-15 ετών πριν κυκλοφορήσουν στο κοινό για χρήση. Τα εμβόλια για τον κορονοϊό κυκλοφόρησαν στο κοινό μέσα σε μήνες. Ειλικρινά, δεν έχω καμία πρόθεση να ενεργήσω ως ινδικό χοιρίδιο για ένα μη ελεγμένο εμβόλιο.

Τι γίνεται όμως αν οι ελίτ γνωρίζουν ακριβώς ποιες θα είναι οι παρενέργειες; Τι γίνεται αν τα εμβόλια αποτελούν βασικό μέρος της “Μεγάλης Επανεκκίνησης”;

Το ζήτημα της στειρότητας τραβά ιδιαίτερα την προσοχή του κατεστημένου και θα ήθελα να επισημάνω ένα ιδιαίτερα ύπουλο αφήγημα που εμφυτεύεται στα μέσα ενημέρωσης. Κάθε φορά που οι άνθρωποι ρωτούν για την πιθανότητα στειρότητας που προκαλείται από τα εμβόλια, οι γραφειοκράτες και οι ομιλητές των μέσων ενημέρωσης επιτίθενται και στη συνέχεια λένε «Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι τα εμβόλια προκαλούν στειρότητα, αλλά η Covid-19 μπορεί να την προκαλέσει …» Απλά παρακολουθήστε αυτήν την πρόσφατη ομιλία του κυβερνήτη του Αρκάνσας, όπου ο ίδιος και ο ιατρικός του λακέςλίγο έλειψε να πεταχτούν από την εξέδρα από ένα θυμωμένο κοινό επειδή έκαναν την ίδια προπαγάνδα:

Και ορίστε. Η σκηνή προετοιμάζεται, κατά την άποψή μου, για ένα μαζικό γεγονός στειρότητας και ο ιός θα κατηγορηθεί στη θέση των πειραματικών εμβολίων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το καθεστώς χρειάζεται ποσοστό εμβολιασμού 100%· μη εμβολιασμένοι άνθρωποι θα ήταν απόδειξη του εγκλήματός τους. Αφήστε με να σας εξηγήσω…

Η ανησυχία μου είναι ότι η ατζέντα επανεκκίνησης του Klaus Schwab είναι αδύνατο να εφαρμοστεί με μόνιμο τρόπο, εκτός εάν ο ανθρώπινος πληθυσμός μειωθεί σημαντικά σε σύντομο χρονικό διάστημα (σε μια γενιά ή δύο). Οι παγκοσμιοποιητές μιλούν συνεχώς για τον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού. Ελίτ όπως ο Bill Gates έχουν γίνει διάσημοι για αυτό. Είναι περίεργο ότι θα καταστρώσουν ένα σχέδιο για να το θεσπίσουν;

Τι θα συμβεί αν, όπως έχουν προτείνει πολλοί ειδικοί, οι παρενέργειες του εμβολίου δημιουργούν αυτή την κατάσταση ενός πληθυσμού που μειώνεται; Τι γίνεται αν προορίζονται για αυτόν ακριβώς τον σκοπό; Δεν θα γνωρίζουμε με βεβαιότητα για μερικά χρόνια τουλάχιστον καθώς οι αυτοάνοσες διαταραχές και η στειρότητα χρειάζονται χρόνο για να γίνουν ορατές σε έναν πληθυσμό. Ο μέσος χρόνος για την πραγματική διάγνωση μιας αυτοάνοσης διαταραχής είναι 4,5 χρόνια. Η στειρότητα μπορεί να πάρει έξι μήνες έως ένα χρόνο να διαγνωστεί.

Εάν ένας μεγάλος πληθυσμός εκατομμυρίων ανθρώπων παραμείνει μη εμβολιασμένος μετά τα επόμενα δύο χρόνια, τότε θα αντιπροσωπεύει μια μεγάλη και αδιαμφισβήτητη ομάδα ελέγχου. Μια ομάδα ελέγχου είναι μια ομάδα ατόμων που δρουν ως ένα καθαρό δείγμα που δεν έχει αγγιχτεί από πειραματικά εμβόλια ή φάρμακα. Εάν η εμβολιασμένη ομάδα αρρωστήσει ή πεθάνει από συγκεκριμένες καταστάσεις και η ομάδα ελέγχου δεν έχει υποστεί τα ίδια πράγματα, τότε αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι ότι το εμβόλιο ή το φάρμακό σας είναι δηλητήριο.

Το 50% των Αμερικανών και μικρότερα ποσοστά σε άλλα έθνη αποτελούν ομάδα ελέγχου για τα πειραματικά εμβόλια. Αν κάτι πάει στραβά με τα εμβόλια, τότε θα είμαστε η απόδειξη. Υποψιάζομαι ότι αυτό είναι που φοβούνται πραγματικά οι ελίτ.
Πρέπει να μας υποχρεώσουν να εμβολιαστούμε επίσης – ΟΛΟΙ μας, έτσι ώστε να μην υπάρχει ομάδα ελέγχου και επομένως καμία απόδειξη για το τι έχουν κάνει. Θα μπορούσαν απλά να κατηγορήσουν τις μαζικές διαταραχές υγείας στην ίδια την covid, ή κάποιον άλλο ψεύτικο ένοχο.

Εάν τα εμβόλια είναι ένας δούρειος ίππος που προκαλεί εκτεταμένη ασθένεια ή στειρότητα και οι παγκοσμιοποιητές πιαστούν επειδή υπάρχει μια ομάδα ελέγχου, τότε αυτό θα σημαίνει απόλυτη εξέγερση μαζί με σχοινιά και παλούκια για αυτούς. Η “Μεγάλη Επανεκκίνηση” τους θα καταρρεύσει.

Σίγουρα, αυτό μπορεί να συμβεί ούτως ή άλλως. Τα διαβατήρια εμβολίου είναι η κόκκινη γραμμή για τους περισσότερους ανθρώπους. Βλέπουμε μάλιστα εκτεταμένες διαμαρτυρίες και ταραχές σε μέρη όπως η Ιταλία, η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Αυστραλία για το δρακόντειο καθεστώς διαβατηρίων. Οι ΗΠΑ, όμως, είναι εκεί που θα διεξαχθεί ο μεγαλύτερος αγώνας, κατά τη γνώμη μου. Έχουμε έναν ένοπλο πληθυσμό, εκατομμύρια εκατομμυρίων εκπαιδευμένους βετεράνους και πολίτες, έναν στρατό με περίπου 70% συντηρητικούς και ανεξάρτητους και μια ιστορική κατανόηση της «ασύμμετρης απειλής». Όπως έχουμε δει σε μέρη όπως το Αφγανιστάν, τα άρματα μάχης, τα αεριωθούμενα αεροσκάφη, οι πύραυλοι και τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη δεν αποτελούν εγγύηση για τη νίκη εναντίον μιας αντάρτικης δύναμης.

Τα διαβατήρια εμβολίων δεν πρόκειται να καθιερωθούν εδώ. Απλώς δεν θα το επιτρέψουμε.

Οι παγκοσμιοποιητές έθεσαν σε κίνηση ένα τελικό παιχνίδι – Θα μπορούσε να είναι ένα τελικό παιχνίδι για εμάς, αλλά θα μπορούσε επίσης να είναι ένα τελικό παιχνίδι για αυτούς. Βρίσκονται σε αυστηρό χρονοδιάγραμμα. Πρέπει να κάνουν σχεδόν 100% ποσοστά εμβολιασμού τα επόμενα δύο χρόνια ή νωρίτερα. Πρέπει να έχουν τα διαβατήριά του εμβολίου τα επόμενα δύο χρόνια ή νωρίτερα. Και, πρέπει να ενσταλάξουν μόνιμους όρους lockdown στο άμεσο μέλλον για να καταπνίξουν την αυξανόμενη διαφωνία. Βρισκόμαστε τώρα σε ένα είδος αγώνα στον οποίο οι παγκοσμιοποιητές πρέπει να εφαρμόσουν την ατζέντα τους όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ενώ εμείς πρέπει να κρατήσουμε και να τους κρατήσουμε πίσω μέχρι να φανεί η αλήθεια στις μάζες·η αλήθεια ότι τα lockdowns, τα μέτρα και τα εμβόλια δεν αφορούσαν ποτέ την ασφάλεια και αφορούσαν πάντα τον έλεγχο – από τον κοινωνικό έλεγχο στον έλεγχο του πληθυσμού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Η ΑΠΟΡΙΑ

Ο ιστορικός και φιλόσοφος Yuval Harari τα είπε όλα προσκεκλημένος στο World Economic Forum Davos 2018.

Το πιο ενδιαφέρον>

-Σε 100 Χρόνια από σήμερα «η γη θα κυριαρχείται από οντότητες που θα είναι πιο διαφορετικές από εμάς από όσο είμαστε εμείς διαφορετικοί από τους Νεάντερταλ ή τους χιμπατζήδες».

Χαρακτηρίσαμε “ενδιαφέρουσα” την άποψη του νεαρού και ευρέως αποδεκτού γλυκομίλητου φιλοσόφου και ιστορικού. Κι αυτό γιατί ο άνθρωπος, το ανθρώπινο ύφασμα δεν έχει αλλάξει 21 αιώνες τώρα. Μέσα σε ένα ή δύο αιώνες πως θα μπορούσε να συμβεί αυτό;

Τι είναι αυτό στο οποίο ο νεαρός Yuval Harari γίνεται ο προάγγελός του;

Πως θα μπορούσε μόλις σε δύο αιώνες το ανθρώπινο ύφασμα να μεταβληθεί σε ανθρωπομηχανή; Πως είναι δυνατόν εάν σε 21 αιώνες δεν έχει συμβεί παρόμοια αλλαγή αυτό να συμβεί μέσα στις επόμενες δύο τρεις γενιές;

Τι προαναγγέλλει ακριβώς ο γλυκομίλητος Ιστορικός;

Για πάμε να δούμε τι έχει να μας πει με τις λέξεις του και κυρίως πίσω από τις λέξεις του, με τις σκέψεις του και πως προκύπτει αυτό. Και κάτι ακόμη: Eάν μέσα σε μόλις δύο αιώνες, δηλαδή σχεδόν δύο-τρεις γενιές, θα συμβούν τόσο τρομακτικές αλλαγές στην γνωστή έως σήμερα ανθρώπινη φύση θα πρέπει να αρχίσουμε να τσιμπιόμαστε μήπως η αλλαγή ξεκίνησε ήδη.

Πάμε να δούμε και να ακούσουμε τον νεαρό γλυκομίλητο φιλόσοφο και ιστορικό.

Πώς να χακάρετε («σπάσετε» το λειτουργικό σύστημα) ενός ανθρώπου 101 (εισαγωγή)

«Οι οργανισμοί είναι αλγόριθμοι», World Economic Forum Davos 2018

Η πιο βαθυστόχαστη δήλωση για περισσότερα από 150 χρόνια βιολογικής έρευνας από την εποχή του Charles Darwin μπορεί να συνοψιστεί σε τρεις λέξεις, «οι οργανισμοί είναι αλγόριθμοι».

Αυτή είναι η μεγαλύτερη εικόνα για τις σύγχρονες βιοεπιστήμες, σύμφωνα με τον ιστορικό Yuval Harari στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός το 2018.

Θα είναι το μέλλον της ανθρωπότητας ακόμη ανθρώπινο, ή είναι η γενιά μας μία από τις τελευταίες που ονομάζεται homo sapien;

Πώς να χακάρετε («σπάσετε» το λειτουργικό σύστημα) έναν άνθρωπο 101 (εισαγωγή)

Σύμφωνα με τον Harari, αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται δύο ταυτόχρονες επαναστάσεις που έχουν οδηγήσει τους επιστήμονες στο χείλος του να «σπάσουν» το λειτουργικό σύστημα του ανθρώπου.

1. Οι εξελίξεις στην επιστήμη των υπολογιστών και στη μηχανική μάθηση.
2. Η πρόοδος στη βιολογία και την επιστήμη του εγκεφάλου

Με τις ανακαλύψεις να προχωρούν σε αυτές τις δύο επαναστάσεις που συμβαίνουν ταυτόχρονα σε αυτόν τον πλανήτη, έχουμε τώρα τα εργαλεία στη διάθεσή μας για να σπάσουμε το λειτουργικό σύστημα των ανθρώπων.

Λοιπόν, τι χρειάζεται για να χακάρεις έναν άνθρωπο;
Και πάλι, σύμφωνα με τον Harari, υπάρχουν μόνο δύο απαραίτητα συστατικά για το χακάρισμα της ανθρωπότητας:

1. Πολλή υπολογιστική ισχύς
2. Βιομετρικά δεδομένα

Με τη μηχανική μάθηση, αυτό το επίπεδο υπολογιστικής ισχύος έχει επιτευχθεί. Οι βιομετρικοί αισθητήρες μας έχουν εισάγει στην εποχή όπου μπορούμε να παρακολουθούμε κάθε πτυχή της βιολογικής ζωής στο σημείο που οι υπολογιστές γνωρίζουν περισσότερα για εμάς από ότι εμείς οι ίδιοι.

Τα δεδομένα είναι το πιο σημαντικό απόκτημα στον κόσμο. “Data is the most important asset in the world,” said Harari.

Τι κοινό έχουν όλες αυτές οι διαδικασίες; Τα Δεδομένα-Data.

«Τα δεδομένα είναι το πιο σημαντικό απόκτημα στον κόσμο», δήλωσε ο Harari.
Στο παρελθόν, τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία ήταν η γη και αργότερα τα μηχανήματα, αλλά τώρα είναι τα δεδομένα. Αλλά ποιος κατέχει αυτά τα δεδομένα; Εάν είναι τα προσωπικά σας, βιολογικά δεδομένα, σας ανήκουν πραγματικά ή είναι ιδιοκτησία εταιρειών, κυβερνήσεων ή ελίτ;

«Όσοι ελέγχουν τα δεδομένα, ελέγχουν το μέλλον της ανθρωπότητας και της ίδιας της ζωής», ανέφερε ο ιστορικός, προσθέτοντας, «Αν πάρα πολλά από τα δεδομένα συγκεντρωθούν σε πολύ λίγα χέρια, η ανθρωπότητα θα χωριστεί, όχι σε τάξεις, θα χωριστεί σε διαφορετικά είδη.”
Σκέψου το. Εάν οι άνθρωποι μπορούν να παραβιαστούν και σίγουρα μπορούν, τότε αυτοί που ελέγχουν τα δεδομένα τους είναι οι χάκερ.

Οι μηχανές θα μας γνωρίζουν καλύτερα από ότι εμείς οι ίδιοι γνωρίζουμε τον εαυτό μας

Αυτή τη στιγμή, η μεγάλη ανησυχία για το απόρρητο σχετίζεται κυρίως με τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες συλλέγουν τα δεδομένα μας, έτσι ώστε να μπορούν να μας πουλήσουν περισσότερα σκουπίδια που δεν χρειαζόμαστε. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι κυβερνήσεις μας μας παρακολουθούν συνεχώς, αλλά το αποδεχόμαστε χωρίς να κάνουμε μεγάλο αγώνα. “Δεν έχω τίποτα να κρύψω, οπότε γιατί πρέπει να με νοιάζει;” είναι το κοινό επιχείρημα.

Αποδεικνύεται ότι υπάρχουν πολλά που πρέπει να μας νοιάζουν. Για να δώσουμε ένα παράδειγμα από τον Harari, είπε ότι οι μηχανές μας γνωρίζουν καλύτερα από ότι εμείς γνωρίζουμε τους εαυτούς μας. Σε ηλικία 21 ετών, παραδέχθηκε ότι ήταν ομοφυλόφιλος αφού αγωνίστηκε με τη σεξουαλικότητά του όλη του τη ζωή.

Τώρα όμως υπάρχει η τεχνολογία για την κατασκευή μηχανών που μπορούν να παρακολουθούν την κίνηση των ματιών, την αρτηριακή πίεση, τον καρδιακό ρυθμό και τη δραστηριότητα του εγκεφάλου, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα πραγματικό «gaydar» (ραντάρ αναγνώρισης ομοφυλοφιλίας) για να μάθει πού βρίσκονται οι άνθρωποι στο gay/straight φάσμα.

Συναισθηματική χειραγώγηση

Φαίνεται αβλαβές στην αρχή, αν όχι αδέξιο, αλλά τι γίνεται αν ληφθούν τα ίδια δεδομένα και δοθούν σε εταιρείες ή στην άρχουσα τάξη;
Θα μπορούσαν να χειριστούν τα συναισθήματά σας. Αντί για μια διαφήμιση που εμφανίζει μισόγυμνα κορίτσια με μπικίνι, τα μηχανήματα θα γνώριζαν τον σεξουαλικό σας προσανατολισμό και έτσι θα σας δείξουν διαφημίσεις με άντρακλες που ψεκάζουν λάδι στις φέτες του κορμιού τους.

Αν το πάμε ένα βήμα παραπέρα και παραδώσουμε αυτές τις πληροφορίες στις κυβερνήσεις, θα γνωρίζουν όλα όσα μας κάνουν να συμπεριφερόμαστε όπως συμπεριφερόμαστε και πώς να μας ελέγξουν.

Αναφορικά με την αναλογία «gaydar», πού θα είμαστε όταν οι κυβερνήσεις υποτίθεται ότι μπορούν να προβλέψουν ποιες αποφάσεις λαμβάνουμε πριν τις λάβουμε; Θα υπάρχει κάτι τέτοιο όπως η ελεύθερη βούληση, ή οι υπολογιστές θα μας χαρακτηρίζουν ως εν δυνάμει εγκληματίες όπως σε κάποιον εφιάλτη τύπου Minority Report (ταινία του 2002);

Προς μία ψηφιακή δικτατορία

Σε μια δημοκρατία, οι πληροφορίες και η λήψη αποφάσεων διανέμονται σε θεσμούς και άτομα. Σε μια δικτατορία, οι πληροφορίες και η λήψη αποφάσεων συγκεντρώνονται σε λίγους, καθώς δεν υπάρχει πραγματική δικτατορία με την απόλυτη έννοια, όλοι οι δικτάτορες έχουν τους συμβούλους τους, οπότε μοιάζουν περισσότερο με ολιγαρχίες.
Μια ψηφιακή δικτατορία θα είναι εκείνη όπου η πληροφορία και η λήψη αποφάσεων συγκεντρώνονται σε μία μόνο οντότητα, τη μηχανή. Εάν συμβεί αυτό, πού θα παίξει η δημοκρατία;
«Η τεχνητή νοημοσύνη και η μηχανική εκμάθηση μπορεί να αντιστρέψουν την κατάσταση», λέει ο Harari, για να καταστήσουν την κεντρική επεξεργασία δεδομένων πιο αποτελεσματική. Εάν η δημοκρατία δεν μπορεί να προσαρμοστεί, θα τεθούμε υπό τον έλεγχο των μηχανών.

Αυτό θα οδηγήσει σε μία κατάσταση επιτήρησης, περισσότερο από ό, τι είναι ήδη. Εάν παραμείνει ανεξέλεγκτη και μη ελεγχόμενη με τη δύναμη του υπολογιστή και του βιολογικού hacking, οι ελίτ θα είναι σε θέση να επανασχεδιάσουν το μέλλον της ίδιας της ζωής.

Βιομηχανική και το νέο είδος ανθρώπου

Σύμφωνα με τον Harari, μόλις χακάρετε κάτι, σίγουρα μπορείτε να το επανασχεδιάσετε. Γι ‘αυτό πιστεύει ότι μέσα σε έναν ή δύο αιώνες, «η γη θα κυριαρχείται από οντότητες που θα είναι πιο διαφορετικές από εμάς από όσο είμαστε εμείς διαφορετικοί από τους Νεάντερταλ ή τους χιμπατζήδες».

Η διανθρώπινη ατζέντα συμβαίνει τώρα. Προγραμματίζεται στο υποσυνείδητό μας μέσω ταινιών, τέχνης και μέσων.

«Η επιστήμη αντικαθιστά την εξέλιξη με φυσική επιλογή με την εξέλιξη με έξυπνο σχεδιασμό. Όχι από τον Θεό, αλλά από τον έξυπνο σχεδιασμό μας και τα «clouds»(σέρβερ)μας – αυτές είναι οι νέες κινητήριες δυνάμεις της εξέλιξης », δήλωσε ο Harari.
Μπαίνουμε σε μια εποχή ανόργανης ζωής και εάν αυτή η τεχνολογία δεν ρυθμιστεί, μια μικρή ελίτ μπορεί να διαμορφώσει τις μορφές ζωής του μέλλοντος. Εκείνοι που έχουν τα χρήματα και τη δύναμη να εγχύσουν (!) το σώμα τους με Τεχνητή Νοημοσύνη θα γίνουν ένα νέο είδος, ικανό να κατορθώσει πράγματα που δεν μπορούμε να φανταστούμε καν αυτή τη στιγμή.
Κανένα από αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς μεγάλες ποσότητες δεδομένων και τη δυνατότητα να τις επεξεργαστούμε και να τις κατανοήσουμε μέσω της μηχανικής μάθησης.
Ποιος θα έπρεπε να ρυθμίζει την ιδιοκτησία δεδομένων;
Η ελίτ δεν είναι έτοιμη να της εμπιστευτούμε το μέλλον της ζωής. «Φαίνονται ανίκανοι να παράγουν ουσιαστικές εκδόσεις του μέλλοντος», δήλωσε ο Harari.
Λοιπόν, ποια είναι η λύση; Ποιος πρέπει να ρυθμίσει την ιδιοκτησία των δεδομένων; Δυστυχώς, ούτε καν ο καλός ιστορικός έχει απάντηση, αλλά άφησε ένα στοιχείο.

Εκτός από το να επικαλούμαστε επιστήμονες, φιλόσοφους, δικηγόρους, ο Harari πιστεύει ότι υπάρχει μια ομάδα πάνω από την υπόλοιπες, πιο εξειδικευμένη και πιο συνειδητή για την ανθρώπινη κατάσταση από όλες τις άλλες – οι ποιητές.
Αυτοί οι δημιουργοί μουσικής και οι ονειροπόλοι των ονείρων είναι η καλύτερη ελπίδα της ανθρωπότητας.

Ο John F. Kennedy το κατάλαβε καλύτερα όταν παρατήρησε:

Όταν η δύναμη οδηγεί τον άνθρωπο στην αλαζονεία, η ποίηση του θυμίζει τα όριά του. Όταν η εξουσία περιορίζει τους τομείς της ανησυχίας του ανθρώπου, η ποίηση του θυμίζει τον πλούτο και την ποικιλομορφία της ύπαρξής του. Όταν η εξουσία καταστρέφει, η ποίηση καθαρίζει, γιατί η τέχνη καθιερώνει τις βασικές ανθρώπινες αλήθειες που πρέπει να χρησιμεύσουν ως οι ακρογωνιαίοι λίθοι της κρίσης μας. Ο καλλιτέχνης, όσο πιστός κι αν είναι στο προσωπικό του όραμα για την πραγματικότητα, γίνεται ο τελευταίος πρωταθλητής του ατομικού νου και της ευαισθησίας ενάντια σε μια παρεμβατική κοινωνία και μια επίσημη κατάσταση.

Yuval Harari

Η μετάλλαξη Οmicron της COVID-19 και η προσπάθεια του George Soros να διασώσει τη τιμή του Δυτικού Κόσμου

-Η Covid-19 δεν θα εξαφανισθεί ποτέ από τη Γη. Ήρθε για να μείνει και γι΄αυτό θα πρέπει να εμβολιαζόμαστε κάθε 6μηνο ώσπου να γίνουμε Οντότητες του Ηarari


Πλάκα έχει ο Tony (Fauci) o μπαγάσας.

Mας είπε>

Γράφει η Αρχή και το Τέλος

-Η Covid-19 δεν θα εξαφανισθεί ποτέ από τη Γη. Ήρθε για να μείνει και γι΄αυτό θα πρέπει να εμβολιαζόμαστε κάθε 6μηνο ώσπου να γίνετε Οντότητες του Ηarari.

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί Αμερικανοί και κυρίως οι Ρεπουμπλικάνοι θέλουν να δουν τον Tony στη φυλακή.

Από την άλλη οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι η πανδημία υπήρξε ένα από τα πιο διαυγή και διάφανα project των τελευταίων δεκαετιών.

Με απλά λόγια ακόμη και ο Μπάμπης με τη Σούλα από τη Δραπετσώνα και ο Jim με τη Ηelen από το Wisconsin θα μπορούσαν να γνωρίζουν τα πάντα γιατί σχεδόν τα πάντα προαναγγέλθησαν και ειπώθηκαν ξεκάθαρα.

Τώρα εάν ο Μπάμπης και η Σούλα δεν ευκαιρούσαν γιατί ανέβαζαν παπαριές στο FB ή εργαζόντουσαν από το πρωί έως το βράδι για να μεγαλώσουν τα οξυδερκή παιδιά τους αυτό δεν αφορά παρά τον Μπάμπη και τη Σούλα.

Ας μην έκαναν παιδιά.

Το να φέρει ο Μπάμπης και η Σούλα τα παιδιά του στο πλανήτη επειδή ένα βράδι που επέστρεφαν από τη ταβέρνα Η Αίθουσα Κλιματίζεται όπου ήπιαν μια ντουζίνα μπίρες Αμστελ και πάνω στις παύλες τους απέκτησαν δίδυμα είναι δραματικό για τον πλανήτη από κάθε άποψη.

Στα video που ακολουθούν Bill Gates και Barack Obama προαναγγέλουν από το 2014 και το 2015 την πανδημία


Σ΄ αυτό το σημείο θα κάνουμε ένα μουσικό διάλειμμα για να σας μεταφέρουμε μία από τις τελευταίες ειδήσεις από την Αυστραλία.

Η κυβέρνηση της χώρας παρήγγειλε τέτοια ποσότητα εμβολίων ώστε να μπορεί να εμβολιάζει το πληθυσμό της κάθε 6μηνο για τα επόμενα 4 χρόνια.

Μετά το διάλειμμα μία σχετική παρένθεση με πολλές αναγνώσεις.

Ένας φίλος Εβραίος μας είχε πει> Όσοι Εβραίοι πίστευαν ότι δεν θα τους πειράξει ο Χίτλερ κατέληξαν στο Άουσβιτς. Όσοι υπήρξαν καχύποπτοι έσπευσαν να φύγουν (κυρίως) για τις ΗΠΑ όπου φυσικά κατάφεραν να διασώσουν τις οικογένειές τους.

Το παραπάνω δεν έχουμε ξεκαθαρίσει εάν αφορά τους Εμβολιασμένους και τους Ανεμβολίαστους.

Άλλωστε το project εξελίσσεται- όπως ήταν αναμενόμενο -σε ένα Netflixoπαίγνιδο επιβίωσης.

Για την Ελλάδα είναι αξιοσημείωτη η εμπιστοσύνη που επέδειξαν οι πολίτες στα κόμματα. Τόσο ο Πρωθυπουργός, όσο και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησαν από τους πολίτες να εμβολιαστούν και να συνεχίσουν να εμβολιάζονται.

Με την ίδια ζέση το έπραξαν και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, οι υποψήφιοι ηγέτες του οξυδερκούς ΚΙΝΑΛ και φυσικά ο Κουτσούμπας του ΚΚΕ.

Oι πολίτες με υποδειγματική πειθαρχία και εμπιστοσύνη το έπραξαν.

Σ΄αυτό το σημείο θέλουμε ειλικρινά να σημειώσουμε ότι είμαστε τυχεροί που είναι Πρωθυπουργός ο Κυριάκος και όχι ο Τσίπρας με τον Φίλη. Οι δύο τελευταίοι σύμφωνα με τα λεγόμενά τους θα είχαν επιβάλει ήδη τον Κινέζικο Στρατιωτικό Νόμο στη χώρα. Εάν ποτέ αποκαλυφθεί ακόμη και στους ηλιθίους Μπάμπη-Σούλα o όλος (παγκόσμιος) σχεδιασμός θα αισθανθούμε τυχεροί που έχουμε πρωθυπουργό τον Κυριάκο και όχι τον Φίλη που κρύβει έναν mini Nαπολέοντα-Χαρδαλιά μέσα του. Μπορεί και έναν mini Χίτλερ.

Οι παρατηρήσεις μας επί του project δεν έχουν καθόλου ανθρωπιστική διάσταση. Άλλωστε η ανθρώπινη ηλιθιότητα είναι απέραντη και ιστορικά αποδεδειγμένη.

Για να δούμε τώρα τι συνέβη με την μετάλλαξη Omicron. H μετάλλαξη Omicron αποτελεί μία προσπάθεια επίσπευσης του project καθώς ήδη μεγάλα ΜΜΕ όπως ο Ιndependent και το Νewsweek αρχίζουν να δίνουν χώρο σε “περιθωριακές θεωρίες συνωμοσίας” όπως συνέβη πρόσφατα με τους ισχυρισμούς του πρώην Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας-επί Trump- των ΗΠΑ Μichael Flynn.

Άσχετο>Ο μεγαλοεπενδυτής George Soros έχει προειδοποιήσει κατ΄επανάληψη τους εμπνευστές του project>

«Ο κριτικός τρόπος σκέψης βρίσκεται στον πυρήνα της οικοδόμησης και της διατήρησης μιας ανοιχτής κοινωνίας. Όλοι οι κοινωνικοί μας θεσμοί είναι ατελείς και πρέπει να επιμείνουν στη βελτίωση της. Αυτό είναι το ιδανικό μιας ανοιχτής κοινωνίας. Από την εμπειρία της ζωής υπό τον κομμουνισμό και τον ναζισμό κατά τη διάρκεια της νιότης μου, είδα πώς αυτές οι ιδεολογίες και οι θεσμοί τους που διεκδικούσαν την τέλεια γνώση οδήγησαν στη φίμωση και την περιθωριοποίηση των μειονοτικών φωνών».

«Η πραγματικότητα είναι εξαιρετικά περίπλοκη, απείρως πολύπλοκη και όλοι αντιμετωπίζουμε τη ζωή με ατελή κατανόηση. Όποιος ισχυρίζεται την τέλεια γνώση κάνει λάθος. Ο κομμουνισμός και ο ναζισμός ήταν ιδεολογίες αυτού του είδους».

Με αυτά τα λόγια ο κ. Soros προειδοποιεί “κάποιους” που πιστεύουν ότι κατέχουν τη Τέλεια Γνώση.

 

Τόσο ο συνωμοσιολόγος Μichael Flynn όσο και ο κ. Soros είναι απλά παρατηρητικοί άνθρωποι. Κάτι που δεν συμβαίνει με τον Μπάμπη και τη Σούλα.

Μichael Flynn και ο μεγαλοεπενδυτής Soros οι οποίοι στο μεταξύ δεν έχουν ουδεμία διάθεση στα γεράματα να κυκλοφορούν με πιστοποιητικά εμβολιασμού στη κωλότσεπη επιχείρησαν να προειδοποιήσουν για το ενδεχόμενο να πάει κάτι στραβά στο όλο project και κάποιοι να βρεθούν στην ηλεκτρική καρέκλα.

Ο πρώην σύμβουλος και ο μεγαλοεπενδυτής θυμούνται για παράδειγμα το διαβόητο EVENT 201.

Hταν 18 Οκτωβρίου 2019 (συγκρατήστε την ημερομηνία) όταν μία προσωμείωση πανδημίας ή “μία άσκηση πανδημίας υψηλού επιπέδου έλαβε χώρα (επαναλαμβάνουμε) στις 18 Οκτωβρίου 2019 στη Νέα Υόρκη…”

Διαβάζουμε στον ιστότοπο centerforhealthsecurity.org> ”

Το Κέντρο Johns Hopkins για την Ασφάλεια Υγείας σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates φιλοξένησαν το Event 201, μια άσκηση πανδημίας υψηλού επιπέδου στις 18 Οκτωβρίου 2019 στη Νέα Υόρκη…”

Διαβάζουμε στον Ιστότοπο centerforhealthsecurity.org “Η άσκηση έδειξε τομείς όπου οι δημόσιες / ιδιωτικές συμπράξεις θα είναι απαραίτητες κατά την αντίδραση σε μια σοβαρή πανδημία, προκειμένου να μειωθούν οι μεγάλης κλίμακας οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες. Τα τελευταία χρόνια, ο κόσμος έχει δει έναν αυξανόμενο αριθμό επιδημικών συμβάντων, που ανέρχονται σε περίπου 200 συμβάντα ετησίως. Αυτά τα γεγονότα αυξάνονται και προκαλούν αναστάτωση στην υγεία, τις οικονομίες και την κοινωνία. Η διαχείριση αυτών των γεγονότων προκαλεί ήδη τεράστια πίεση στην παγκόσμια ισχύ, ακόμη και απουσία πανδημικής απειλής. Οι ειδικοί συμφωνούν ότι είναι θέμα χρόνου να γίνει μια από αυτές τις επιδημίες παγκόσμια – μια πανδημία με δυνητικά καταστροφικές συνέπειες. Μια σοβαρή πανδημία, η οποία γίνεται «Event 201», θα απαιτούσε αξιόπιστη συνεργασία μεταξύ πολλών βιομηχανιών, εθνικών κυβερνήσεων και βασικών διεθνών οργανισμών.

Μετά την σατανική σύμπτωση της εμφάνισης του ιού στη Κίνα διαβάζουμε ξανά στον Ιστότοπο centerforhealthsecurity.org> Πρόσφατα, το Κέντρο για την Ασφάλεια Υγείας έλαβε ερωτήσεις σχετικά με το κατά πόσον αυτή η άσκηση πανδημίας προέβλεπε την τρέχουσα νέα εμφάνιση κοροναϊού στην Κίνα. Για να είμαστε σαφείς, το Κέντρο Ασφάλειας Υγείας και οι συνεργάτες του δεν έκαναν πρόβλεψη κατά τη διάρκεια της επιτραπέζιας άσκησης. Για το σενάριο, διαμορφώσαμε μια φανταστική πανδημία κοραναϊού, αλλά δηλώσαμε ρητά ότι δεν ήταν πρόβλεψη. Αντ ‘αυτού, η άσκηση χρησίμευσε για να επισημάνει τις προκλήσεις ετοιμότητας και αντιμετώπισης που πιθανότατα θα προκύψουν σε μια πολύ σοβαρή πανδημία. Δεν προβλέπουμε τώρα ότι το ξέσπασμα nCoV-2019 θα σκοτώσει 65 εκατομμύρια ανθρώπους. Παρόλο που η επιτραπέζια μας άσκηση περιλάμβανε ένα ψεύτικο καινούργιο κορανοϊό, οι πληροφορίες που χρησιμοποιήσαμε για τη μοντελοποίηση του πιθανού αντίκτυπου αυτού του φανταστικού ιού δεν είναι παρόμοιες με το nCoV-2019.

Να σημειώσουμε ότι εκείνη τη μέρα (18 Οκτωβρίου 2019) υπήρξε ακόμη μία σατανική σύμπτωση σχετικά με την προαναγγελθείσα πανδημία (είναι πάνω από 100 οι “συμπτώσεις”). Τη μέρα που στη Νέα Υόρκη διεξάγονταν το ΕVENT 201 στη Wuhan της Κίνας είχαμε τη τελετή έναρξης των Παγκόσμιων Ολυμπιακών Αγώνων των Στρατιωτικών στους οποίους συμμετείχαν πάνω από 10.200 αθλητές και συνοδοί από 101 χώρες του κόσμου. Οι αθλητές αφού περιέγραψαν ότι εκείνη τη περίοδο η Wuhan ήταν μία πόλη φάντασμα, τα πορτοπαράθυρα ερμητικά κλειστά, οι δρόμοι άδειοι και οι εξέδρες χωρίς θεατές με εξαίρεση τη πρώτη μέρα-τελετή έναρξης που κάποιοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι της Κίνας έδωσαν το παρόν, στη συνέχεια πολλοί αθλητές παραπονέθηκαν για συμπτώματα τύπου COVID-19. Mάλιστα οι αθλητές του Καναδά επέστρεψαν στη πατρίδα τους απομονωμένοι στο πίσω μέρος του αεροπλάνου. Κι όμως κανένα υπ. Άμυνας Δυτικού κράτους δεν τους εξέτασε ώστε να δαπιστωθεί εάν είχαν περάσει κορωναιό με το επιχείρημα ότι τότε (Οκτώβριος 2019) δεν είχε διαγνωσθεί επίσημα (!) ο εργαστηριακός κλαρινογαμπρός-κορωναιός!

Μάλιστα η Έκθεση του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για τη προέλευση του ιού ανέφερε τους Ολυμπιακούς Αγώνες των στρατιωτικών στη Wuhan τον Οκτώβριο του 2019 ως μέσος διασποράς του ιού ανά το κόσμο αλλά μόνο τα ΜΜΕ του Μέρντοχ φιλοξένησαν την σχετική Έκθεση!

Ο κ. Soros λοιπόν, προς τιμή του, επιχείρησε να διασώσει την τιμή της Δύσης κατ΄επανάληψη. Κάποιοι εξακολουθούν να αδιαφορούν για τις προειδοποιήσεις του. Δεν θα έπρεπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive