Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Η General Motors, η Ford και η Chrysler δεν θα απαιτούν από τους υπαλλήλους να κάνουν "εμβόλια" Covid

(Natural News) Αναφέρεται ότι το Διεθνές Συνδικάτο, United Automobile, Aerospace and Agricultural Implement Workers of America (UAW) διαπραγματεύτηκε επιτυχώς ενάντια σε μια εντολή "εμβολιασμού" με τον κορονoϊό Wuhan (Covid-19) που θα επηρέαζε χιλιάδες εργαζόμενους στις εταιρείες General Motors, Ford και Chrysler....

Ενώ οι εργαζόμενοι στις εγκαταστάσεις θα εξακολουθήσουν να υποχρεούνται να φορούν μάσκα μέσα στα εργοστάσια, οι επικεφαλής των συνδικάτων τους κατάφεραν να καταστήσουν την γνωστοποίηση της κατάστασης εμβολιασμού μια εθελοντική υπόθεση και όχι μια απαίτηση, όπως απαιτούσε ο Pedo Joe Biden, ο "πρόεδρος" της Αμερικής.

"Σε μια συνάντηση το βράδυ της Δευτέρας, η κοινή ομάδα εργασίας COVID-19, που αποτελείται από τις UAW, Ford, General Motors και Stellantis, ευθυγραμμίστηκε σε μια πολιτική εθελοντικής και εμπιστευτικής γνωστοποίησης της κατάστασης εμβολιασμού για τα μέλη της UAW", αναφέρει η ανακοίνωση.

"Κάθε εταιρεία θα παρέχει πρόσθετη επικοινωνία στους εργαζόμενους σχετικά με το πώς, πού και πότε να αναφέρουν την κατάσταση εμβολιασμού τους".

Οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να "παροτρύνονται" από την Task Force τόσο να εμβολιαστούν όσο και να γνωστοποιήσουν την κατάσταση εμβολιασμού τους στους επικεφαλής των εταιρειών. Οι οικογένειες των μελών της UAW ενθαρρύνονται επίσης έντονα να εμβολιαστούν για τη γρίπη Fauci με όσες ενέσεις και ενισχυτικές ενέσεις τους υποδείξει ο Tony Fauci, ο Biden και οι άλλοι πρωτεργάτες της Ψευτο-πανδημίας.

"Αφού εξέτασε την κατάσταση των κατευθυντήριων γραμμών του CDC και του OSHA, η Ομάδα Εργασίας αποφάσισε επίσης ότι είναι προς το συμφέρον της ασφάλειας των εργαζομένων να συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται μάσκες σε όλους τους χώρους εργασίας αυτή τη στιγμή", συνεχίζει η ανακοίνωση για να εξηγήσει.


Άλλοι τομείς της οικονομίας δεν είναι τόσο τυχεροί, όπως η Διοίκηση Ασφάλειας Μεταφορών (TSA), στην οποία ανακοινώθηκε ότι πρέπει να απαιτεί από όλους τους υπαλλήλους να κάνουν το εμβόλιο.

Κατά την τελευταία αναφορά μας στην TSA, πάνω από το 40% των εργαζομένων της ομοσπονδιακής υπηρεσίας ήταν ακόμη ανεμβολίαστοι, γεγονός που απειλούσε να σταματήσει τα αεροπορικά ταξίδια ή τουλάχιστον να καταστήσει πολύ δύσκολο για τους ταξιδιώτες να προλάβουν να περάσουν εγκαίρως την ουρά ασφαλείας για να προλάβουν την πτήση τους.

Εάν το μισό εργατικό δυναμικό της TSA αναγκαστεί να φύγει από την εργασία του, τα αεροδρόμια σε όλη τη χώρα θα υποστελεχωθούν απαγορευτικά, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να λειτουργήσουν.

Δεδομένου ότι πολλές από τις μεγάλες αεροπορικές εταιρείες προσπαθούν επίσης να επιβάλουν τις ενέσεις στους υπαλλήλους τους, αυτό, επίσης, έχει δημιουργήσει καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων, καθώς δεν υπάρχουν πλέον αρκετά μέλη του πληρώματος για να πετάξουν τα αεροπλάνα.

Φαίνεται ότι η αυτοκινητοβιομηχανία είναι ασφαλής, τουλάχιστον προς το παρόν. Η δήλωση της UAW ήρθε πάντως πριν από την αποκάλυψη της νέας παραλλαγής "omicron", η οποία συνέπεσε βολικά με τη μαζική πτώση του χρηματιστηρίου την Παρασκευή, σχεδόν σαν να είχε σχεδιαστεί έτσι ως κάλυψη.

Μόλις οι διοργανωτές της ψευτο-πανδημίας ξεμείνουν από ελληνικά γράμματα, αναρωτιόμαστε τι σύστημα αναγνώρισης θα σκεφτούν στη συνέχεια για αυτό το ατελείωτο καρουζέλ της τρομολαγνείας και της τυραννίας.

"Χέσε τις μάσκες!" έγραψε ένας σχολιαστής στο Citizen Free Press σχετικά με το πώς η UAW θα έπρεπε επίσης να είχε βάλει άμεσα τέλος στις εντολές για μάσκες για τους εργαζόμενους.

Ένας άλλος σημείωσε ότι αυτό το φαινομενικά θετικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση όσον αφορά τα εμβόλια θα μπορούσε να είναι βραχύβιο.

Οι άνθρωποι πρέπει να συνεχίσουν τον αγώνα και να μην υποχωρήσουν μέχρι αυτό το πράγμα να φτάσει σε ένα οριστικό τέλος.

-----------------

Πηγές για αυτό το άρθρο είναι

CitizenFreePress.com

NaturalNews.com

------------------

Δικτυογραφία:

GM, Ford and Chrysler will not require employees to take covid “vaccines” – NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2021-11-30-gm-ford-chrysler-not-require-covid-vaccines-workers.html#

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive