Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

Ο διευθυντής του ΠΟΥ λέει ότι οι ενισχυτικές δόσεις του Covid χρησιμοποιούνται για να "σκοτώσουν παιδιά" κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου - Φροϋδικό ολίσθημα; ΒΙΝΤΕΟ

Ο ριζοσπαστικός Γενικός Διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), Tedros Ghebreyesus, προκάλεσε σφοδρή θύελλα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα όταν είπε κατά λάθος ότι τα αναμνηστικά εμβόλια Covid-19 χρησιμοποιούνται για να "σκοτώσουν παιδιά"....

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου τη Δευτέρα στη Γενεύη, ο Ghebreyesus υπέστη ένα ακούσιο φροϋδικό ολίσθημα καθώς μίλησε για την απειλή της παραλλαγής Omicron ενώ προωθούσε τα πειραματικά εμβόλια.

Όταν μιλούσε για την επίτευξη "ισότητας" των εμβολίων στα υπανάπτυκτα έθνη και τόνισε την ανάγκη να δοθεί έμφαση στη χορήγηση του αναμνηστικού εμβολίου πρώτα στους ηλικιωμένους και τους πιο ευάλωτους, ο Ghebreyesus είπε κατά λάθος το "ήσυχο μέρος" δυνατά.

Από τα σχόλιά του:

Ρίξτε μια ματιά:

Όπως επισημαίνει το InfoWars, αν υπήρχε οποιαδήποτε αμφιβολία μετά την παρακολούθηση του βίντεο σχετικά με το τι λέει ο επικεφαλής του ΠΟΥ, η απομαγνητοφώνηση που δημιούργησε η τεχνητή νοημοσύνη του YouTube κατέγραψε την ακριβή διατύπωσή του, η οποία κατέληξε επίσης στο συμπέρασμα ότι είπε τη λέξη "σκοτώνω":

Παρά τα αυξανόμενα στοιχεία που υποστηρίζουν τη δήλωσή του, δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση ο ριζοσπάστης διευθυντής του ΠΟΥ να παραδέχεται σκόπιμα ότι το πειραματικό εμβόλιο είναι θανατηφόρο για τα παιδιά.

Αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους υστερικούς fact-checkers να αναλάβουν αμέσως δράση και να ισχυριστούν με γελοίο τρόπο ότι οι λέξεις δεν βγήκαν καν από το στόμα του.

Από το Snopes, το οποίο χαρακτήρισε τον ισχυρισμό ψευδή:

"Όχι, ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ δεν είπε ότι τα εμβόλια Covid "χρησιμοποιούνται για να σκοτώσουν παιδιά
Ο Ghebreyesus δήλωσε: "Είναι καλύτερα να επικεντρωθούμε σε αυτές τις [ευάλωτες] ομάδες που έχουν τον κίνδυνο σοβαρής ασθένειας και θανάτου, παρά, όπως βλέπουμε, κάποιες χώρες να χρησιμοποιούν για να δώσουν ενισχυτικά σε παιδιά, κάτι που δεν είναι σωστό". Σκόνταψε στη λέξη "παιδιά", προφέροντας κατά λάθος την πρώτη συλλαβή με ήχο "κ", προτού διορθωθεί αμέσως.

Εκπρόσωπος του ΠΟΥ δήλωσε στο BBC: "Επανέλαβε την ίδια συλλαβή, με αποτέλεσμα να βγει 'cil-children'. Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία αυτού είναι 100% λανθασμένη".

Αντί απλά να παραδεχτούν το λάθος, συμπεριφέρονται ξεδιάντροπα σαν να μην συνέβη ποτέ.

Ο ΠΟΥ αφαίρεσε τη λέξη ακόμη και από το επίσημο κείμενο της εκδήλωσης που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.

Προφανώς, το "τα ενισχυτικά χρησιμοποιούνται για να σκοτώνουν παιδιά" δεν ήταν αυτό που ήθελε να πει ο Τέντρος - ήταν στη μέση του να υποστηρίξει τους ανθρώπους να κάνουν το εμβόλιο. Αυτό θα μπορούσε εύκολα να εξηγηθεί χωρίς να αρνηθεί την πραγματικότητα αυτού που πραγματικά βγήκε από το στόμα του, αλλά ακόμη και αυτό δεν μπορεί να γίνει παραδεκτό το κατεστημένο... είναι πολύ κοντά στην αλήθεια.

Julian Conradson, φιλοξενούμενος συγγραφέας

------------------

Δικτυογραφία:

WHO Director Says Covid Boosters Are Being Used to 'Kill Children' During Press Conference – Freudian Slip?

https://humansarefree.com/2021/12/who-director-covid-boosters-used-to-kill-children.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive