Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

Αυστραλός πληροφοριοδότης, Ιατρός στα Επείγοντα, Αποκαλύπτει ότι Νέοι Πλήρως Εμβολιασμένοι πολίτες Πεθαίνουν λόγω επιπλοκών του εμβολίου Covid-19

Ένας γιατρός στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στην Αυστραλία αποκάλυψε ότι όσοι είναι πλήρως εμβολιασμένοι κατά του Covid-19 πεθαίνουν σε τεράστιους αριθμούς. Για να προστατευθεί η ταυτότητά του από το φόβο πιθανών αντιποίνων από τις αυστραλιανές αρχές... δημόσιας υγείας και άλλους κυβερνητικούς φορείς, το πρόσωπο και η φωνή του γιατρού έπρεπε να καλυφθούν. Ωστόσο, ο ίδιος διακήρυξε: "Αλλά εγώ θα τα αποκαλύψω".

Ο πληροφοριοδότης εξέφρασε για πρώτη φορά τις ανησυχίες του αφότου η αυστραλιανή κυβέρνηση άρχισε να εμπλέκει παιδιά στο πρόγραμμα μαζικών εμβολιασμών της.

Ο γιατρός επεσήμανε ότι οι φαρμακευτικές δοκιμές τρίτης φάσης για τα εμβόλια Covid για παιδιά ηλικίας μεταξύ πέντε και 11 ετών ήταν βιαστικές και όχι αρκετά εκτεταμένες. Περιελάμβανε μόνο περίπου 600 άτομα, τα οποία υποβλήθηκαν σε προκαταρκτική μελέτη διάρκειας έξι μηνών, στην οποία δεν αναφέρθηκαν ανεπιθύμητες ενέργειες.

Ο πληροφοριοδότης πρόσθεσε ότι η δοκιμή υποστήριξε ότι μπορεί πάντα να υπάρχουν σοβαρές επιπλοκές με οποιοδήποτε φάρμακο "αλλά αυτές είναι απρόβλεπτες".

Ωστόσο, από τότε που εγκρίθηκε η χορήγηση του εμβολίου σε άτομα κάτω των 18 ετών, ο αριθμός των κρουσμάτων μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας στους νέους έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Σύμφωνα με την εμπειρία του πληροφοριοδότη ως γιατρού στα επείγοντα περιστατικά, η πλειονότητα αυτών των περιπτώσεων προκλήθηκε είτε από το εμβόλιο covid-19 της Pfizer είτε από το εμβόλιο Moderna.

Ο γιατρός δήλωσε ότι η μυοκαρδίτιδα είναι "σχεδόν ανήκουστο φαινόμενο" για άτομα κάτω των 40 ετών. Πολλές από τις περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας που αφορούσαν τα εμβόλια που είδε οδήγησαν σε άλλες καρδιακές παθήσεις και επιπλοκές, συμπεριλαμβανομένης της δύσπνοιας, των πόνων στο στήθος, της καρδιακής προσβολής, ακόμη και της οξείας καρδιακής ανεπάρκειας.

Στην Αυστραλία, τα παιδιά ηλικίας μόλις πέντε ετών έως και 11 ετών επιτρέπεται να λαμβάνουν το εμβόλιο covid-19 της Pfizer. Ενώ η κυβέρνηση ενθαρρύνει τα μικρά παιδιά να εμβολιαστούν και προωθεί το εμβόλιο ως "ασφαλές και αποτελεσματικό", ο πληροφοριοδότης ανησυχεί για την ασφάλεια των νέων.

Ο πληροφοριοδότης απηύθυνε έκκληση στους γονείς της Αυστραλίας να εξετάσουν τους κινδύνους του εμβολίου προτού το εγχύσουν στα μπράτσα των παιδιών τους.

Μίλησε επίσης ζητώντας από τους γιατρούς να ορθώσουν το ανάστημά τους και να μην συμμορφώνονται με όλα όσα τους λένε, λέγοντάς τους ότι δεν πρέπει να φοβούνται να μιλήσουν.

Όσον αφορά τους πολιτικούς, ο πληροφοριοδότης δήλωσε: "Δεν θα πρέπει να είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβουμε:

"Πρόκειται για πραγματικούς ανθρώπους που επηρεάζουν μόνιμα, όχι απλώς στατιστικές. Σταματήστε τις εντολές και τις διακρίσεις με βάση την ιατρική κατάσταση. Αυτό βλάπτει άσκοπα τους ανθρώπους με περισσότερους από έναν τρόπους".

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πλήρη δήλωση του Αυστραλού πληροφοριοδότη ε δ ώ.

------------------

Δικτυογραφία:

Australian Whistleblower says Young Fully Vaccinated Citizens are dying due to Covid-19 Vaccine complications – The Expose

https://dailyexpose.uk/2021/12/23/whistle-blower-kids-dying-due-to-covid-jab-complications/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive