Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Αύξηση των Παιδικών Θανάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο Μετά την Κυκλοφορία του εμβολίου COVID-19

(Natural News) Τις εβδομάδες που ακολούθησαν την εξάπλωση των εμβολίων κατά του κοροναϊού Wuhan (COVID-19) για παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο αριθμός των καταγεγραμμένων θανάτων λόγω της νόσου σε παιδιά της ίδιας ηλικιακής ομάδας αυξήθηκε κατακόρυφα....

Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας του Ηνωμένου Βασιλείου (ONS). Η υπηρεσία δημοσιεύει εβδομαδιαία στοιχεία που δείχνουν τον μέσο όρο των θανάτων ανά φύλο και ηλικιακή ομάδα.

Από το 2015 έως το 2019, μεταξύ των παιδιών ηλικίας 10 έως 14 ετών, υπήρξαν κατά μέσο όρο 41 θάνατοι μεταξύ της εβδομάδας 38 (τέλη Σεπτεμβρίου) έως την εβδομάδα 45 (αρχές Νοεμβρίου). (Σχετικά: Τα παιδιά πεθαίνουν με ρυθμό 62% υψηλότερο από τον μέσο όρο των 5 ετών από τότε που άρχισε να τους χορηγείται το εμβόλιο COVID-19).

Εντός της ίδιας περιόδου, τα εβδομαδιαία στοιχεία για το 2021 δείχνουν ότι πέθαναν 59 παιδιά. Αυτό αντιπροσωπεύει αύξηση των θανάτων κατά 43,9% σε σχέση με τον πενταετή μέσο όρο.

Ακόμη και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν επισημάνει ότι οι θάνατοι μεταξύ των παιδιών ηλικίας 10 έως 14 ετών ήταν σταθερά πάνω από τον εθνικό μέσο όρο πενταετίας.

Ο μεγαλύτερος εβδομαδιαίος αριθμός θανάτων παρατηρήθηκε την εβδομάδα 40, δηλαδή δύο εβδομάδες αφότου τα παιδιά άρχισαν να λαμβάνουν τα εμβόλια. Έντεκα παιδιά πέθαναν εκείνη την εβδομάδα. Ο πενταετής μέσος όρος ήταν τέσσερα. Αυτό αντιπροσωπεύει αύξηση των θανάτων κατά 175%.

Σε κλίμακα πενταετούς μέσου όρου, 24 αγόρια και 17 κορίτσια ηλικίας 10 έως 14 ετών πέθαναν από την εβδομάδα 38 έως 45. Κατά την ίδια περίοδο το 2021, 34 αγόρια και 25 κορίτσια στην ίδια ηλικιακή κλίμακα πέθαναν. Αυτό αντιπροσωπεύει αύξηση 42% στους θανάτους των αγοριών και 47% στους θανάτους των κοριτσιών.

Ο David McLoone, γράφοντας για το Life Site News, επεσήμανε ότι ενώ οι αριθμοί μπορεί να φαίνονται χαμηλοί, η σημαντική πληροφορία στην οποία πρέπει να εστιάσουμε είναι η ξαφνική αύξηση των θανάτων σε σύγκριση με τον πενταετή μέσο όρο.

Ο αριθμός των παιδιών που αναφέρεται ότι έχουν COVID-19 αυξάνεται κατακόρυφα στην Αγγλία. Τα ποσοστά "κρουσμάτων" COVID-19 στη χώρα είναι τώρα τα υψηλότερα σε μαθητές ηλικίας πέντε έως εννέα ετών. Πριν γίνουν η πρώτη ηλικιακή ομάδα, τα παιδιά ηλικίας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είχαν τα περισσότερα κρούσματα COVID-19 στην Αγγλία.

Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από την Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKHSA). Η τελευταία έκθεση του οργανισμού δείχνει ότι μεταξύ των παιδιών ηλικίας πέντε έως εννέα ετών υπάρχουν 723 κρούσματα COVID-19 ανά 100.000. Την προηγούμενη εβδομάδα, υπήρχαν 484,5 κρούσματα ανά 100.000 παιδιά.

Για τα παιδιά και τους εφήβους ηλικίας 10 έως 19 ετών, υπήρχαν 694,2 κρούσματα ανά 100.000 άτομα, αυξημένα σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα από 571,7 κρούσματα ανά 100.000 άτομα.

Οι λεγόμενοι ειδικοί σε θέματα υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο υποστηρίζουν ότι η μόνη λύση για την αύξηση των κρουσμάτων και των θανάτων στις νεότερες ηλικίες είναι να συνεχίσουν να πιέζουν για εμβολιασμούς.

"Περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ είναι επιλέξιμοι για δεύτερες και αναμνηστικές δόσεις - και είναι τόσο σημαντικό όσο ποτέ να εμβολιαστείτε ή να λάβετε αναμνηστικό εμβόλιο μόλις σας προσφερθεί", δήλωσε ο Steven Riley, επικεφαλής της ομάδας δεδομένων, ανάλυσης και επιτήρησης της UKHSA.

"Η ώθηση στον εμβολιασμό των μικρών παιδιών έρχεται παρά το γεγονός ότι τα παιδιά αντιμετωπίζουν εξαιρετικά χαμηλό κίνδυνο από το COVID-19", έγραψε ο McLoone. "Αυτό σε συνδυασμό με τις χιλιάδες αναφορές σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών και θανάτων μετά τα εμβόλια έχει οδηγήσει πολλούς εμπειρογνώμονες να επικρίνουν την ώθηση για την ένεση των παιδιών με τα πειραματικά εμβόλια".

================

Μάθετε περισσότερα για το πώς οι κυβερνήσεις θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών διαβάζοντας τα τελευταία άρθρα στο Vaccines.news.

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

LifeSiteNews.com

iNews.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive