Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Η Λατρεία COVID και τα 10 Στάδια της Γενοκτονίας

Η Λατρεία COVID επελαύνει το 2021, αφήνοντας στο καταστροφικό της πέρασμα τα φυσικά αναφαίρετα δικαιώματα, τα μέσα διαβίωσης των ανθρώπων και την ανθρώπινη ελευθερία αποδεκατισμένα....

Το CDC (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) των ΗΠΑ μόλις προσπάθησε να πει στους ανθρώπους ότι πρέπει να φορούν όχι 1 μάσκα αλλά 2 μάσκες όταν ταξιδεύουν χρησιμοποιώντας κάποια μορφή δημόσιων μέσων μεταφοράς: "Οι υφασμάτινες μάσκες πρέπει να είναι κατασκευασμένες με δύο ή περισσότερα στρώματα από ύφασμα που αναπνέει και είναι σφιχτά υφασμένο".

Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι υπάρχουν σημαντικές μελέτες που αποδεικνύουν ότι οι μάσκες δεν σταματούν τη μετάδοση των ιών.

Πρόκειται για το ίδιο CDC, ίσως θυμάστε, του οποίου τα ίδια τα στοιχεία αναλύθηκαν από την ερευνήτρια του Johns Hopkins Dr. Genevieve Briand για να δείξουν ότι δεν υπήρχαν υπερβολικοί θάνατοι στην Αμερική το 2020.

Είναι επίσης το ίδιο CDC, ίσως θυμάστε, που έχει παραδεχθεί ότι δεν είχε ποτέ κανένα πραγματικό απομονωμένο ιό του υποτιθέμενου νέου ιού SARS-CoV-2 και ότι επινόησε το ψηφιακό γονιδίωμα του SARS-CoV-2 των 30.000 ζευγών βάσεων από ένα πραγματικό δείγμα των 37 ζευγών βάσεων.

Οι συνέπειες αυτής της γιγαντιαίας απάτης είναι εκτεταμένες: η αίρεση COVID φαίνεται να επιτρέπει στους χειραγωγούς της ΝΤΠ (Νέας Τάξης Πραγμάτων) να πραγματοποιήσουν τα 10 στάδια της γενοκτονίας, που ήταν μια θεωρία του Αμερικανού μελετητή Dr. Gregory Stanton. Εφάρμοσε τη θεωρία του σε προηγούμενες γενοκτονίες στην ιστορία.

Ωστόσο, η ίδια διαδικασία και τα ίδια στάδια φαίνεται να συμβαίνουν ακριβώς μπροστά στα μάτια μας στην πανδημία COVID. Αυτά τα στάδια/βήματα δεν λαμβάνουν απαραίτητα χώρα με γραμμικό τρόπο- μπορεί επίσης να λαμβάνουν χώρα ταυτόχρονα. Βγάζουμε το καπέλο στη Henna Maria για το βίντεό της που αναλύει πώς αυτά τα στάδια εφαρμόζονται στη λατρεία και την απάτη COVID.

Δείτε το ε δ ώ

Πριν περάσουμε στα 10 στάδια, πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι η απάτη-δημία COVID δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Το μόνο που πρόκειται να γίνει είναι να χειροτερέψει μέχρι αρκετοί άνθρωποι να σηκωθούν και να την αμφισβητήσουν.

Η Παγκόσμια Τράπεζα κατατάσσει το COVID ως πρόγραμμα που λήγει τον Μάρτιο του 2025.


Αν οι μάζες συνεχίσουν να συμπεριφέρονται ως συναινετικά ζόμπι, αυτή η ψεύτικη πανδημία μπορεί να προωθηθεί μέχρι το 2025 και πιθανώς να "ενισχυθεί" με μια βιοτρομοκρατική επίθεση με ψεύτικη σημαία ή μια "Πανδημία ΙΙ", όπως "προέβλεψε" ο "μπροστινός" (frontman της) ΝΤΠ Bill Gates.

Η Diana Lenska αποκάλυψε μια άλλη προσομοίωση που ονομάζεται The SPARS Pandemic, η οποία περιγράφει λεπτομερώς ένα σενάριο όπου ένας νέος ιός μολύνει την ανθρωπότητα το 2025 και διαρκεί μέχρι το 2028. Όλοι πώς ξέρουμε πως αυτές οι "προσομοιώσεις" έχουν την παράξενη και ενοχλητική συνήθεια να γίνονται πραγματικότητα ... απλά μια σύμπτωση, φυσικά.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να θυμηθούμε αυτό το πολύ σημαντικό απόσπασμα από τον Douglass Frederick:

Ο Gates και η Πανδημία ΙΙ του, το CDC και οι 2 μάσκες του, ο Biden και η εντολή του για τις μάσκες των 100 ημερών - όλοι οι τύραννοι βλέπουν μέχρι πού μπορούν να σας ωθήσουν ώστε να αποδεχτείτε τον έλεγχο και την τυραννία τους και την κατάργηση των δικαιωμάτων σας.

Η Παγκόσμια Τράπεζα κατατάσσει το COVID ως "έργο" που προβλέπεται να συνεχιστεί μέχρι το τέλος Μαρτίου 2025 (βλ. παραπάνω εικόνα). Θα το αποδεχτείτε αυτό.

Πιστεύω ότι αυτή η λέξη εννοείται με την έννοια του "διαχωρίζω σε διαφορετικές κατηγορίες (ανθρώπων)" και όχι ως ουσιαστικό που προέρχεται από το ρήμα ταξινομώ. Ανεξάρτητα από αυτό, αυτό το στάδιο έχει να κάνει με το διαχωρισμό των ανθρώπων μεταξύ τους, με το διαχωρισμό των ανθρώπων σε διαφορετικές κατηγορίες και με την εισαγωγή της νοοτροπίας Εμείς εναντίον Αυτών.

Στο παρελθόν, αυτό γινόταν κατά μήκος των διαχωριστικών γραμμών της εθνικότητας, της φυλής, της θρησκείας ή του έθνους. Τώρα, στο πλαίσιο της αίρεσης COVID, γίνεται σύμφωνα με το ποιος πιστεύει και ποιος απορρίπτει την αφήγηση της αίρεσης COVID.

Αν είστε διαφωνών ή μη πιστός, ξεχωρίζετε για το έγκλημα της σκέψης σας. Αν υποστηρίζεις την ιατρική κυριαρχία ή τη σωματική αυτονομία, μπαίνεις σε ξεχωριστή κατηγορία.

Τα σύμβολα χρησιμοποιούνται με πολλούς τρόπους. Ο συμβολισμός χρησιμοποιείται εδώ για να κάνει τη στοχευόμενη ομάδα, που είναι εχθροί του κράτους, να ξεχωρίσει ως επαίσχυντοι και εμφανείς διαφωνούντες ή προδότες.

Την εποχή του 3ου Ράιχ, οι Ναζί υποχρέωναν τους Εβραίους να φορούν ένα κίτρινο αστέρι ως σύμβολο ότι ανήκαν σε μια διαφορετική τάξη.

Στη Λατρεία COVID, αυτό γίνεται μέσω της αντίστροφης ψυχολογίας: οι πρότυποι πολίτες της ΝΤΠ καλύπτουν το πρόσωπό τους, αλλά όσοι βρίσκονται εκτός της λατρείας COVID αρνούνται να καλύψουν το πρόσωπό τους.

Αρνούμενοι να φορέσουν μάσκα, αυτοί οι διαφωνούντες καθιστούν εθελοντικά τον εαυτό τους ιδιαίτερα ορατό στόχο.

Οι διακρίσεις είναι παράνομες σε πολλά έθνη, αλλά αυτό δεν φαίνεται να έχει σημασία στη λατρεία COVID. Νομικές παραδόσεις αιώνων και ανθρώπινα δικαιώματα έχουν καταπατηθεί.

Η κυβέρνηση έχει χρησιμοποιήσει τη μη-χρήση μάσκας ως πρόσχημα για τη μαζική άρνηση δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, δικαιωμάτων όπως το δικαίωμα να ταξιδεύει κανείς ελεύθερα, το δικαίωμα να κερδίζει ελεύθερα τα προς το ζην και να διατηρεί τη δική του επιχείρηση, το δικαίωμα να συναλλάσσεται ελεύθερα με άλλους και το δικαίωμα να εισέρχεται σε δημόσιους χώρους.

Οι διακρίσεις είναι ένας τρόπος να σφίγγουμε τις βίδες και να αυξάνουμε την πίεση για το τι θα επακολουθήσει.

Η ένταση εντείνεται σε αυτό το επόμενο στάδιο. Η αποανθρωποποίηση φαίνεται πάντα να είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη δολοφονία, αφού περιλαμβάνει το να κάνει τον στόχο να φαίνεται λιγότερο από άνθρωπος, μη πολύτιμος και ανάξιος στα μάτια των μελλοντικών δολοφόνων.

Σε γενικές γραμμές, η ομάδα-στόχος στερείται της ανθρωπιάς της μέσω ετικετών, προσβολών και χαρακτηρισμών που όλα δίνουν έμφαση στις διακρίσεις και όχι στο κοινό χαρακτηριστικό που έχουμε όλοι εμείς οι άνθρωποι, ανεξάρτητα από τις διαφορές μας.

Όσον αφορά τη λατρεία COVID, οι αιρετικοί χαρακτηρίζονται φανατικοί, εγωιστές, ακραίοι, διασπορείς ασθενειών, υπερ-διασπορείς, εγχώριοι τρομοκράτες, ασυμπτωματικοί φορείς, αντι-εμβολιαστές, θεωρητικοί συνωμοσίας και πολλά άλλα.

Το 2019, ο ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) δήλωσε ότι η διστακτικότητα στα εμβόλια (και κατ' επέκταση οι "αντι-εμβολιαστές") συγκαταλέγονται στις 10 μεγαλύτερες απειλές για την παγκόσμια υγεία.


Οι γενοκτονίες του παρελθόντος αποτελούνταν από πόλεμο, μαζικές δολοφονίες, αιματηρές σφαγές ή/και μαζικούς τάφους. Εάν μια γενοκτονία προέρχεται από την επιχείρηση COVID, θα είναι λιγότερο εντυπωσιακή. Η επιχείρηση Coronavirus είναι μια σιωπηλή επιχείρηση που χρησιμοποιεί τον φόβο, τον έλεγχο του νου με βάση το τραύμα και άλλα τελετουργικά στοιχεία.

Έχει τα χαρακτηριστικά μιας επιχείρησης με ψεύτικη σημαία όπως η 9/11. Κοιτάξτε την ιστορία των επιχειρήσεων με ψεύτικη σημαία και την ιστορία των ψεύτικων πανδημιών. Σε αυτό το στάδιο, η κυβέρνηση αρχίζει να οργανώνει ενεργά τις αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις της εναντίον εκείνων που έχει χαρακτηρίσει εχθρούς.

Κατά τη γνώμη μου, αυτό το στάδιο είναι πολύ συγκρίσιμο με το πρώτο στάδιο, ή είναι απλώς μια εντατικοποίησή του.

Αν είστε κοινωνικός μηχανικός, αφού έχετε διαχωρίσει τις μάζες σε διαφορετικές τάξεις, μπορείτε στη συνέχεια να εδραιώσετε περαιτέρω αυτή τη διαίρεση μέσω της πόλωσης, θέτοντας τις ομάδες σε αμοιβαίο ανταγωνισμό μεταξύ τους.

Αυτό συνέβαινε ούτως ή άλλως εδώ και χρόνια στις ΗΠΑ, ακόμη και πριν ξεκινήσει η επιχείρηση "Κορονοαϊός", και επιδεινώθηκε από τον Trump, ηθελημένα ή όχι.

Τα πράγματα έχουν φτάσει σε ένα χαμηλό σημείο στις ΗΠΑ, όπου φαίνεται ότι πολλοί Αμερικανοί δεν μπορούν απλά να θυμηθούν ότι είναι μεταξύ τους άνθρωποι, ή μεταξύ τους Αμερικανοί, και αισθάνονται την ανάγκη να αποανθρωποποιήσουν τον "αντίπαλό" τους, αν αυτός ή αυτή δεν είναι στη σωστή πολιτική ομάδα.

Τι απέγινε το να μπορείς να συμφωνείς να διαφωνείς ή να είσαι αρκετά ώριμος ώστε να αποδέχεσαι ότι οι άλλοι έχουν αντίθετες απόψεις από τις δικές σου;

Στη λατρεία COVID, οι ελεγκτές της ΝΤΠ έχουν σκόπιμα τροφοδοτήσει τη φωτιά μεταξύ των μαζών και της ευαισθητοποιημένης μειονότητας που κάνει διακρίσεις μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, τα οποία διαδίδουν συνεχώς την προπαγάνδα ότι οι υγιείς άνθρωποι είναι ασυμπτωματικοί φορείς.

Αυτό το στάδιο της προετοιμασίας περιλαμβάνει πράγματα όπως η απομόνωση και τα στρατόπεδα καραντίνας. Οι πολιτικοί έχουν προτείνει στρατόπεδα κράτησης (δηλαδή φυλακές) για όσους αρνούνται να ασπαστούν τη λατρεία COVID. Υπάρχουν φήμες εδώ και δεκαετίες στις ΗΠΑ για εναλλακτικές χρήσεις των στρατοπέδων FEMA.

Παρόμοιες συζητήσεις και αντιπαραθέσεις έχουν λάβει χώρα και στον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και τη Γερμανία.

Πολιτικός προειδοποιεί: Η κυβέρνηση Trudeau σχεδιάζει να δημιουργήσει στρατόπεδα «καραντίνας / απομόνωσης» για τον COVID σε όλο τον Καναδά


Αν δεν έχεις το "χάραγμα", είσαι άτυχος και είτε αποκλείεσαι από την κοινωνία, είτε αποκλείεσαι από το εμπόριο, είτε φυλακίζεσαι κυριολεκτικά.

Αυτή τη στιγμή το χάραγμα είναι μια μάσκα, αλλά στη συνέχεια θα είναι το εμβόλιο (και η επέκτασή του - το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το διαβατήριο ανοσίας), και τέλος το μικροτσίπ. Τον περασμένο μήνα η Telegraph ανέφερε ότι η Γερμανία κατασκευάζει στρατόπεδα κράτησης για καραντίνα για τους παραβάτες του COVID.

Γερμανία. Στρατόπεδα κράτησης. Χμμμ. Τι μπορεί να πάει στραβά;

Σε αυτό το στάδιο, όλες οι σιωπηλές και συγκαλυμμένες προετοιμασίες που οδήγησαν σε αυτό το σημείο γίνονται φανερές. Στο παρελθόν, η εντοπισμένη ομάδα-στόχος φυλακίστηκε, απελάθηκε ή/και κατασχέθηκε η περιουσία της.

Σε ορισμένα κράτη και έθνη, είναι ήδη νόμος ότι η περιουσία ενός "μολυσμένου ατόμου" μπορεί να κατασχεθεί και να καταστραφεί για να "σταματήσει η εξάπλωση του ιού".

Οι αστυνομικοί παρενοχλούν ήδη ειρηνικούς πολίτες που δεν φορούν μάσκα. Τι θα συμβεί καθώς η ατζέντα της αίρεσης COVID θα φτάσει στο τέλος της;

Ελπίζω να μην φτάσουμε ποτέ σε αυτό το σημείο, αλλά δυστυχώς είναι σημαντικό να μην υποτιμάμε την κλίμακα του απόλυτου κακού που κρύβεται πίσω από τη ΝΔΤ και τη λατρεία COVID. Η Εξόντωση είναι Μαζική Δολοφονία, ο απόλυτος τρόπος για να κλείσει κάθε διαφωνία και αντίθεση στην τυραννία.

Ο Dr. Stanton σημειώνει ότι υπάρχει ένα τελικό στάδιο: η άρνηση. Αυτό περιλαμβάνει την απόκρυψη των αποδείξεων, τη δολοφονία των μαρτύρων και την ενοχοποίηση των θυμάτων.

Στο πλαίσιο της λατρείας COVID, οι δάσκαλοι θα ενίσχυαν το ψέμα και θα εδραίωναν την απανθρωποποίηση, λέγοντας στα παιδιά ότι το σωματικό άγγιγμα μπορεί να τραυματίσει ή να σκοτώσει, παρά την προφανή αλήθεια ότι το ανθρώπινο άγγιγμα είναι μια έμφυτη ανθρώπινη ανάγκη.

Γράφω αυτό το κείμενο ως προειδοποίηση για το τι θα μπορούσε να συμβεί (με την ελπίδα ότι μπορεί να αποτραπεί) και όχι ως πρόβλεψη για το τι θα συμβεί. Αυτές οι πληροφορίες υπογραμμίζουν ακόμη περισσότερο την ανάγκη να εξανθρωπιστούμε πλήρως (και όχι να αποανθρωπιστούμε) απέναντι στη λατρεία COVID, η οποία, όπως και η ίδια η ΝΤΠ, είναι μια αποφασιστικά αντι-ανθρώπινη ατζέντα.

Υποστηρίζει επίσης την ανάγκη να ΕΝΩΘΟΥΜΕ ανεξάρτητα από τις μικροδιαφορές και να ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ να συμμετάσχουμε άλλο στην πόλωση (εμείς εναντίον αυτών) που μας επιβάλλεται. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους τα Άρθρα Ελευθερίας είναι μη κομματικά και θα είναι πάντα.

Κάθε άνθρωπος στη Γη έχει να κάνει μια επιλογή. Θα φορέσει υπάκουα τη μάσκα, θα κάνει το εμβόλιο (το εμβόλιο COVID που ΔΕΝ είναι εμβόλιο) και τελικά θα αποδεχτεί το μικροτσίπ ή το νανοτσίπ; Ή θα υποστηρίξετε την ιατρική κυριαρχία και τη σωματική αυτονομία;

Η ατζέντα του COVID σας αναγκάζει ήδη να επιλέξετε μια πλευρά, και από την επιλογή σας εξαρτώνται τόσα πολλά, όχι λιγότερο από το μέλλον των παιδιών σας και το μέλλον της ανθρωπότητας στη Γη.


------------------

Δικτυογραφία:

The COVID Cult and the 10 Stages of Genocide

https://humansarefree.com/2021/02/the-covid-cult-and-the-10-stages-of-genocide.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive