Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

ΜΕΛΕΤΗ του Cambridge: «Οι κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης δεν προστατεύουν τους ανθρώπους από το COVID-19»

«Ο κανόνας των δύο μέτρων είναι εύκολο να τον θυμάται το κοινό, αλλά δεν αποτελεί ένδειξη ασφάλειας, δεδομένου του μεγάλου αριθμού μεταβλητών που σχετίζονται με τον αερομεταφερόμενο ιό.»...Ο κανόνας των δύο μέτρων αποτελεί βασικό μέτρο κατά του κοροναϊού της Γουχάν (COVID-19) από το 2020, αλλά πολλοί επιστήμονες πιστεύουν ότι δεν κάνει κάτι σημαντικό για να διατηρήσει τους ανθρώπους υγιείς.

ΠηγήNatural News

Άρθρο της Mary Villareal

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

Μια νέα μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Cambridge δήλωσε ότι ο κανόνας της κοινωνικής απόστασης των δύο μέτρων δεν προστατεύει τους ανθρώπους από το να κολλήσουν τον COVID-19 ακόμη και όταν βρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους.

Οι ερευνητές σημείωσαν ότι ο κανόνας της κοινωνικής απόστασης είναι μια "αυθαίρετη μέτρηση" της ασφάλειας ελλείψει μάσκας προσώπου και μπορεί να οριστεί οπουδήποτε μεταξύ 0,5 και 5 μέτρων με βάση την ανοχή κινδύνου της τοπικής αρχής δημόσιας υγείας που εκδίδει τις εντολές.

Τα άτομα που έχουν μολυνθεί από το COVID-19 μεταδίδουν τον ιό μέσω του βήχα, της ομιλίας και της αναπνοής, ενώ πολλοί αποβάλλουν μεγαλύτερα σταγονίδια που τελικά εγκαθίστανται σε επιφάνειες. Άλλα διασπώνται σε μικρότερα αερολύματα που μπορεί να αιωρούνται στον αέρα.

Η μελέτη της ομάδας χρησιμοποίησε μοντελοποίηση σε υπολογιστή για να ποσοτικοποιήσει την ποσότητα των μολυσματικών σωματιδίων που διασκορπίζονται στον αέρα κατά τον βήχα και τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύουν, και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο βήχας διαφέρει σε μεγάλο βαθμό όσον αφορά την αποβολή των εν λόγω σωματιδίων.

Δείτε τη συνέχεια του άρθρου στο https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2021/12/Meleti-cambridge-oi-kanones-koinonikies-apostasiopoihsis-den-prostateytoyn-tous-anthropous-apo-to-covid19.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive