Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Μηνυτήρια αναφορά του Ηλία Κασιδιάρη κατά παντός υπευθύνου για τις ΜΕΘ

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για παράβαση καθήκοντος και άλλα αδικήματα, καταθέτει άμεσα ο Ηλίας Κασιδιάρης με αφορμή τη διάλυση της δημόσιας υγείας και τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος.... Η μελέτη που είχε παρουσιάσει το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ τον Αύγουστο του 2020 απέδειξε πως μόνο τα χρήματα που μοιράστηκαν με την πρώτη λίστα Πέτσα επαρκούσαν για τη θωράκιση του ΕΣΥ με ικανό αριθμό νέων κλινών ΜΕΘ. Η μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα κατέρριψε τα ψέματα Μητσοτάκη και τεκμηρίωσε τις βαρύτατες ευθύνες της κυβέρνησης για το δράμα που βιώνει αυτή τη στιγμή η χώρα.

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, πιστό στην πάγια δέσμευση του ότι θα υπηρετεί το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών, θα χρησιμοποιεί κάθε νόμιμο μέσο για να διασφαλίσει τα δικαιώματα τους και να επέλθει επιτέλους η πολιτική κάθαρση. Πολύ σύντομα και με την θεσμική μας παρουσία στην Βουλή των Ελλήνων -σύμφωνα και με τα τελευταία ευρήματα των συστημικών δημοσκοπήσεων- θα αποτελέσουμε την μοναδική φωνή αντίστασης, την Εθνική αντιπολίτευση!


1 σχόλιο:

  1. O MONAΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑ ΑΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙ....https://www.brighteon.com/6b740706-a5e2-499e-a17f-a304b1ff879c

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive