Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Σύνταγμα – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των μέτρων

Χιλιάδες κάτοικοι συγκεντρώθηκαν ώστε να διαμαρτυρηθούν κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου και των μέτρων. Στην διάρκεια της ομιλίας όμως της ρήτορα... ορισμένοι άρχισαν να “ψιθυρίζουν” για περί “σχεδίου” και εισβολής στην βουλή!

Στην Αθήνα σήμερα αργά το απόγευμα συσσωρεύθηκαν οι δημότες για τον λόγο ότι έχει δημιουργηθεί πανελλήνιο κύμα αγανάκτησης εξαιτίας των αυστηρών μέτρων που εδώ και ενάμιση χρόνο έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Στο μικρόφωνο αρχικά ακούγεται ο ρήτορας να καλεί τον κόσμο την άλλη Κυριακή (12-12-21)  στις 17:00 να συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα…“Λοιπόν την άλλη Κυριακή, όλη η Ελλάδα θα είναι εδώ! Η Ελλάδα δεν χάνεται!” όπως ακούμε στις πρώτες στιγμές του βίντεο. Στη συνέχεια παίρνει το βήμα μια Ελληνίδα, η οποία στην προσπάθεια της να χαλαρώσει τα εξοργισμένα πνεύματα, μένει “παγωμένη” όταν ακούει “ψιθύρους” για λαϊκή εξέγερση: “Δηλαδή τι θέλετε να κάνουμε, να μπούμε στην βουλή; “Όλοι κινδυνεύουμε” απαντά στη συνέχεια σε παρευρισκόμενους, αναφορικά στην ιδέα περί βίαιης εξέγερσης.

Στο τέλος, το μικρόφωνο το παίρνει ένας άλλος ρήτορας, καλώντας τους όποιους “περίεργους” (όσους καλούν τον λαό να κάνουν “ντου” στην βουλή) να πάνε πίσω στο κόμμα τους.

Πηγή: macedonianet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive