Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Πείτε Όχι στην Ιατρική Τυραννία Τώρα ή Χάστε την Ελευθερία σας για Πάντα

Ο δημοσιογράφος Dan Wooton λέει: Αν δεν αντισταθούμε τώρα στους υστερικούς επικυρίαρχους της Όμικρον, τότε φοβάμαι ότι το μέλλον μας ως ελεύθερος λαός θα χαθεί για πάντα....

Ξεκίνησε με έναν σφιχτό κόμπο στο στομάχι μου που σύντομα οδήγησε σε ένα αίσθημα συντριπτικής απελπισίας και κατέληξε σε μια βαθιά παλλόμενη οργή για αυτό που όλοι μας περνάμε ξανά.

Είμαι βέβαιος ότι πολλοί από εσάς αισθάνθηκαν το ίδιο μείγμα συναισθημάτων τις τελευταίες 72 ώρες.

Πολλά από αυτά πυροδοτήθηκαν από το deja vu μιας φοβερής έκτακτης συνέντευξης Τύπου στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου - όπως αυτή που είδε την κυβέρνηση να "ακυρώνει" με αδιανόητο τρόπο τα Χριστούγεννα για εκατομμύρια από εμάς πέρυσι χάρη στη Delta - όπου ο φόβος και η υστερία ενός νέου σκιάχτρου του Covid πυροδοτήθηκε επιδέξια.

Αλλά αυτή τη φορά ο Boris Johnson, ο Chris Whitty και ο Patrick Vallance δεν ήταν οι τρεις σοφοί, αλλά οι τρεις Άσχετοι Τύποι.

Κανείς από αυτούς δεν έχει ιδέα αν η παραλλαγή Omicron είναι πιο μεταδοτική ή -το κρίσιμο- αν αποφεύγει τα εμβόλια.

Οι Νοτιοαφρικανοί επιστήμονες που είχαν ανακαλύψει το πράγμα εξ αρχής προειδοποίησαν ότι αντιδρούμε χρόνια υπερβολικά, αντί να περιμένουμε αποδείξεις.

Αλλά ποιος νοιάζεται!

Στον υστερικό νέο κόσμο όπου μόνο το Covid έχει σημασία, ήταν ολοταχώς μπροστά με μια σειρά από νέους περιορισμούς.

Οι ταξιδιωτικές απαγορεύσεις επέστρεψαν (συμπεριλαμβανομένης της Νότιας Αφρικής ως ένα είδος παράξενης τιμωρίας επειδή χρησιμοποίησε την λαμπρή επιστήμη της για να προειδοποιήσει τον κόσμο).

Το ίδιο και οι εντολές για μάσκες στα μέσα μαζικής μεταφοράς και στα καταστήματα λιανικής πώλησης, η αυτοαπομόνωση δέκα ημερών για τις επαφές με το Omicron και η υποχρεωτική εξέταση PCR δεύτερης ημέρας για όλους τους ταξιδιώτες, συμπεριλαμβανομένης της απομόνωσης στο σπίτι εν αναμονή των αποτελεσμάτων.

Ακόμα και τότε, το BBC, το ITV και το Sky News δεν πίστευαν ότι ο Boris και το δίδυμο της καταστροφής είχαν πάει αρκετά μακριά.

Μια τέτοια υστερική υπεραντίδραση σε ένα τρομακτικό φαινόμενο πριν από την αναμονή των γεγονότων ήταν ο χειρότερος εφιάλτης μου που έγινε πραγματικότητα.

Όλες οι προειδοποιήσεις που έκαναν άνθρωποι σαν κι εμένα τους τελευταίους 20 μήνες γίνονται πραγματικότητα: Οι τρελοί επιστήμονες έχουν τον έλεγχο και, αν συνεχίσουμε να τους επιτρέπουμε να ενεργούν έτσι, η επιστροφή στην κανονικότητα δεν είναι πλέον εφικτή.

Στην πραγματικότητα, αρχίζω να αμφιβάλλω αν η κανονικότητα που τόσο απεγνωσμένα επιθυμώ - ένας κόσμος όπου θα παίρνουμε λογικές αποφάσεις για τον εαυτό μας, σταθμίζοντας όλους τους συνήθεις παράγοντες κινδύνου, όπως κάνουμε κάθε μέρα - θα επιστρέψει ποτέ.

Έχουμε έναν πληθυσμό με πάνω από το 80% των ενηλίκων διπλά εμβολιασμένους, ένα επιπλέον 25% τριπλά εμβολιασμένους και πάνω από το 90% με αντισώματα Covid χάρη σε αυτή τη λαμπρή παλιά επιστημονική πραγματικότητα που ονομάζεται φυσική ανοσία.

Το Covid-19 έχει τώρα ποσοστό θνησιμότητας 0,27% στο Ηνωμένο Βασίλειο - και έχουμε τόσους πολλούς τρόπους αντιμετώπισης που δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε τον Μάρτιο του 2020.

Οι νέοι κανόνες που υπαγορεύουν τον τρόπο με τον οποίο ζούμε την καθημερινότητά μας θα τεθούν σε ισχύ στις 4 π.μ. αύριο το πρωί, χωρίς καμία ψηφοφορία στο Κοινοβούλιο. Στην πραγματικότητα, μπορεί να περάσουν 28 ημέρες πριν οι βουλευτές έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν τα μέτρα.

Σε τι έχουμε μετατραπεί; Η κινεζική κομμουνιστική κυβέρνηση θα ήταν περήφανη.

Φυσικά, είναι εκείνες οι ομάδες που έχουν ήδη μείνει χτυπημένες, μελανιασμένες και αιματοβαμμένες από τους 20 μήνες περιορισμών που θα επηρεαστούν και πάλι περισσότερο.

Όπως η σχεδόν νεκρή βρετανική τουριστική και ταξιδιωτική βιομηχανία, η οποία είδε επιτέλους λίγο φως στην άκρη ενός πολύ σκοτεινού τούνελ, αλλά τώρα βλέπει τον εαυτό της να θυσιάζεται για να κατευνάσει τα δειλά μέσα ενημέρωσης που απαιτούν περιορισμούς.

Πότε θα καταλάβουν οι απομονωτιστές ότι τα κλειστά σύνορα ΔΕΝ είναι απάντηση σε τίποτα απολύτως.

Οι ιοί πρέπει να αντιμετωπίζονται διεθνώς- ακόμη και οι πιο παρανοϊκοί ειδικοί παραδέχονται ότι ο πλήρης αποκλεισμός του Ηνωμένου Βασιλείου θα καθυστερούσε μόνο προσωρινά την άφιξη οποιασδήποτε σημαντικής νέας παραλλαγής στη χώρα.

Κοιτάξτε την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, οι οποίες απέκλεισαν τον κόσμο για σχεδόν δύο χρόνια, αλλά παρόλα αυτά έπρεπε να αντιμετωπίσουν μερικά από τα πιο σκληρά και μακροχρόνια κλεισίματα οπουδήποτε, όταν η Delta αναπόφευκτα τρύπωσε μέσα. Δεν μπορείτε να αποκλείσετε έναν ιό - η Corona δεν σέβεται τα εθνικά σύνορα.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει δίκιο να επικρίνει το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και την Ευρώπη για την επιβολή ταξιδιωτικών περιορισμών στα κράτη της νότιας Αφρικής και να ζητήσει να παραμείνουν ανοιχτά τα σύνορα, ώστε οι χώρες που ανακαλύπτουν νέες παραλλαγές να μην προσπαθούν να τις κρύψουν, όπως έκανε η Κίνα στην αρχή αυτού του πανίσχυρου χάους.

Αλλά έκαναν εντελώς λάθος που αρνήθηκαν να ονομάσουν τη νέα παραλλαγή Xi από φόβο μήπως ενοχλήσουν τον αυταρχικό Κινέζο ηγέτη.

Κατά τη γνώμη μου, κάθε παραλλαγή θα έπρεπε να πάρει το όνομα του Xi Jinping, του οποίου η θρασύτατη και ασυγχώρητη συγκάλυψη της πανδημίας Covid είναι μία από τις σημαντικότερες στην ιστορία και κάνει το Τσερνομπίλ να μοιάζει με ασήμαντο έγκλημα.

Έπειτα, υπάρχουν τα καημένα τα παιδιά και οι έφηβοι μας - η ομάδα που επηρεάζεται λιγότερο προσωπικά από το Covid και που συνεχίζει να τρώει τα μούτρα της.

Η κυβέρνηση πέταξε έξω μια ανακοίνωση ότι οι μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα πρέπει να φορούν μάσκες σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους από σήμερα, καθώς κάθονται σε παγωμένες αίθουσες διδασκαλίας με τα παράθυρα ορθάνοιχτα σε παγωμένες θερμοκρασίες.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα ανεξέλεγκτα συνδικάτα των καθηγητών πιέζουν ήδη για την επιστροφή των μασκών προσώπου και στις σχολικές αίθουσες και τις βρωμερές φυσαλίδες (bubbles) που έχουν ήδη κοστίσει στα παιδιά μας εβδομάδα με εβδομάδα από την εκπαίδευσή τους.

Ορισμένα σχολεία έχουν ήδη αναλάβει να απαγορεύσουν στους γονείς να παρευρίσκονται στις χριστουγεννιάτικες γιορτές.

Εν τω μεταξύ, χθες το βράδυ ο υπουργός Παιδείας Nadhim Zahawi παρευρέθηκε στα Εθνικά Βραβεία Εκπαιδευτικών όπου εκατοντάδες ενήλικες συγκεντρώθηκαν σε μια μη αεριζόμενη αίθουσα χωρίς να υπάρχει ούτε μια μάσκα στον ορίζοντα.

Αν μη τι άλλο, μετά από όλα όσα τους έχουμε ήδη βάλει να περάσουν, σε παρακαλώ Θεέ μου, άσε τα παιδιά και τους εφήβους μας να συνεχίσουν να ζουν μια φυσιολογική, μη φιμωμένη ζωή.

Θα πρέπει επίσης να μου εξηγήσετε πώς το να προσφέρετε στους εφήβους ένα δεύτερο εμβόλιο Covid και να ανοίξετε το πρόγραμμα αναμνηστικών εμβολίων σε όλους τους νέους κάτω των 40 ετών αποτελεί λύση για το Omicron.

Μήπως όλη αυτή η υστερία που έχει δημιουργηθεί δεν είναι αποτέλεσμα των φόβων ότι αυτή η νέα μορφή του ιού μπορεί να αποφύγει τα εμβόλια;

Εγώ προσωπικά, παρεμπιπτόντως, είμαι υπέρ των εμβολίων Covid. Αλλά είμαι φαύλα αντίθετος στην ιδέα της υποχρεωτικής χορήγησης εμβολίων και στο είδος του υγειονομικού απαρτχάιντ που σέρνεται σε όλη την Ευρώπη.

Είναι καιρός να αποδεχτούμε ότι οι ιοί μεταλλάσσονται και ότι η άφιξη μιας δυσάρεστης παραλλαγής κάθε λίγους μήνες είναι αναπόφευκτη, χωρίς να φέρνουμε τη ζωή μας ανάποδα, προκαλώντας κατάρρευση των παγκόσμιων χρηματιστηρίων και την ψυχική υγεία εκατομμυρίων ανθρώπων σε καθοδική πορεία.

Η κυβέρνηση πρέπει να μας δώσει τα γεγονότα τη στιγμή που τα έχει στη διάθεσή της, χωρίς καμία υστερία, και στη συνέχεια να μας επιτρέψει να πάρουμε λογικές αποφάσεις σχετικά με το επίπεδο κινδύνου που είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουμε με βάση το δικό μας προφίλ υγείας.

Αν δεν μπορούμε να ανοίξουμε τη χώρα και να αποκαταστήσουμε όλες τις πολιτικές μας ελευθερίες 20 μήνες μετά την έναρξη αυτής της πανδημίας, τότε φοβάμαι ότι δεν θα το κάνουμε ποτέ.

Αν συνεχίσουμε να επιτρέπουμε πειθήνια να αφαιρούνται οι ελευθερίες μας από το καπρίτσιο μιας κυβέρνησης που καθοδηγείται από δημοσκοπήσεις, τότε μην εκπλαγείτε αν δεν επιστρέψουν ποτέ.

Ένας δυστοπικός εφιάλτης ελλοχεύει και είναι καιρός να μιλήσουμε και να ορθώσουμε το ανάστημά μας, αλλιώς το Ηνωμένο Βασίλειο θα καταλήξει σε μια ολοκληρωτική δικτατορία όπου κάθε μορφή διαφωνίας θα είναι παράνομη.

-------

Δείτε περισσότερα εδώ: dailymail.co.uk

------------------

Δικτυογραφία:

Say No To Medical Tyranny Now Or Lose Freedom Forever | Principia Scientific Intl.

https://principia-scientific.com/say-no-to-medical-tyranny-now-or-lose-freedom-forever/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive