Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΖΑΡΑΛΙΚΟ. ΟΙ ΧΟΥΝΤΕΣ ΨΟΦΑΝΕ ΣΤΟ ΣΑΝΙΔΙ

Η αυτόκλητη ''αστυνομία σάτιρας" με επικεφαλής την τηλεπαρουσιάστρια, Σάσα Σταμάτη, διέκοψε την παράσταση του Ζαραλίκου στο θέατρο "Τζένη Καρέζη'' ζητώντας του το λόγο γιατί λέει αστεία μόνο για τον Μαρινάκη και όχι για τον Μελισσανίδη ας πούμε...

🍌Δεν πρόκειται απλά για γραφικότητες, ούτε για κατήφορο αλλά για επικίνδυνες πρακτικές που παραπέμπουν σε ''μπανανία'' της Λατινικής Αμερικής του προηγούμενου αιώνα. Αυτή είναι η Ελλάδα των ολιγαρχών!
🔴Αν έστω και έμμεσα δια της τρομοκρατίας απαγορεύσουμε στους κωμικούς να σχολιάζουν, τότε κατρακυλάμε ως κοινωνία σε επικίνδυνα επίπεδα. Να φανταστούμε ότι η κυβέρνηση και οι πολιτικοί της δεν θα έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα με το να νιώθουν οι κωμικοί μας κάποιο δισταγμό να σχολιάσουν συγκεκριμένα πρόσωπα και πράγματα, ε;
🔻Από όλο αυτό το σκηνικό της σαπίλας, να κρατήσουμε την αξιέπαινη παρέμβαση θεατών υπέρ του κωμικού, τους οποίους προς τιμήν του, ο ίδιος ο κωμικός συγκράτησε για να μην πετάξουν έξω τη Σάσα Σταμάτη και τους συνοδούς της.
✊Δεν θα επιτρέψουμε κανένα εκφοβισμό της καλλιτεχνικής και κριτικής έκφρασης!
✊Την αμέριση αλληλεγγύη μας στον Χριστόφορος Ζαραλίκος / Christoforos Zaralikos!

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive