Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο; Η απάντηση είναι αυτονόητη και όχι περίπλοκη. Φυσικά ο Μαρινάκης. ΒΙΝΤΕΟ


Μάθαμε ότι μπράβοι του Βαγγέλη Μαρινάκη διέκοψαν παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου 

που σατίριζε το αφεντικό τους, με επικεφαλής σελέμπριτι-υπάλληλό του, 

προκαλώντας την οργή των θεατών....

Το πιο σημαντικό όμως και από τον ίδιο τον τραμπουκισμό είναι το ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστής και ιδιοκτήτης πλήθους ΜΜΕ είναι υπεράνω νόμου και κριτικής. Είτε με αθέμιτους τρόπους επιρροής σε πολιτικά πρόσωπα και διαμορφωτές της κοινής γνώμης, είτε προκαλώντας τρόμο με τη δύναμή του, επιβάλλει σιωπή, παθητικότητα, ανοχή.
Η αστυνομία δεν παρενέβη μετά το επεισόδιο, η Σάσα Σταμάτη και οι συνοδοί της δεν συνελήφθησαν και δεν έγινε προσπάθεια να συλληφθούν, οι υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ που δίνουν σήμερα από το πρωί συνεντεύξεις δεν δέχονται ερώτηση για την επίθεση στον Χριστόφορο Ζαραλίκο και η επίθεση στην καλλιτεχνική δημιουργία και στην ελευθερία της έκφρασης δεν προκαλεί την αντίδραση των θεσμών. Τύφλα νάχει η Κολομβία.
 
 Αν έκαναν αντίστοιχο "ντου" αντιεξουσιαστές σε θεατρική παράσταση ενοχλητική για τους ίδιους, θα είχε παρέμβει εκτός από την ΕΛ.ΑΣ και η Δικαιοσύνη, όλα τα κόμματα θα καλούνταν να καταδικάσουν τη βία απ όπου και αν προέρχεται και σε εκπομπές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές θα κυριαρχούσε ο αποτροπιασμός για την ανομία.
Αλλά οι μπράβοι του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι αλλιώς. Πόσο μάλλον όταν επικεφαλής τους είναι μια Σάσα Σταμάτη.  

Michail Charalampidis

1 σχόλιο:

  1. Δεν θυμαστε που οταν ο Ρουβικωνας εριξε τρικακια στο κωλοσπιτο του σιχαμερου ερπετου Πρωτοχεστε,μαζευτηκαν ολες οι λινατσες και τα κοπριδια και κραζανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive