Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Συναγερμός: Η Ιαπωνία Τοποθετεί Προειδοποίηση για Μυοκαρδίτιδα στα "εμβόλια" - Απαιτείται Συγκατάθεση Μετά από Ενημέρωση

Η Ιαπωνία ανακοινώνει ότι ο δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας δεν μπορούν να κάνουν διακρίσεις σε βάρος όσων αρνούνται τις πειραματικές ενέσεις γονιδιακής θεραπείας mRNA....

Η Ιαπωνία τοποθετεί πλέον ετικέτες στα "εμβόλια" του Covid για να προειδοποιεί για τις επικίνδυνες και δυνητικά θανατηφόρες παρενέργειες, όπως η μυοκαρδίτιδα. Επιπλέον, η χώρα επαναβεβαιώνει τη δέσμευσή της για τις απαιτήσεις αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών (Κίτρινες Κάρτες), ώστε να διασφαλιστεί ότι όλες οι πιθανές παρενέργειες τεκμηριώνονται.

Αυτές οι προσπάθειες της ιαπωνικής υγειονομικής αρχής έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα παραπλανητικά μέτρα που λαμβάνονται από άλλες χώρες για να εξαναγκάσουν τους πολίτες να κάνουν την ένεση, υποβαθμίζοντας τις παρενέργειες και αποθαρρύνοντας την ορθή αναφορά ανεπιθύμητων συμβάντων.

Επιπλέον, η Ιαπωνία δίνει έμφαση στην ενημερωμένη συναίνεση και τη σωματική αυτονομία. Μέχρι την πανδημία του κορονοϊού, η έννοια της "συγκατάθεσης μετά από ενημέρωση" (informed consent) θεωρούνταν ιερή για τους επαγγελματίες υγείας στη Δύση.

Η Ιαπωνία εγείρει ιδιαίτερα τις ανησυχίες της σχετικά με τους κινδύνους μυοκαρδίτιδας σε νεαρούς άνδρες που έκαναν ένεση με τη γονιδιακή θεραπεία της Pfizer ή της Moderna. Η χώρα επιβάλλει μια αυστηρή νομική απαίτηση αναφοράς των παρενεργειών που πρέπει να πραγματοποιείται εντός 28 ημερών από τις ενέσεις.

Τρεις γονιδιακές θεραπείας Covid-19 προσφέρονται επί του παρόντος στην Ιαπωνία. Περιλαμβάνουν το σκεύασμα της Pfizer/BioNTech (Comirnaty) και το σκεύασμα Moderna της Takeda. Οι περιγραφές των προϊόντων (εδώ και εδώ) αναφέρουν ότι : "το προϊόν αυτό περιέχει ένα πρόσθετο που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ στο παρελθόν σε εμβόλιο".

Επιπλέον, οι φαρμακευτικές εταιρείες σας προτρέπουν να συμβουλευτείτε το γιατρό σας σχετικά με το πρόσθετο εάν σκοπεύετε να σας χορηγηθεί με ένεση. Εκτός από τις γονιδιακές θεραπείες της Pfizer και της Moderna, το Vaxzevria (πρώην AstraZeneca) χορηγείται επίσης στην Ιαπωνία. Ωστόσο, η Ιαπωνία το συνιστά μόνο σε άτομα ηλικίας 40 ετών και άνω. Γίνεται επίσης αναφορά στον νέο τύπο πρόσθετου στις ενέσεις Vaxzevria.

Ο δικτυακός τόπος του υπουργείου Υγείας της Ιαπωνίας για την υγεία ενθαρρύνει τους πολίτες να λάβουν το "εμβόλιο"- ωστόσο, τονίζουν ότι δεν είναι υποχρεωτικό,

Επιπλέον, η κυβέρνηση συνιστά σε όσους σκέφτονται να κάνουν το εμβόλιο να εξετάσουν προσεκτικά τόσο την αποτελεσματικότητά του όσο και τις παρενέργειές του.

Επιπλέον, τονίζουν ότι οι επιχειρήσεις δεν υποχρεώνουν τους υπαλλήλους να λάβουν την πειραματική γονιδιακή θεραπεία. Ούτε οι εργαζόμενοι θα πρέπει να κάνουν διακρίσεις σε βάρος όσων αρνούνται τις ενέσεις,

Η κυβέρνηση παραπέμπει ακόμη και σε μια "Συμβουλή για τα ανθρώπινα δικαιώματα", η οποία περιλαμβάνει οδηγίες για τον χειρισμό τυχόν καταγγελιών εάν τα άτομα αντιμετωπίζουν διακρίσεις λόγω "εμβολίων" στην εργασία τους.

Οι γιατροί σε όλο τον κόσμο απηχούν τις προειδοποιήσεις της ιαπωνικής υγειονομικής αρχής για τις παρενέργειες των γονιδιακών θεραπειών. Ωστόσο, αυτό το είδος της ορθής ενημερωμένης συναίνεσης έχει κοστίσει σε πολλούς γιατρούς στα δυτικά έθνη την άδεια άσκησης ιατρικής. Η κυβέρνηση κατηγόρησε αυτούς τους γιατρούς ότι διαδίδουν τη "διστακτικότητα στα εμβόλια".

Επιπλέον, ενώ η Ιαπωνία επιτρέπει στους πολίτες της να επιλέξουν αν θα τους χορηγηθούν οι πειραματικές γονιδιακές θεραπείες, άλλες χώρες αναγκάζουν τους πολίτες να λάβουν το εμβόλιο. Για παράδειγμα, τον Φεβρουάριο του 2022, η Αυστρία θα επιβάλει τις ενέσεις. Οι πολίτες που θα αρνούνται θα αντιμετωπίζουν βαριά πρόστιμα και φυλάκιση έως και ενός έτους.

------------------

Δικτυογραφία:

Alert: Japan Places Myocarditis Warning on 'Vaccines' - Requires Informed Consent - RAIR

https://rairfoundation.com/alert-japan-places-myocarditis-warning-on-vaccines-requires-informed-consent/

1 σχόλιο:

  1. Λενε εδω κατι χαζοι.....ελα ρε γιατι δεν κανεις το εμβολιο;;;
    Μα προκαλει μυοκαρδιτιδα
    Ελα ρε,ποιος τα λεει αυτα τα χαζα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive