Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

ΑΚΚΕΛ: Ζητά εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες ασθενείας, περίθαλψης & θανάτου του Γ.Τράγκα

Το ΑΚΚΕΛ εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του δημοσιογράφου και επικεφαλή του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι, Γιώργου Τράγκα, για τον θάνατό του, ο οποίος φέρεται να προήλθε από επιπλοκές που αντιμετώπισε λόγω του υψηλού ζαχάρου που είχε, αφότου κόλλησε κορονοϊό από εμβολιασμένο(ους) όπως όλα δείχνουν μέχρι τώρα. Το ΑΚΚΕΛ όμως είναι αδύνατο να μην προχωρήσει περισσότερο.... Ο συνδυασμός γεγονότων και συνθηκών ασθενείας, περίθαλψης και θανάτου μαζί με την σφοδρότατη κριτική του κατά του Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στον χειρισμό του κορονοϊού, με βασικό στοιχείο και την σχέση του γιού του με τον Μητσοτάκη την οποία δημοσιοποίησε μόλις πρόσφατα, λίγο πριν τον θάνατό του, καθιστά επιτακτική την εκτεταμένη και εις βάθος διερεύνηση των συνθηκών ασθενείας, περίθαλψης και θανάτου του.

Η ίδρυση πολιτικού κόμματος, το οποίο, είτε μόνο του είτε ως τμήμα εκλογικής συμμαχίας, θα αφαιρούσε ψήφους από το κόμμα Μητσοτάκη είναι άλλος ένας ζωτικός λόγος για αυτή τη διερεύνηση.

Ενδεικτικά αναφέρει το ΑΚΚΕΛ την δήλωση του Γιώργου Τράγκα μόλις ασθένησε: «Αυτό το κράτος, ενώ έχει τους διαβητικούς στις πρώτες ομάδες υψηλού κινδύνου, τους έχει εξαιρέσει από τα μονοκλωνικά αντισώματα. Βλέπετε ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα Δημόσιας Υγείας συμπεριφέρεται ως ‘ψιλικατζής’. Σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων, παρέλαβε 2000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων».

Αυτά φέρνουν στην επιφάνεια την ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ πιθανότητα οι αποτυχημένοι ή σκόπιμα λανθασμένοι κυβερνητικοί χειρισμοί στην αξιοποίηση μονοκλωνικών αντισωμάτων και φαρμάκων και τεχνικών κατά του κορονοϊού (και η ταυτόχρονη αντιεπιστημονική επιβολή «εμβολίων») να δημιούργησαν συνθήκες που συνέβαλλαν να οδηγηθεί ο Γιώργος Τράγκας στον θάνατο ή δεν επέτρεψαν στον οργανισμό του να ενισχυθεί με όλα τα μέσα που διαθέτει η Επιστήμη για την αντιμετώπιση των επιμέρους και του συνδυασμένου προβλήματος υγείας που δημιουργήθηκε.

Η πολιτική αξιολόγηση του ΑΚΚΕΛ για τη διαλεύκανση των προαναφερθέντων καταλήγει σε ένα ερώτημα: Ο χώρος συμφερόντων γύρω από το Μητσοτακέικο είναι ικανός και πρόθυμος να δημιουργήσει συνθήκες που θα οδηγούσαν στον θάνατο έναν άνθρωπο όπως τον Γιώργο Τράγκα;

Η απάντηση από το ΑΚΚΕΛ είναι ότι θα μπορούσε να είναι μία από τις πρώτες επιλογές τους, αν όχι η πρώτη. Και αυτό είναι πεποίθηση πολλών, αν όχι όλων, όσων διαβάζουν αυτές τις γραμμές. Το ΑΚΚΕΛ ζητά από τη Δικαιοσύνη να διερευνήσει διεξοδικά τις συνθήκες ασθενείας, περίθαλψης και θανάτου του Γιώργου Τράγκα διότι υπάρχει σαφέστατο κίνητρο και όφελος από τον θάνατό του για το κυβερνητικό-μιντιακό καθεστώς συμφερόντων γύρω από το Μητσοτακέικο.

Επιπλέον, το ΑΚΚΕΛ ζητά να εφαρμοστεί ο νόμος για προσβολή μνήμης νεκρού και για πρόκληση διχόνοιας μεταξύ πολιτών, κατά όλων των αλητών στο διαδίκτυο, κανάλια και έντυπα που ξερνούν χολή κατά του νεκρού αλλά και κατά του αγώνα που κάνουν οι Έλληνες πολίτες (μαζί με άλλους σε όλο τον κόσμο) ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, η οποία στην περίπτωσή μας εκφράζεται με τα προϊόντα διαφθοράς που ονομάστηκαν «εμβόλια» ενώ ΔΕΝ είναι εμβόλια όπως είναι επιστημονικά αναγνωρισμένα.

Να μην ξεχνούμε ότι ο Γιώργος Τράγκας κόλλησε από εμβολιασμένους, αυτούς που το καθεστώς Μητσοτάκη ανάγκασε να γίνουν διανομείς του κορονοϊού, όπως πριν από τα εμβόλια ακόμη τόνιζαν και ακόμη τονίζουν οι πραγματικοί και κορυφαίοι επιστήμονες, όχι οι στρατολογημένοι της κυβέρνησης και συγκεκριμένων φαρμακοβιομηχανιών.

Σε αυτό τον πόλεμο κατά της πολιτικής, ιατρικής, ακαδημαϊκής, μιντιακής και επιχειρηματικής διαφθοράς, που πρωτοστατεί το ΑΚΚΕΛ, λειτουργούσε και ο Γιώργος Τράγκας: στο κίνημα αντιδιαφθοράς. Και αυτή την διαφθορά προστατεύουν οι προαναφερθέντες (γνωστοί και μη) αλήτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive