Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

«ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΤΕ κάθε μήνα το πρόστιμο από την σύνταξη» – Αυτός ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ έδωσε ΟΡΚΟ στον Ιπποκράτη;;; ΟΝΕΙΔΟΣ με το ΒΙΝΤΕΟ

Υπερέβησαν τα εσκαμμένα! Ο Μένγκελε μοιάζει πλέον άκακο γατάκι μπροστά τους…«Αν πετύχουμε με την υποχρεωτικότητα και εμβολιαστούν οι 60ρηδες και άνω, η εικόνα της πανδημίας της χώρας μας θα αλλάξει τελείως», διατείνεται ο καθηγητής -λέμε τώρα-... πνευμονολογίας και εντατικής θεραπείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, αναφορικά με το νέο απάνθρωπο μέτρο που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.Ο καθηγητής επισήμανε μάλιστα πως το εν λόγω μέτρο ελήφθη ορθώς, παρότι, όπως ανέφερε, δεν θα σταματήσει τον ιό από το να κυκλοφορεί αλλά, ισχυρίστηκε, θα μειώσει την πίεση στο σύστημα η υγείας.«Πρέπει όλοι οι Έλληνες να εμβολιαστούμε για να σταματήσει ο ιός να κυκλοφορεί άρα πρέπει και οι άλλες ηλικίες να ακολουθήσουν με πολύ μαζικότερο εμβολιασμό», συμπλήρωσε και πέταξε την «τορπίλη» του:«Έχουμε γεμίσει δικαιωματιστές. Δεν υπάρχει δημοκρατικό δικαίωμα στον θάνατο. Για αυτό το κράτος λέει: ‘Θα φοράς ζώνη ασφαλείας, θες, δεν θες’. Έτσι γίνεται και με το εμβόλιο.Τα μέτρο της υποχρεωτικότητας μάλλον δεν θα δουλέψει έτσι. Αν τα 100 ευρώ κάθε μήνα παρακρατώνται από την σύνταξη, είναι πολύ εύκολο άμεσα να πιεστεί ό άλλος».Δείτε το βίντεο:

4 σχόλια:


  1. Αδιανότητο:
    Η ΠτΔ Κ.Σακελλαροπούλου μίλησε για μια unisex κοινωνία σε παιδιά δημοτικού
    - «Ούτε αρσενικό, ούτε θηλυκό»
    Σοκάρουν τα όσα είπε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε μαθητές και μαθήτριες της τρίτης τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης.

    Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε για τον παιδικό Winnie το αρκουδάκι και τους είπε ότι... είναι και αρσενικό και θηλυκό. Όπως είπε αυτό είναι το αγαπημένο της παιδικό, καθώς ουσιαστικά προωθεί μια unisex κοινωνία χωρίς διακριτά φύλα.

    Αναλυτικά όσα είπε:

    «Το αρκουδάκι Winnie-the-Pooh έχει όνομα και αρσενικό και θηλυκό.

    Και αυτό είναι που έχει προκαλέσει μεγάλη προσοχή.

    Δεν ήθελαν να δώσουν όνομα ούτε αρσενικό ούτε θηλυκό και έδωσαν και τα δύο.

    Ήταν πολύ νωρίς αυτά όταν γράφτηκαν σε σχέση με το σημείο που βρισκόμαστε τώρα».

    >> https://www.youtube.com/watch?v=G1ZFZicOFiA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός κυκλοφορεί ακόμα χωρίς φόβο; Θα είναι τραγικό για εμάς αν το επιτρέψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμα κυκλοφορεί ελεύθερος χωρίς φόβο; Κρίμα για εμάς. Οι Μέγκελε εκτελούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σφαλιαρες οπου τον βρειτε τον αλητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive