Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

ΕΛΛΑΔΑ μου ΠΩΣ σε κατάντησαν έτσι οι ΑΛΗΤΕΣ!! Τραγική κατάσταση στα νοσοκομεία: Στοιβαγμένοι σε ράντζα ασθενείς – Τριτοκοσμικές εικόνες. ΒΙΝΤΕΟ ΦΡΙΚΗΣ

 

Για «ανείπωτη τραγωδία» κάνει λόγο ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος αναφορικά με ασθενείς με κορωνοϊό οι οποίοι βρίσκονται εκτός ΜΕΘ, περιγράφοντας την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το σύστημα υγείας....  Την ίδια στιγμή, ο ίδιος σημειώνει ότι τουλάχιστον 100 ασθενείς αν και είναι διασωληνωμένοι δεν βρίσκονται σε ΜΕΘ, «χάνοντας τη ζωή τους ευρισκόμενοι σε λίστα αναμονής».  

Όσον αφορά στο νοσοκομείο στην Κ. Μακεδονία, ο Μ. Γιαννάκος περιγράφει την κατάσταση ως «απελπιστική» καθώς σύμφωνα με τον ίδιο 23 ασθενείς και ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού βρίσκονται όλοι μαζί σε κοινόχρηστους χώρους και πολλοί από αυτούς σε ράντζα.  

«Ο ένας κολλάει τον άλλον. Όταν βγει το μοριακό τεστ αρνητικό μεταφέρονται σε γενικές κλινικές» σημειώνει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ προσθέτοντας ότι «περιμένοντας να βγουν τα τεστ μπορεί ο αρνητικός ασθενής να κολλήσει από τον θετικό. Έτσι μεταφέρει τον ιό σε κλινικές άλλων παθήσεων».  «Και μετά αναρωτιούνται για τη νοσοκομειακή διασπορά», σημειώνει ο ίδιος και σχολιάζει αναφορικά με την κυβέρνηση ότι «τώρα δεν μιλάνε γιατί δεν έχουν τα εξιλαστήρια θύματα τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς να τους επικαλεστούν».  Επιπλέον, όσον αφορά στο πρόστιμο των 100 ευρώ το μήνα σε όσους δεν έχουν εμβολιστεί ενάντια στον κορωνοϊό και είναι άνω των 60 ετών ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος κάνει λόγο για «ομολογία αποτυχίας» του εμβολιαστικού προγράμματος προσθέτοντας ότι τα αποτελέσματα θα ήταν καλύτερα εάν τα ίδια χρήματα δίνονταν ως παροχή σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί.  Παράλληλα ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον ρόλο του ΕΟΔΥ ο οποίο όπως τόνισε δεν είναι στατιστική υπηρεσία να καταγράφει τα κρούσματα «οφείλει με τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) να πηγαίνει πόρτα - πόρτα να βρίσκει τους ανεμβολίαστους και να κουβεντιάζει μαζί τους  για να πείθει όσους φοβούνται και επηρεάζονται αρνητικά στο να εμβολιασθούν».  «Ο ΕΟΔΥ οφείλει να πηγαίνει στα σπίτια των κρουσμάτων κορωνοϊού με γιατρούς της πρωτοβάθμιας περίθαλψης για ιατρική παρακολούθηση και φροντίδα ώστε να μην φθάνουν στα νοσοκομεία σε μη αναστρέψιμη κατάσταση», υπογράμμισε ο Μιχάλης Γιαννάκος τονίζοντας ότι «δεν είναι όλοι αυτοί αρνητές όπως θέλουν να τους παρουσιάζουν για να αποκρύψουν ευθύνες του ΕΟΔΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive