Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ .... Ε Φ Τ Α Σ Ε !! ΜΕΤΡΑΣ ΜΕΡΕΣ

Το έχω πει από την πρώτη στιγμή. Η αρχή του τέλους θα είναι όταν θα βγουν τα μαχαίρια μεταξύ τους. Και η αρχή αυτή έγινε.... Του το είχα πει από τότε που ανταλλάξαμε εκείνη την αλληλογραφία του Ιουνίου του 2020.

Του Σωτήρη.

Το ξεκαθάρισμα όμως θα αρχίσει από τους αναλώσιμους. Και ένας από αυτούς, δυστυχώς γι αυτόν, είναι και ο ίδιος και ας παρουσιάζεται σήμερα ως “καταγγέλλων”.

Μετά θα έρθει η ώρα και των άλλων.

Υ.Γ. Ακόμα και ο Κουρουμπλής, ο οποίος προχώρησε στην επιβεβαίωση του πρωτοκόλλου του θανάτου ακόμη περισσότερο μιλώντας για το οξυγόνο, πρέπει να μας πει πού ήταν τόσο καιρό όταν διάβαζε τις τρομακτικές καταγγελίες μου για το πρωτόκολλο στα νοσοκομεία;

Τη μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα περίμενε; Το ίδιο ισχύει και για την Εισαγγελία που παρενέβη. Γι αυτήν δεν είναι απλώς αργά. Είναι ήδη καμμένη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive