Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Ν. Δαπέργολας: Έκαναν τις εκκλησίες νάιτ κλάμπ – Με σκανάρισμα barcode στην είσοδο – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM

«Ο μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτό που δεν δόθηκε» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Focus 8-11 μιλώντας στον δημοσιογράφο Στ. Δαμιανίδη ο κ. Νεκτάριος Δαπέργολας, Διδάκτωρ Βυζαντινής Ιστορίας.... Χαρακτήρισε «εφιαλτικό» το να εμβολιαστούν κατά της covid-19 μικρά παιδιά καλώντας τον κόσμο «να αγωνιστεί για την ελευθερία του»....

«Έχουμε την κλιμάκωση της επίθεσης του καθεστώτος.  Έρχεται και η υποχρεωτικότητα σε μία δεύτερη μεγάλη ομάδα πληθυσμού και είναι θέμα ελαχίστου χρόνου να πάει, όχι μόνο στους 50άρηδες αλλά σε όλους. Κοιτάξτε την αλληλουχία των γεγονότων. Βγαίνει ο ένας βασικός πυλώνας του καθεστώτος, η 4η εξουσία και επιχαίρει. Αμέσως μετά βγαίνει η 3η εξουσία η δικαιοσύνη, μέσα από την ντροπιαστική απόφαση του ΣτΕ, που ακυρώνει ουσιαστικά κάθε νυν και επόμενη διεκδίκηση και να δικαιώνει την υγειονομική δικτατορία. Και συνεχίζει τη δουλειά της και μία ακόμα εξουσία, η εκκλησιαστική που, αφενός κρατά επαίσχυντη σιωπή απέναντι στο φασιστικό μέτρο και αφετέρου συνεχίζει και την ξεκάθαρη επίδειξη λόγοις και έργοις. Συζητούν ακόμα και για πρόσληψη σεκιουριτάδων που ήδη έχει γίνει στον Άγιο Ανδρέα της Πάτρας, για να κάνουν barcode control στους πιστούς. Μιλάμε για παρανοϊκές και δαιμονικές καταστάσεις», δήλωσε

Για την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στην Ελλάδα ο κ. Δαπέργολας μίλησε για ένα «τρομακτικά λυπηρό γεγονός».

«Όταν φέρνεις τον Πάπα, τον αιρεσιάρχη  την ώρα που ο πνευματικός ουρανός της πατρίδας μας έχει τόσα μαύρα σύννεφα, αντί να τα σκορπίσουμε, μαζεύουμε και νέα, πιο σκοτεινά. Το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν υπήρξε αντίδραση παρά μόνο από τον γέροντα Ιωάννη Διώτη. Έχουμε τεράστια ευθύνη ως λαός», πρόσθεσε.

«Γλοιώδη στάση απέναντι στον Ποντίφικα δεν είχαν μόνο οι δημοσιογράφοι, που έτσι κι αλλιώς γνωρίζουμε το ρόλο τους. Ανάλογη ήταν και η στάση που επέδειξαν ιερείς και Αρχιμανδρίτες και υπουργοί που του φιλούσαν το χέρι. Πρωτοφανή πράγματα που δέκα χρόνια πριν, θα ήταν αδιανόητα και εξωφρενικά. Τώρα πλέον τα δεχόμαστε όλα λες και είναι φυσιολογικά. Είναι κι αυτό ένα δείγμα του εκφυλιστικού κατήφορου στον οποίο βρίσκεται η πατρίδα μας», σημείωσε.

Για τον εμβολιασμό των παιδιών και το επικείμενο άνοιγμα της πλατφόρμας των ραντεβού, ο κ. Δαπέργολας δήλωσε: «Προσωπικά το χαρακτηρίζω εφιαλτικό το άνοιγμα του εμβολιασμού στα μικρά παιδιά. Καθημερινά αποκαλύπτονται οι κίνδυνοι και η έλλειψη αποτελεσματικότητας του εμβολίου.  Η θέση μας είναι γνωστή, ακόμα και για τους μεγάλους, ότι είναι πειραματικό είναι αδοκίμαστο, πόσο μάλλον για τα παιδιά».

«Όλα αυτά είναι ένας απερίγραπτος καραγκιόζ μπερντέ. Βρισκόμαστε σε ένα θέατρο του παραλόγου Είναι όλα προμελετημένα, είναι ένα ευρύτερο σχέδιο το οποίο διεκπεραιώνουν με βάση τις εντολές που παίρνουν απ έξω», υπογράμμισε.

«Πρέπει να αποτυθωθεί μια αντίδραση. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι εάν θέλουμε τις ζωές μας πίσω, αυτό δεν πρόκειται να γίνει με υποχωρήσεις και  υπακοή. Η ελευθερία κερδίζεται πάντα και μόνο με τα “όχι”. Έχουμε σκοπό να κάνουμε διάφορες δράσεις. Ξεκινάμε το προσεχές Σάββατο στην πλατεία της Κομοτηνής με ομιλητές τον Κων/νο Βαθιώτη, το Δημήτρη Κούβελα, τον Κώστα Καραΐσκο και εμένα. Καλώ όλους τους πολίτες της Θράκης. Δεν υπάρχει  άλλος δρόμος, χρειαζόμαστε αποφασισμένους κοινωνικούς αγώνες, με πίστη και ελπίδα στο Θεό», τόνισε.


1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα.
    Το κείμενο εμφανίζεται σαν μαύρες γραμμές από: "Έχουμε την κλιμάκωση της επίθεσης του καθεστώτος." ως το τέλος. Εγώ σκέφθηκα και "πέρασα" από πάνω μαρκάροντας το και μπόρεσα και το διάβασα. Όμως επειδή κάποιοι μπορεί να δυσκολευτούν να το διαβάσουν κοιτάξτε το.
    Ήταν πολύ σημαντικά όσα έλεγε και θα είναι κρίμα να μην διαβαστούν.
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive