Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Η "συνωμοσία" του χθες είναι ο Σημερινός Τίτλος του Ιατρικού Περιοδικού: NEJM Εξηγεί πώς τα εμβόλια COVID Μπορεί να Παράγουν Πρωτεΐνες Αιχμής που Οδηγούν σε Μυοκαρδίτιδα

 

Εδώ και αρκετές εβδομάδες "περιθωριακοί" γιατροί υποστηρίζουν ότι οι πρωτεΐνες αιχμής που παράγονται από τα εμβόλια COVID-19 μπορεί να οδηγήσουν σε πολυάριθμους θανάτους αυτή τη χειμερινή περίοδο....

Τώρα, εβδομάδες αργότερα, το New England Journal of Medicine υποστηρίζει μια παρόμοια κατάσταση. Οι πρωτεΐνες αιχμής που παράγονται από τα εμβόλια COVID-19 μπορεί να οδηγήσουν σε μυοκαρδίτιδα και νευρολογικές ανησυχίες.

Ο Alex Berenson ανέφερε:

Οι μεταγενέστερες επιδράσεις των αντισωμάτων που παράγουν οι άνθρωποι κατά της πρωτεΐνης αιχμής του κορονοϊού μπορεί να οδηγήσουν σε μυοκαρδίτιδα και ακόμη και σε νευρολογικές ανησυχίες, γράφουν δύο βετεράνοι ιατρικοί ερευνητές στο κορυφαίο ιατρικό περιοδικό των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το ανοσοποιητικό μας σύστημα παράγει αυτά τα αντισώματα ως απάντηση τόσο στον εμβολιασμό όσο και στη φυσική μόλυνση με τον ιό Covid. Ωστόσο - αν και οι ερευνητές δεν το λένε ρητά, ενδεχομένως επειδή κάτι τέτοιο θα ήταν πολιτικά αστήρικτο - τα επίπεδα αντισωμάτων της πρωτεΐνης spike είναι ΠΟΛΥ υψηλότερα μετά τον εμβολιασμό από ό,τι μετά τη μόλυνση. Συνεπώς, η επακόλουθη αντίδραση στον εμβολιασμό μπορεί να είναι πιο σοβαρή.

Το NEJM δημοσίευσε τη σύντομη μελέτη την Τετάρτη στη σειρά Basic Implications of Clinical Observations. Ο ένας από τους συγγραφείς είναι ογκολόγος και καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ- ο άλλος είναι ερευνητής καρκίνου που έχει δικό του εργαστήριο στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Ντέιβις.

Ακολουθεί η έκθεση του NEJM - Ένας πιθανός ρόλος για τα αντι-ιδιοτυπικά αντισώματα στη μόλυνση και τον εμβολιασμό από τον ιό SARS-CoV-2.

Παραπομπή: TheGatewayPundit.com

------------------

Δικτυογραφία:

Yesterday’s Conspiracy is Today’s Medical Journal Headline: NEJM Explains How COVID Vaccines May Produce Spike Proteins That Lead to Myocarditis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive