Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα ο Kun Agüero αποσύρεται από τα γήπεδα μετά τα καρδιακά προβλήματα που του εμφανίστηκαν αφότου εμβολιάστηκε. ΦΩΤΟ

Ο ποδοσφαιριστής της Barça- Μπαρτσελόνα ο Kun Agüero, ο οποίος θα πρέπει να σταματήσει την καριέρα του λόγω καρδιακών προβλημάτων, θα μπορούσε να υποβάλει καταγγελία κατά του ΠΟΥ.... Ο αστέρας του ποδοσφαίρου Kun Agüero εγκαταλείπει την καριέρα του λόγω καρδιακών προβλημάτων αφού εμβολιάστηκε και απειλεί να καταγγείλει τον ΠΟΥ. Πρέπει να είναι γενναίος γιατί θα έχει ”δυσκολίες”. Ο αντίκτυπος θα ήταν μεγαλύτερος από εκείνον ενός βραβείου Νόμπελ, σχολιάζει έγκριτη ισπανική πηγή.

Άσχημα νέα για τον Kun Agüero. Όπως τόνισε το πρόγραμμα El Matí de Catalunya Ràdio, οι διάφορες εξετάσεις που έχουν γίνει στον Αργεντινό φορ της Μπάρτσα δεν είναι καθόλου θετικές. Σύμφωνα με αυτές, ο παίκτης θα έπασχε από ένα είδος αρρυθμίας και θα μπορούσε να αναγκαστεί να εγκαταλείψει την πρακτική του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

1 σχόλιο:

  1. Τα αποτελεσματα των ασφαλων εμβολιων
    Καντε ενα πειραμα σε ποδοσφαιροφιλους
    Ρωτηστε τους για τον Αγκουερα
    Οι 9 στους 10 δεν θα ξερουν τιποτα
    Εαν ηταν ανεμβολιαστος και νοσηλευοταν θα το ηξεραν ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive