Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Η πρώτη ομολογία-παραδοχή από «ειδικό»: «Οι εμβολιασμένοι έκαναν λάθος - Νόμισαν ότι τελείωσαν με τον κορωνοϊό»! H απόκρυψη από την κυβέρνηση ότι μολύνονται και μεταδίδουν τον ιό προκάλεσε το νέο κύμα μολύνσεων

 

Οι εμβολιασμένοι είναι οι βασικοί υπεύθυνοι για την έκρηξη του νέου κύματος του Covid-19, παραδέχθηκε για πρώτη φορά μέλος της Επιτροπής Επιστημόνων του υπουργείου Υγείας για τον κορωναϊό, καθηγητής Δημόσιας Υγείας, Τάκης Παναγιωτόπουλος....

O καθηγητής Δημόσιας Υγείας Τάκης Παναγιωτόπουλος δήλωσε συγκεκριμένα ότι: «Δυστυχώς δόθηκε η αίσθηση με τα μέτρα που λήφθηκαν στις αρχές Οκτωβρίου ότι περίπου τελειώνουμε με τον κορωνοϊό και πάντως ότι τελειώνουν με αυτόν οι εμβολιασμένοι. Αυτό δεν είναι σωστό, η πανδημία αφορά όλους μας. Δυστυχώς φοβάμαι ότι οι εμβολιασμένοι παίρνοντας αυτό το μήνυμα, προφυλάσσονται λιγότερο» σημείωσε το μέλος της Επιτροπής Επιστημόνων του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Τάκης Παναγιωτόπουλος καταδεικνύοντας την έκταση του προβλήματος.

 Οι εμβολιασμένοι μέσα στην άγνοιά τους και την απόκρυψη από την κυβέρνηση ότι μολύνονται και μολύνουν, δεν έδειξαν την απαιτούμενη προσοχή με αποτέλεσμα να προκαλέσουν «σφαγή» στους ανεμβολίαστους, αλλά και στους εμβολιασμένους!

Και ο καθηγητής κατέληξε: «Ο καθένας να συνειδητοποιήσει την κατάσταση και να προστατέψει τον εαυτό του»!

Ο σώζων εαυτόν σωθείτω, δηλαδή...

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;;;;;
    ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΝΟΥΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΟΙΔΟΠΟΡΟΥΣ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive