Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Χαμός στην Μακεδονία κατά της κυβέρνησης – Αρκετές χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα τα χώνουν στον Κούλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα νέα μέτρα περιορισμού των πολιτών, μέτρα τα οποία θα αφορούν κυρίως τις λεγόμενες «κόκκινες» περιοχές, δηλαδή κυρίως την Βόρεια Ελλάδα....

Μια Βόρεια Ελλάδα που «βράζει» με την κυβέρνηση για τον τρόπο με τον οποίο την αντιμετωπίζει, καθώς ήδη πολλές περιοχές της βρίσκονται αντιμέτωπες με απαγορεύσεις. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στον πρόσφατο αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης τραγούδησαν νέα υβριστικά συνθήματα για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα η Θύρα 4 επέστρεψε μετά από περίπου 2 χρόνια στην Τούμπα, καθώς οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ έδωσαν το «παρών» στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 8η αγωνιστική της Super League.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης πραγματοποιούσαν διαμαρτυρία για τα μέτρα διαχωρισμού στα γήπεδα και γι’ αυτό το λόγο η Θύρα 4 παρέμενε κλειστή, παρόλα αυτά επέστρεψαν και πλέον τραγουδούν τα συνθήματα τους μέσα στο γήπεδο.

Ένα νέο σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ αφορά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς με αυτό τον καλούν να παραιτηθεί.

«Είμαστε όλοι φτιαγμένοι, θετικοί και εμβολιασμένοι. Γι’ αυτό και άντε γαμ@@, Μητσοτάκη άντε παραιτήσου», είναι το σύνθημα που τραγούδησαν οι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά.

Ακούστε το 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive