Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Φταίνε οι ανεμβολίαστοι για τις ΜΕΘ; - Παλαιότερα δημοσιεύματα απογυμνώνουν το ψέμα της κυβερνητικής προπαγάνδας

Ένα από τα βασικά επιχειρήματα της κυβέρνησης για να επιβάλλει τα γνωστά εκβιαστικά μέτρα οικονομικής και κοινωνικής εξόντωσης των ανεμβολίαστων είναι πως αυτοί με την επιλογή να μην εμβολιάζονται  στερούν  κρεβάτια σε ΜΕΘ από ασθενείς που τα χρειάζονται....

Πρόκειται για τεράστιο προπαγανδιστικό ψέμα που ανερυθρίαστα τα καλομπουκωμένα από τα «πακέτα Πέτσα» media αναπαράγουν βασιζόμενα προφανώς στην κοντή μνήμη των πολιτών. Η αλήθεια είναι ότι και προ κορωνοϊού συνέβαιναν ακριβώς τα ίδια στα νοσοκομεία.

Κάθε χρόνο τα νοσοκομεία κατέρρεαν. Κάθε χρονιά τέτοια εποχή οι ΜΕΘ ήταν είδος σπάνιο καθώς γέμιζαν από ασθενείς που έπασχαν από γρίπες και κάθε άλλου είδους νοσήματα. Πολύ συχνά δε υπήρχε μακρά λίστα αναμονής για μια κλίνη ΜΕΘ ενώ και τότε όπως και σήμερα ασθενείς διασωληνώνονταν (ναι η διασωλήνωση δεν  ανακαλύφθηκε με τον κορωνοϊό) στους διαδρόμους.

Εδώ λοιπόν παρουσιάζουμε μερικά δημοσιεύματα από παλιότερες χρονιές για του λόγου το αληθές. Όπως θα διαπιστώσετε, όλη η φιλολογία περί ΜΕΘ δεν είναι καθόλου σημερινή.  Κάθε χρόνο τα media έλεγαν ακριβώς τα ίδια. Οπότε το ερώτημα είναι: Γιατί  γίνεται όλος αυτός ο θόρυβος σήμερα; Η απάντηση είναι ότι πρόκειται για μια μορφή  κραυγαλέας προπαγάνδας που αποσκοπεί στο να δημιουργήσει στην κοινωνία αίσθημα φόβου ώστε να αποδεχτεί οποιαδήποτε μέτρα προτείνει η κυβέρνηση.

Κι επιτέλους αν η κυβέρνηση πράγματι ανησυχεί για την κατάσταση των Δημόσιων Νοσοκομείων τότε υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει και μάλιστα άμεσα: Να πάρει πίσω τους 7.000 ανεμβολίαστους υγειονομικούς που πέταξε στο δρόμο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive