Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΛΑ!!! Το ΒΙΝΤΕΟ της χρονιάς: Δες κόσμε ποιοι είναι ΨΕΥΤΕΣ και τι σου λένε οι μαλακοπίτουρες

Ούτε παραγγελία να είχε γίνει... 5/5/2021:  Ο λαδωμένος Νίκος Ευαγγελάτος εμβολιάστηκε κατά του κορονωϊού με το σκεύασμα της Johnson & Johnson που είναι και μονοδοσικό, στο νοσοκομείο «Αττικόν» το πρωί της Τετάρτης. 
Σε δηλώσεις του έξω από το νοσοκομείο, ο παρουσιαστής ήταν ιδιαιτέρως χαρούμενος, ενώ τόνισε πως «επιτέλους ήρθε η σειρά μου».  Σημείωση: Πλέον υπάρχει και δεύτερη δόση στο εν λόγω εμβόλιο.  2/11/2021:...
  Ο Νίκος Ευαγγελάτος αναφέρει στην εκπομπή του:  «Να κάνουμε την τρίτη δόση του εμβολίου, εμείς που έχουμε κάνει ήδη την δεύτερη»!!!  Μα αφού το J&J δεν έχει τρεις δόσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!  5/11/2021  Ο δημοσιογράφος τοποθετείται εκ νέου:  «Σήμερα έκλεισα την τρίτη δόση του εμβολίου που πρέπει να κάνω»!  Τελικά τι ακριβώς ισχύει;;;  Δείτε το βίντεο:

ΞΑΝΑ 5/5/2021:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive