Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Σοβαρά επεισόδια ΚΑΙ στις Βρυξέλλες σε διαδήλωση κατά των μέτρων για τον κορωνοϊό

Όπως αναφέρουν τα βελγικά μέσα, περίπου 35.000 ξεκίνησαν την πορεία από το σιδηροδρομικό σταθμό

“Gare du Nord” για να διαμαρτυρηθούν κατά του covid safe pass και των περιοριστικών μέτρων. Επεισόδια ξέσπασαν στις Βρυξέλλες το μεσημέρι της Κυριακής... κατά τη διάρκεια διαδήλωσης κατά των μέτρων για την προστασία από τον κορωνοϊό.Σύμφωνα με το rtbf, το οποίο επικαλείται το δίκτυο VRT, μία ομάδα εκτόξευσε προς την πλευρά των αστυνομικών κροτίδες. Οι αρχές απάντησαν με κανόνια νερού και δακρυγόνα.


1 σχόλιο:

  1. [ΒΙΝΤΕΟ] Οι τραυματισμοί του COVID Jab αναγκάζουν διάσημο χειρουργό να συνταξιοδοτηθεί, 5.000 ασθενείς, 800 χειρουργικές επεμβάσεις το χρόνο… Έφυγαν
    .
    «Αναγνώρισαν την υποβολή μου στο VAERS, αλλά δήλωσαν ότι η αντίδρασή μου κατηγοριοποιήθηκε ως «μη σοβαρή», καθώς δεν είχα νοσηλευτεί και δεν είχα πεθάνει».
    .
    Στην προσπάθειά τους να αναγκάσουν τους πάντες να πάρουν το τρύπημα, τα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν απεγνωσμένα να θάψουν οποιεσδήποτε ιστορίες σχετικά με τις επιπλοκές που μπορεί να προκύψουν από τη λήψη του πυροβολισμού. Γι' αυτό μάλλον δεν έχετε ακούσει ποτέ για το τι συνέβη στον Δρ Joel Wallskog.

    Ο Δρ Wallskog είναι ένας διάσημος ορθοπεδικός χειρουργός από το Ουισκόνσιν που είδε 5.000 ασθενείς και έκανε 800 χειρουργικές επεμβάσεις ετησίως προτού λάβει τη δόση του εμβολίου Moderna COVID-19. Αφού έκανε το τρύπημα, ο Δρ Wallskog διαγνώστηκε με εγκάρσια μυελίτιδα, η οποία επηρεάζει τον νωτιαίο μυελό και τον έχει κάνει να δυσκολεύεται ακόμη και να περπατήσει.
    .
    https://www.redvoicemedia.com/2021/11/video-covid-jab-injuries-force-renowned-surgeon-to-retire-5000-patients-800-surgeries-a-year-gone/

    https://twitter.com/TheChiefNerd/status/1455628090567180288



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive