Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

ΕΔΩ είμαστε ΚΑΙ εμείς.«ΚΑΤΩ τα χέρια απ’ τα παιδιά μας» – Νέα συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη κατά των αναστολών και των υποχρεωτικών εμβολιασμών (ΒΙΝΤΕΟ)

Με το γνωστό “σύνθημα” ΜΗΤΣΙΕΣΕ ΓΑΜΙΩΤΑΚΗ να κυριαρχεί. 
Συγκέντρωση και πορεία πραγματοποίησαν υγειονομικοί σε αναστολή και πολίτες που αντιδρούν στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών για τον κορωνοϊό....
 Οι υγειονομικοί συγκεντρώθηκαν στις πέντε το απόγευμα στο Πεδίο του Άρεως και με πορεία κατευθύνθηκαν προς το Λευκό Πύργο, όπου από τις έξι είχαν συγκεντρωθεί πολίτες που αντιδρούν στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και στα περιοριστικά μέτρα για τους ανεμβολίαστους. Από εκεί κινήθηκαν με πορεία στις οδούς Εθνικής Αμύνης, Παύλου Μελά, Αγίας Σοφίας και επέστρεψαν στο Λευκό Πύργο.

1 σχόλιο:

  1. Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΟΒ
    Voice for Science and Solidarity
    Δημοσιεύθηκε 19 Νοεμβρίου 2021


    Rumble — Σε μια ιστορική συνέντευξη για το The HighWire, ο οικοδεσπότης Del Bigtree κάθεται με τον Εμβολιολόγο, Geert Vanden Bossche, Ph.D., DVM, για να ακούσει την τρομερή προειδοποίηση του Geert σχετικά με τον μαζικό εμβολιασμό παιδιών κατά του Covid και την καταστροφή που μπορεί να ακολουθήσει.


    https://rumble.com/vpgyd4-vaccine-expert-warns-of-covid-vaccination-catastrophe.html


    https://publish.twitter.com/?query=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2FGVDBossche%2Fstatus%2F1461811159242350597&widget=Tweet


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive