Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Θα στο πεί ΣΗΜΕΡΑ ο τρισάθλιος φασίστας. Υποχρεωτικός εμβολιασμός άνω των 60 ετών με πρόστιμο €100. Θα πάρεις τα "κάκαλα" του Νώντα άθλιε


Το πρόστιμο θα επιβάλλεται για κάθε μήνα που θα παραμένουν ανεμβολίαστοι οι άνω των 60 ετών - Από λεπτό σε λεπτό ανακοινώσεις από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Από λεπτό σε λεπτό αναμένονται οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με την προσπάθεια θωράκισης της δημόσιας υγείας -λέμε τώρα- για την αντιμετώπιση της πανδημίας μετά και την εμφάνιση της παραλλαγής Omicron....  Σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινωθεί υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες άνω των 60 ετών. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, θα επιβάλλεται πρόστιμο 100 ευρώ για κάθε μήνα που οι πολίτες άνω των 60 ετών θα παραμένουν ανεμβολίαστοι.  Κατά πληροφορίες, το πρόστιμο των 100 ευρώ για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες άνω των 60 ετών που δεν εμβολιάζονται θα βεβαιώνεται κάθε μήνα μέσω εφορίας. Το διοικητικό πρόστιμο των 100 ευρώ που θα επιβάλλεται στους μη εμβολιασμένους άνω των 60 θα κατατίθεται για την ενίσχυση των δομών υγείας.  Η απόφαση αυτή με βασάνισε πολύ, είπε ο κ. Μητσοτάκης και ανακοίνωσε ότι όσοι ανεμβολίαστοι άνω των 60 ετών δεν έχουν εμβολιαστεί μέχρι τις 16 Ιανουαρίου του 2022 θα κληθούν να καταβάλλουν 100 ευρώ μέσω της εφορίας. «Δεν είναι ποινή, η απόφασή μου είναι προστασία και όχι τιμωρία» επισήμανε ο πρωθυπουργός και ξεκαθάρισε ότι το πρόστιμο που θα κληθούν να καταβάλλουν όσοι ανεμβολίαστοι άνω των 60 δεν αποφασίσουν τον εμβολιασμό τους θα κατατίθεται υπέρ της ενίσχυσης των δομών υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive