Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Πλήρως εμβολιασμένη, υπέρ του εμβολιασμού, Καναδή γερουσιαστής νεκρή σε ηλικία 56 ετών

Μια επιφανής Καναδή πολιτικός που είχε εμβολιαστεί πλήρως κατά του Covid-19 απεβίωσε από το "Covid", σύμφωνα με κυβερνητικούς αξιωματούχους....

Η Josée Forest-Niesing, 56 ετών, έπασχε από αυτοάνοσο νόσημα που φέρεται να επηρέασε τους πνεύμονές της. Αφού εμβολιάστηκε, αρρώστησε και χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε για ένα μήνα για να υποβληθεί σε θεραπεία.

Τελικά, η Niesing στάλθηκε στο σπίτι της στις 14 Νοεμβρίου, μόνο και μόνο για να επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο η κατάστασή της. Μια εβδομάδα αργότερα, απεβίωσε λόγω της ασθένειας που προκλήθηκε από το εμβόλιο και από την οποία είχε υποφέρει.

Η Niesing διορίστηκε μέλος της Ομάδας Ανεξάρτητων Γερουσιαστών το 2018, η οποία αποτελείται κυρίως από άτομα που πρόσκεινται στο Φιλελεύθερο Κόμμα.

Παρά τις συνθήκες του θανάτου της, το γραφείο της Niesing εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επαινεί τα εμβόλια covid. Αντί να τιμήσει τη ζωή της, το γραφείο της Niesing βρήκε την ευκαιρία να προωθήσει το εμβόλιο και να διασπείρει περισσότερη προπαγάνδα.

Ο πρόεδρος της Γερουσίας George Furey εξέδωσε τη δική του δήλωση με την οποία εξέφρασε τα συλλυπητήριά του σε όλη την οικογένεια, τους φίλους και τους οικείους της Niesing.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο The Exposé.

------------------

Δικτυογραφία:

Fully Vaccinated Pro-Vaccine Canadian Senator Dead at the Age of 56

https://healthimpactnews.com/2021/fully-vaccinated-pro-vaccine-canadian-senator-dead-at-the-age-of-56/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive