Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ Η ΜΑΡΕΒΑ.ΖΗΤΑΓΕ 500.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΑ ... ΚΑΚΑΛΑ ΤΟΥ ΝΩΝΤΑ

Γελάει η υπέρκομψη ( την κακιά της τήν ώρα ) όμως γελάει αυτός που γελάει τελευταίος.. Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών που δίκασε την αγωγή της Μαρέβας Μητσοτάκη εναντίον του Documento που αφορούσε τουλάχιστον δέκα δημοσιεύματα, απεφάνθη ότι η εφημερίδα κατέγραψε την αλήθεια χρησιμοποιώντας όλα τα αποδεικτικά στοιχεία. Η Μαρέβα Μητσοτάκη ζητούσε 500 χιλιάδες ευρώ από το DOCUMENTO και πήρε ενα ωραίο κατηγορητήριο που την έκρινε ένοχη όταν τα περιουσιακά στοιχεία που αποκτήθηκαν από την Μαρέβα Μητσοτάκη Γκραμπόφκσι αποκτήθηκαν την επίμαχη περίοδο που δεν έγινε υποβολή πόθεν έσχες. Αληθείς θεωρεί το δικαστήριο τις σχέσεις με τον γνωστό Σταύρο Παπασταύρου ο οποίος ήταν μέλος των διοικητικών συμβουλίων των εταιρειών της.  Αληθή και δικαιολογημένα στο όνομα της ενημέρωσης του κοινού θεωρεί το δικαστήριο..... όσα αποκαλύφθηκαν για το σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι πράγμα το οποίο και οι δικαστές θεωρούν περίεργο αφού το σπίτι αποκτήθηκε αμέσως μετά την υποτιθέμενη διάσταση. Μαϊμου διάσταση ηταν λέει το δικαστήριο ο χωρισμός της με τον Κούλη.   Σημαντικό επίσης είναι ότι το δικαστήριο θεωρεί απολύτως δικαιολογημένο και αναγκαίο να ενημερώνονται οι πολίτες για την επιχειρηματική δραστηριότητα της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς επίσης και τη δράση των ατόμων με τα οποία συνεργάζεται. Αυτη την είδηση δεν θα την δείτε σε κανένα ΜΜΕ ....Η ΑΠΌΦΑΣΗ ΒΓΉΚΕ  12/11/2021  Μιχαηλ Νικητας

1 σχόλιο:

  1. Που τα βρήκες βρε Νικήτα αυτά? Έχεις την απόφαση να μας την κοινοποιήσεις? Το δικαστήριο έκρινε, λέει, την διάσταση με τον Κυριάκο ως ΜΑΙΜΟΥ! Που τα βρήκες αγαπητέ .. Του λόγου μου μπανάνες δεν τρώω .. και αναμένω τις εξηγήσεις σου ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive