Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Από Τουρκία στην Πλατεία Ομόνοιας – Πως οι λαθρομετανάστες “τρολλάρουν ” μπαίνοντας με άνεση στην Ελλάδα (vid)

Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με
πρωταγωνιστή έναν τριτοκοσμικό αλλοδαπό, δείχνει…τις περιπετειώδεις στιγμές ενός λαθρομετανάστη να κάνει τον περίπατο με μεγάλη άνεση από Τουρκία έως στην Ελλάδα. 

Το ειρωνικό και χαλαρό ύφος που βλέπετε στην εικόνα... αποδεικνύει ότι μέχρι και οι ξένοι κοροϊδεύουν το σύστημα υπερχαλάρωσης που επικρατεί, δίνοντας όχι μόνο πρόσβαση στους αλλοδαπούς να έρχονται παράνομα, αλλά και να κρύβονται με τις ανέσεις τους μέχρι και σε τζαμιά, ακόμα και να αποκτούν…free pass!...

Στην παραπάνω εικόνα από το βίντεο, βλέπετε να ξεκινούν διασχίζοντας τον ποταμού του Έβρου, πριν εισβάλλουν στην ελληνική επικράτεια. Οι εγκληματικές  ανέσεις σχετίζονται άμεσα με την έλλειψη δυναμικού προσωπικού ασφάλειας κι άρα με την αναποτελεσματικότητα της κυβερνητικής πολιτικής.

Ο αλλοδαπός κρύβεται απ΄τις αρχές σε τζαμί της Κομοτηνής. Το υφάκι χαλαρό, λες σαν να υπάρχουν “εγγυήσεις”…

Στη συνέχεια φτάνει στην Καβάλα. Συλαμβάνεται από τις αρχές και μπαίνει σε δομή αλλοδαπών Αμέσως μετά, κάνει μια απλή αίτηση ασύλου, όπως βλέπετε στην παραπάνω εικόνα και παίρνει “free pass” έως ότου ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του και έτσι διασφαλίζει τις “διακοπούλες” του στην πατρίδα μας! 

Τέλος κατευθύνεται προς την Δράμα, μετέπειτα στην Θεσσαλονίκη και τέλος φτάνει με ΌΛΕΣ τις ανέσεις του προς την Αθήνα!

Σαααν…πολλές ανέσεις δεν μαζεύτηκαν;




1 σχόλιο:

  1. δεν μας κανει πλεον καμια εντυπωση με τα διαφορα βιντεακια που αφορουν την συνεχιζομενη εισβολη πανω στον εβρο αφου παραδεχονται οτι μπαινουν ως και 1030 εισβολεις τον μηνα στην χωρα μας απο τα τρυπια χερσαια συνορα και το μονο που ξερουν ειναι η μεταφορα στην ενδοχωρα...απλα γραικυλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive