Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

ΔΟΥΛΕΜΑ; ΗΠΑ: Χωρίς μάσκα για τον κορωνοϊό σε εστιατόριο ο Τζο Μπάιντεν – Σάλος στο Twitter, BINTEO

 

Το περασμένο Σάββατο ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν με τη σύζυγό του, Τζιλ βγήκαν για να γευματίσουν σε ένα εστιατόριο, όμως δεν γνώριζαν πως ο φωτογραφικός φακός θα είναι εκεί και θα τους απαθανατίσει σε μια στιγμή που δεν θα φορούν μάσκα για την προστασία από τον κορωνοϊό....

Θύελλα αντιδράσεων

Το ζεύγος επισκέφτηκε ένα γνωστό ιταλικό εστιατόριο στην Ουάσιγκτον, όμως οι εικόνες που κυκλοφόρησαν στη συνέχεια ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων, καθώς κανείς από τους δύο δεν φορούσε τη μάσκα του.

«Σύμφωνα με τις οδηγίες του CDC και το εκτελεστικό διάταγμα του Δημάρχου, Muriel Bowser, όλα τα άτομα άνω των 2 ετών πρέπει να φορούν μάσκα σε εσωτερικούς χώρους, ανεξάρτητα από το αν έχουν εμβολιαστεί. Θα πρέπει να αφαιρούνται μόνο κατά τη διάρκεια του γεύματος. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση», αναφέρει το εστιατόριο στον ιστότοπό του. Άρα ο Τζο Μπάιντεν με τη σύζυγό του παραβίασαν τις αρχές του εστιατορίου.

Εκνευρισμένοι οι χρήστες του διαδικτύου αποκάλεσαν τον Μπάιντεν «υποκριτή», καθώς παραβίασε τους όρους που ο ίδιος έχει θέσει για την πανδημία. «Κάθε Αμερικανός απαιτεί μία εξήγηση από τον Τζο Μπάιντεν»,  

«Οι υποκριτές πάντα θα υποκρίνονται» και «Μια ακόμη υπενθύμιση ότι οι κανόνες που επιβάλλονται από την άρχουσα τάξη ισχύουν μόνο για εμάς και όχι για εκείνους» είναι μόνο μερικά από τα σχόλια στο Twitter πολιτικών, δημοσιογράφων και άλλων γνωστών προσώπων στις ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive