Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Στα χέρια της Αστυνομίας ΟΚΤΩ πακιστανοί που έκλεβαν για το ..." Ψωμάκι" τους οι "καημένοι" και έκαναν χρήση ναρκωτικών για να πνίγουν την πίκρα της προσφυγιάς τους οι κακόμοιροι. Ανέβαζαν τη δράση τους στα social media

Τέλος στη δράση της συμμορίας του… TikTok που δρούσε στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου έβαλε η Αστυνομία της Κρήτης που συνέλαβε οκτώ Πακιστανούς, οι οποίοι έκαναν ληστείες, κλοπές, εκβιάσεις αλλά και διακίνηση ναρκωτικών....

Η δράση της εγκληματικής ομάδας ήρθε στο φως χάρη στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης όπου δύο από τους αλλοδαπούς συλληφθέντες δημοσίευαν βίντεο, στα οποία έκαναν χρήση ναρκωτικών!

Η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου έδειξε ότι πρόκειται για μία εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας ήταν αδίστακτα, που έκανε ληστείες χρησιμοποιώντας βία, μαχαίρια, ρόπαλα και άλλα αντικείμενα! Μάλιστα, εκβίαζαν τα θύματά τους, που ήταν κυρίως ομοεθνείς τους, από τα οποία ζητούσαν χρήματα για να τους επιστρέψουν προσωπικά έγγραφα που τους είχαν αρπάξει.

Η φασαρία που έγινε στο κέντρο του Ηρακλείου και οδήγησε στη σύλληψή τους έχει προκαλέσει ανησυχία και προβληματισμό στην τοπική κοινωνία και στις Αρχές αναφορικά με τα μέσα και τους τρόπους που χρησιμοποιήθηκαν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δράστες πλησίασαν άλλους Πακιστανούς και άρχισαν να τους χτυπούν με μαχαίρια, σπασμένα γυάλινα μπουκάλια και ξύλα! Σε ένα άλλο περιστατικό το ίδιο βράδυ, της 30ής Σεπτεμβρίου, υπήρξαν καταγγελίες ότι κάποια από τα μέλη της ομάδας βρίσκονταν στην παραλιακή λεωφόρο έχοντας πάνω τους μαχαίρια και ρόπαλα.

Πολίτες ειδοποίησαν τις Αρχές και, όταν έφτασαν εκεί αστυνομικοί από την ομάδα ΔΙΑΣ, οι αλλοδαποί πέταξαν στη θάλασσα τα αντικείμενα που κρατούσαν.

Οι συλληφθέντες, ανάμεσά τους και ένας ανήλικος, επέλεγαν να ληστεύουν κυρίως συμπατριώτες τους, όμως μεταξύ των θυμάτων τους ήταν ένας Βούλγαρος και μία Ηρακλειώτισσα, στα σπίτια των οποίων μπήκαν ενώ εκείνοι κοιμούνταν.

Εκτός των άλλων, οι αλλοδαποί ανέβαζαν στο TikTok βίντεο όπου έκαναν χρήση κάνναβης και δίπλα τους είχαν έξι νάιλον συσκευασίες με χασίς. Οπως είπαν, τα ναρκωτικά τα είχαν για δική τους χρήση, αλλά, όταν ο ένας από αυτούς ρωτήθηκε για τη διεύθυνση κατοικίας του, έδωσε ψεύτικα στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive