Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Εγκεκριμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα μπορεί να επιβάλει την εφαρμογή της "Κοινωνικής Βαθμολογίας" και "Ψηφιακής Επιτήρησης" (Social Credit Score & Tracking App) για την Εφαρμογή Αναγκαστικών Εμβολιασμών Covid

Δυστοπική τεχνολογία θα χρησιμοποιηθεί για το κυνήγι των ανεμβολίαστων. Ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ που εγκρίθηκε στις 31 Αυγούστου 2021, αποκαλύπτει την τεχνολογία που θα χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση ανθρώπων προκειμένου... να εντοπίζονται εκείνοι που φέρονται να είναι πιο πιθανό να εξαπλώσουν το Covid-19 και να εντοπίζονται τα ανεμβολίαστα άτομα, ώστε να τους χορηγούνται τα πειραματικά εμβόλια.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κατατέθηκε από τους ισραηλινούς δικηγόρους ευρεσιτεχνίας Dr. Gal Ehrlich και Maier Fenster της Ehrlich & Fenster.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αναλύει δεδομένα που συλλέγονται από smartphones, εφαρμογές τηλεφώνων με κυβερνητική εντολή, υπηρεσίες πληροφοριών, δημόσιες κάμερες, κάμερες ΑΤΜ, κάμερες ιδιωτικών επιχειρήσεων και άλλες πηγές.

Οι ηλεκτρονικές συσκευές που θα επικοινωνούν μεταξύ τους θα καθορίζουν αν κάποιος είναι ή όχι "σούπερ μεταδότης" ή "μη σούπερ μεταδότης" με βάση τα διάφορα στοιχεία.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω διάγραμμα, η συλλογή τεχνολογιών παρακολούθησης θα στέλνει δεδομένα προς ανάλυση προκειμένου να καθοριστεί ένα "σκορ" που θα τοποθετεί το άτομο σε μια ομάδα.

Κάθε ομάδα θα κατατάσσεται, ώστε η κυβέρνηση να μπορεί να δώσει προτεραιότητα στο ποιος θα εμβολιαστεί στη συνέχεια.

Ένα άλλο διάγραμμα δείχνει έναν ιστό ατόμων που παρακολουθούνται ενώ βρίσκονται σε δημόσιο χώρο.

Σύμφωνα με το έγγραφο, "η κυβέρνηση μπορεί να διατάξει τους πολίτες να εγκαταστήσουν μια ειδική εφαρμογή στα smartphones τους (ή σε άλλες έξυπνες συσκευές όπως tablets, smartwatches, smart glasses κ.λπ.) για να βοηθήσουν την κυβέρνηση με την υλικοτεχνική υποστήριξη των διαδικασιών εμβολιασμού".

"Η κυβέρνηση (ή άλλος φορέας) παρέχει στο κοινό τέτοιες εξειδικευμένες έξυπνες συσκευές", συνεχίζει. "Σε ορισμένες υλοποιήσεις, η εφαρμογή και/ή η έξυπνη συσκευή είναι διαμορφωμένη ώστε να ενημερώνει για τη θέση του χρήστη ανά πάσα στιγμή και να επικοινωνεί με γειτονικές έξυπνες συσκευές (μέσω Bluetooth για παράδειγμα( για να αξιολογεί τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ των χρηστών, για παράδειγμα, την εγγύτητα μεταξύ των χρηστών, την κίνηση των χρηστών κ.λπ."

Το έγγραφο αναφέρει ότι η υπάρχουσα τεχνολογία θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση ανθρώπων, όπως το λογισμικό κινητών τηλεφώνων Android και iPhone.

Τα δεδομένα γεωγραφικού εντοπισμού θα παρακολουθούνται χρησιμοποιώντας κινητά τηλέφωνα, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρήση πιστωτικών καρτών, διευθύνσεις IP, τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου που βρίσκεται σε κάμερες παρακολούθησης, ΑΤΜ και ιδιωτικές κάμερες παρακολούθησης σε καταστήματα, κτίρια και σπίτια.

Παρέχοντας παραδείγματα παρακολούθησης της συμπεριφοράς ενός υποκειμένου, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αναφέρει ότι θα μπορούσε να προσδιοριστεί εάν ένα άτομο "φοράει μάσκα" με "ανάλυση εικόνων που λαμβάνονται κατά τη διάρκεια κλήσεων" ή αν ένα άτομο "πλένει τα χέρια του" με "ανάλυση ήχων του νερού που τρέχει ή της κίνησης από ένα έξυπνο ρολόι".

"Σε ορισμένες υλοποιήσεις, τα άτομα που έχουν την τάση να επισκέπτονται συχνά θρησκευτικές ή κοσμικές εκδηλώσεις, όπως σε μια συναγωγή, μια εκκλησία ή ένα τζαμί ή ένα χώρο χορού, όπου οι άνθρωποι βρίσκονται σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους και μιλούν, προσεύχονται, τραγουδούν ή/και αναπνέουν βαθιά ή/και ανακατεύονται περισσότερο, θα λαμβάνουν υψηλότερη βαθμολογία (π.χ. για μια τέτοια εκδήλωση επαφής) από εκείνους που δεν επισκέπτονται συχνά θρησκευτικές εκδηλώσεις", προσθέτει η πατέντα.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εγκρίθηκε στις 31 Αυγούστου και έπεται των κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο που εφαρμόζουν όλο και πιο εκτεταμένα μέτρα επιτήρησης εν μέσω του κορονοϊού, όπως διαβατήρια εμβολίων που αποσκοπούν στον αποκλεισμό των ανθρώπων από οικονομικές και κοινωνικές δραστηριότητες και εφαρμογές που χρησιμοποιούν τον γεωγραφικό εντοπισμό και την αναγνώριση προσώπου για την αστυνόμευση της καραντίνας.

Ορισμένοι ειδικοί, όπως ο Dr. Robert Young και ο Dr. Vladimir Zev Zelenko, υποστηρίζουν ότι το οξείδιο του γραφενίου που τοποθετείται στο ανθρώπινο σώμα μέσω "εμβολιασμού" θα μπορούσε να αλληλεπιδράσει με δορυφόρους ή πύργους κινητής τηλεφωνίας προκειμένου να παραδώσει πληροφορίες σχετικά με το υποκείμενο.

"Αυτό που υποστηρίζω είναι ότι ο εμβολιασμός είναι ένα πρόσχημα για να τοποθετηθούν κυριολεκτικά μεταλλικά υλικά, τα οποία είναι δυνητικά μαγνητικά, ώστε να αλληλεπιδρούν με δορυφόρους ή πύργους κινητής τηλεφωνίας με το ανθρώπινο σώμα", δήλωσε ο Dr. Robert Young. "Με άλλα λόγια, αντί να χρησιμοποιείτε ένα κινητό τηλέφωνο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σώμα σας και το κινητό σας τηλέφωνο για την εξ αποστάσεως εξέταση, ας πούμε, των σακχάρων στο αίμα ή της αρτηριακής πίεσης ή των επιπέδων οξυγόνου. Και αυτό προτείνει στην πραγματικότητα το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που πήρε η Pfizer, το οποίο απονεμήθηκε μόλις τον περασμένο μήνα, στις 31 Αυγούστου του τρέχοντος έτους".
"Αυτό ήταν το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξα: ότι πρόκειται για την πρώτη πατέντα που εμφανίζεται σε έναν κατάλογο περίπου 18.500 για τον σκοπό της ανίχνευσης επαφών, πιστεύω, όλων των εμβολιασμένων ανθρώπων παγκοσμίως που θα είναι ή είναι τώρα συνδεδεμένοι με το Διαδίκτυο των Πραγμάτων" (Internet of Things), δήλωσε στον Stew Peters τον Σεπτέμβριο.

Δικτυογραφία

Patent Approved: US Government Could Mandate Social Credit Score & Tracking App To Implement Forced Covid Vaccinations – Nwo Report

https://nworeport.me/2021/10/22/patent-approved-us-government-could-mandate-social-credit-score-tracking-app-to-implement-forced-covid-vaccinations/

New patent proposes digital surveillance to vaccinate people based on social credit style scores

https://reclaimthenet.org/us-patent-surveilling-vaccinating-scores/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive