Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Συναγερμός στο Νοσοκομείο Γουμένισσας:Θετικοί στον κορωνοϊό ασθενείς και υγειονομικοί. Όλοι πλήρως εμβολιασμένοι-HXHTIKO

Θετικοί στον κορωνοϊό εντοπίστηκαν ασθενείς και μέλη του υγειονομικού προσωπικού, όλοι πλήρως εμβολιασμένοι, στο Νοσοκομείο Γουμένισσας.Για «διασπορά του ιού μεταξύ εμβολιασμένων ασθενών και υγειονομικού προσωπικού»... έκανε λόγο μιλώντας στον Focus FM και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, επιβεβαιώνοντας την είδηση. Συνολικά εντοπίστηκαν θετικά στον ιό 12 άτομα.

focusfm.gr

1 σχόλιο:

  1. Σεβαστέ διαχειριστά του site, αναγνώστες και αναγνώστριες του άρθρου , αυτές οι ειδήσεις A Π O K P Y Π T O N T A I από τα κανάλια - TV , radio - διότι γίνονται αντιληπτές η "ασφάλεια" και η "αποτελεσματικότητα" των εμβολιασμών για τον coronovirous .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive