Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Νίκος Καπραβέλος το κάρο με σκατά ομίλησε. ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: ¨Η κάνετε το Εμβόλιο ή αναστολή μισθού για όλους – Ζητούν να γίνουμε Ιταλία

 

«Η Ιταλία δίνει πέντε φορές ευκαιρία και μετά τέλος - Να πιέσουμε την κυβέρνηση να το κάνει», είπαν...Ο συντονιστής διευθυντής της Β΄ ΜΕΘ «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος, αγνοώντας την φτωχοποίηση ανθρώπων, ζήτησε την επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, με τον δημοσιογράφο, Άρη Πορτοσάλτε, να ισχυρίζεται πως στην Ιταλία τους δίνουν 5 φορές ευκαιρία να προσκομίσουν το «πράσινο πιστοποιητικό εμβολιασμού» και μετά προβαίνουν σε αναστολή μισθού....

«Δεν υπάρχει άλλη λύση. Πρέπει να επεκταθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στην ανθρώπινη δραστηριότητα. Αυτό που κάνει η Ιταλία με την πράσινη κάρτα. Δεν υπάρχει άλλη λύση.

Για να πάτε κάπου πρέπει να έχετε το πάσο εμβολιασμού», δήλωσε με τον δημοσιογράφο να συμπληρώνει:

«Και σε όλη την δημοσιουπαλληλία. Οι εργαζόμενοι στον κρατικό τομέα να είναι όλοι με το πιστοποιητικό. Να πιέσουμε την κυβέρνηση να το κάνει».

«Αντιδρούν μόνο οι συνδικαλιστές με την επέκταση της υποχρεωτικότητας, διότι στερούνται του μισθού», τόνισε ο κ. Καπραβέλος με τον κ. Πορτοσάλτε να καταλήγει:

«Στην Ιταλία τους δίνουν πέντε φορές ευκαιρία και μετά τους αναστέλλουν τον μισθό».

Σημειώνεται πως το υγειονομικό πάσο έγινε υποχρεωτικό στις 15 Οκτωβρίου στην Ιταλία για όλους τους εργαζομένους.

Δείτε το βίντεο:



4 σχόλια:

  1. Να φοβούνται τους πεινασμένους που δεν έχουν τίποτα να χάσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1) Η παθολογική κλινική του νοσοκομείου Εδέσσης έχει βρει θετικούς σε COVID-19, ούτε λίγο, ούτε πολύ, 8 άτομα από το προσωπικό της (είναι 3 ειδικευόμενοι γιατροί, 4 νοσηλεύτριες και ένας βοηθός θαλάμου).

    Ολοι τους φυσικά εμβολιασμένοι!

    Αφού οι ανεμβολίαστοι είναι σε αναστολή, στα σπίτια τους, γιατί (υποτίθεται) είναι επίφοβοι να κολλήσουν Covid και μετά να κολλήσουν τους ασθενείς...

    Τελικά η παθολογική κλινική λειτουργεί πια ουσιαστικά με μόλις 2 γιατρούς (και ένας αποσπασμένος από τα Γιαννιτσά, που θα επιστρέψει άμεσα).

    Τώρα η διοίκηση με το παρακάτω έγγραφο ζητεί από τους εργαζόμενους όλων των τμημάτων (που είναι όλοι τους εμβολιασμένοι) να εκτελούν ράπιντ τεστ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έ,ρέ βρεγμένη σανίδα πού τούς χρειάζεται,αλλά βλέπεις ό λαός "κοιμάται" καί τόν κάνουν ότι θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα τον ρωτησει κανεναςσκατοπαρουσιαστης που το παιζει δημοσιογραφος,τι εγινε με τα τ-λεμφοκυταρα,με ποσες συσκευες αυξημενης ροης δουλευουνε[ναι αυτες που σωζουν ζωη και οχι οι διασωληνωσεις-κοστιζουν μονο 3.500 ευρω]και αλλες ενδιαφερουσες ερωτησεις μπας και εξαφανιστει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive