Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

ΚΡΗΤΗ. Παρέλαση με συγκίνηση και δάκρυα στο σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι. ΦΩΤΟ

Με συγκίνηση και δάκρυα πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί οι επετειακές εκδηλώσεις στο Αρκαλοχώρι που επλήγη από τον καταστροφικό σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου....

Μαθητές και γονείς, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοπικοί Βουλευτές, συγκεντρώθηκαν μπροστά από τον Ι.Μ. Ναό του Αγίου Ανδρέα στο Αρκαλοχώρι για να γιορτάσουν την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.Όπως αναφέρει το newshub.gr, ήταν μια εκδήλωση ιδιαίτερα φορτισμένη με πολλούς να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους στη θέα των μικρών μαθητών.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα στο Αρκαλοχώρι, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ.κ. Ανδρέας.

Ακολούθησε η Επιμνημόσυνη Δέηση και η κατάθεση στεφάνων, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των νεκρών, η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και τέλος είχαμε την παρέλαση των μαθητών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive