Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ!!!! ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ....ΣΚΑΚΙ & ΤΑΒΛΙ λόγω Κοροδοϊού

Ειλικρινά αναρωτιέμαι πως οι περισσότεροι δεν εννοούμε να δούμε το αυτονόητο: "ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ" αφαιρώντας μας προοδευτικά κάθε αυτονόητο ανθρώπινο δικαίωμα, αλλά κυρίως ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ .... Δεν θα αναρτήσω τίποτα περί αυτού αυτή τη φορά! Ούτε καν τις δηλώσεις του πλέον έγκριτου Συνταγματολόγου κου Γ. Κασσιμάτη! Θα αρκεστώ στην χθεσινή μου προσωπική μου εμπειρία. Βρέθηκα χθες με ένα φίλο μου σε μιά καφετέρια, ΣΤΟΝ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΧΩΡΟ. Και είπαμε να παίξουμε ένα τάβλι! Τι πιό απλό και πιό καθημερινό!... Και με έκπληξη πληροφορηθήκαμε πως εκτός από τη μουσική έχει απαγορευτεί ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΒΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΚΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ !!!! Επειδή το βρήκαμε υπερβολικό γιά να το πιστέψουμε πήγαμε σε μία άλλη καφετέρια, γνωστή, όπου το τάβλι "άναβε" καθημερινά! ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ! ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΑΒΛΙ Η ΣΚΑΚΙ ;;; ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ !!!

ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ;;;;;;;;
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΑΡΝΗΤΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗΣ" !!!!!!

Άρης Παπαμιχαήλ

1 σχόλιο:

  1. Έχει νά πέσει "πούτσα" σ'αυτό τό πουτανάτο η Ελλάς, πού θά πάει σύννεφο,...θά χορεύουν καί τά τσιμέντα...καρτσιλαμά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive