Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

«ΚΑΛΑΜΟΚΑΒΑΛΗΜΑ»! Σάλος με δήλωση του Βασιλακόπουλου για το εμβόλιο και τους καφετζήδες – ΒΙΝΤΕΟ

«Καλαμοκαβάλημα» στην καλύτερη των περιπτώσεων...  Ο τηλε-ειδικός, πνευμονολόγος, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, σε μια ακόμα παρέμβαση που θα συζητηθεί.  Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, στον οποίο ο δημοσιογράφος ζήτησε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, επειδή τους πληρώνει το Κράτος, ανέφερε πως ένας καφετζής δεν μπορεί να έχει άποψη για το τι θα βάλει ο κόσμος ή όχι μέσα στο σώμα του.  Μεταξύ άλλων δήλωσε:...     «Προχθές σε μια ταβέρνα σηκώθηκε ένας άνθρωπος και με έβρισε, επειδή τον υποχρέωνα να εμβολιαστεί να βάλει κάτι στο σώμα του.      Τον ρώτησα εσύ άνθρωπέ μου τι δουλειά κάνεις;;;      Μου απάντησε καφετζής. Δηλαδή στην Ελλάδα, έχουμε φτάσει στο σημείο, ο καφετζής να έχει άποψη για το αν πρέπει να εμβολιαστεί ή όχι ο κόσμος».  

Δηλαδή ένας πολίτης δεν έχει το δικαίωμα να εκφέρει άποψη για τον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ εμβολιασμό και να εισακούσει άλλους επιστήμονες, πέραν των «ειδικών» της τηλεόρασης, οι οποίοι εκφράζουν αμφιβολίες για το εμβόλιο;;;  

 

Ο κ. Βασιλακόπουλος δηλαδή κάθεται στο ίδιο τραπέζι με επιστήμονες που αντικρούουν με επιχειρήματα την πολιτική του υποχρεωτικού εμβολιασμού;;;  

Ένας άνθρωπος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ για ένα εμβόλιο που μπαίνει μέσα του, το οποίο ΔΕΝ έχει δοκιμαστεί, με βάση τα μέχρι πρότινος πρότυπα και έχουν αναφερθεί παρενέργειες μετά από αυτό;;;  Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο:

  1. Δλδ αυτο που μας λεει ο κ.κτηνιατρος ειναι οτι, ο 'καφετζης' (οπως τον αποκαλει), ΔΕΝ εχει δικαιωμα να αποφασισει τι θα κανει η' οχι στο δικο του σωμα!

    Επειδη δλδ ειναι 'καφετζης' πρεπει να μην εχει γνωμη για το μπολιασμα στο ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑ, αλλα να μπει στην σειρα σαν αγελαδα για το μπολι!

    Αυτος ειναι και ο λογος που τον αποκαλω 'κτηνιατρο', αφου νομιζει οτι οι ανθρωποι δεν εχουν λογικη να κρινουν κι ετσι πρεπει να μπολιαζονται σαν τα ζωα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive