Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Καραγκιόζηδες στην εξουσία: Δεν υπήρξε σεισμός στη Νάξο! Που όμως ΕΓΙΝΕ; - «Κάναμε λάθος»! - Πώς να εμπιστευθείς αυτό το κράτος;

Η απόλυτη διάλυση στην χώρα: Για πρώτη φορά δόθηκε ψεύτικη είδηση σεισμού από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο αναφορικά με τον σεισμό της Νάξου: Δεν έγινε ποτέ!....  Το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που μετέδωσε για τον σεισμό των 5 Ρίχτερ, με εστιακό βάθος τα 10 χιλιόμετρα και το επίκεντρο της δόνησης εντοπιζόταν 25 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Νάξου είπε απλά... παπάτζες!  Λίγο μετά την ανακοίνωση το Γεωδυναμικό, αντί για αναθεωρημένη λύση, αφαίρεσε εντελώς τον σεισμό, ενώ και το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο δεν «ανέβασε» τον σεισμό στη σελίδα του.  Από τη Νάξο επίσης το διαψεύδουν!   Πόση διάλυση να αντέξει μία χώρα;   Με τη σειρά του, ο διευθυντής Ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Θανάσης Γκανάς, είπε ότι δεν έγινε σεισμός. «Δεν έχουμε καμία τέτοια ενημέρωση» σημείωσε και ο σεισμολόγος Γεράσιμος Χουλιάρας.   Ιδού η επίσημη ανακοίνωση του «σεισμού»:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive