Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Σήμερα δεν υπάρχουν άντρες γιατί δεν υπάρχουν Σπαρτιάτισσες να γεννούν και ανατρέφουν άντρες

Αγαπητοί συμπατριώτισσες, φίλοι και λοιποί. Η αλαζονεία αυτών που ορίζουν τη ζωή μας έπιασε ταβάνι. Από την μία μεριά η δύναμις του χρήματος, της επαγγελματικής εξέλιξης, της αυτοσυντήρησης σε συνδυασμό με την κομματοκρατία, τη διαφθορά και το κομμάτιασμα της κοινωνίας σε διάφορες ομάδες πολλαπλών σκοτεινών στόχων και επιδιώξεων, οδηγούν την ανθρωπότητα στον όλεθρο και στην εξαφάνιση. Έχοντας «Money» και ΜΜΕ και «όρη μεθιστάνεις»...

Τα μεγάλα σχέδια του Σιωνισμού προχωρούν κανονικά αφού επέτυχε να προωθήσει σε πολιτικούς θώκους τους δικούς της ανθρώπους, να εξαγοράσει ή/και να τρομοκρατήσει τους λειτουργούς της Δημοκρατίας και να οδηγήσει την ανθρωπότητα σε απόλυτο έλεγχο, σε μείωση και μετάλλαξη της, επιδιώκει να μετατρέψει τον άνθρωπό  από εν δυνάμει θεό σε ένα πλήρες ελεγχόμενο ρομπότ.

Σήμερα δεν υπάρχουν άντρες γιατί δεν υπάρχουν Σπαρτιάτισσες να γεννούν και ανατρέφουν άντρες. Οι Ελληνίδες μητέρες πρέπει να ενεργοποιηθούν …..

Η Κάνναβις του ΓΑΠ μοιράζεται πλέον σε παιδιά, ενώ η ΕΕ της Γερμανοεβραίας Μέρκελ υλοποιώντας το σχέδιο Καλλέργη έπαυσε να αποτελεί μία όαση πολιτισμού και ελευθερίας.

Το χειρότερο είδος ανθρώπου είναι ο «Μπάσταρδος» ή «τα ημίαιμα», δηλαδή άτομα χωρίς ανθρωπισμό, χωρίς μπέσα οι οποίοι το μόνο προσόν που διαθέτουν είναι να προδίδουν και να υπακούουν στον Ισχυρόν, στον Μεγάλον αδελφό.

Τα έργα όλων των μεταπολιτευτικών πρωθυπουργών οδήγησαν στην χρεωκοπία, στην εξαθλίωση και στη δολοφονία του Έθνους. Όλοι τους ήσαν μπάσταρδοι.

Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα επαχθή προγράμματα της ΕΕ ανατέθηκαν σε Ελληνόφωνους Επιτρόπους που εξυπηρετούσαν τα σχέδια της ΝΤΠ και ζημίωναν την Πατρίδα μας.  Η κ. Δαμανάκη, ο κ. Αβραμόπουλος, ο κ. Μαργαρίτης, ο κ. Δήμας, η κ. Διαμαντοπούλου κλπ έχουν κάτι κοινό;

Έπαυσε να υπάρχει το Υπουργείο που ίδρυσε ο ΓΑΠ και το οποίο περιελάμβανε την «Κλιματική Αλλαγή». Ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΟΗΕ ο οποίος ήταν ευήκοος σε αυτά που έλεγε η μικρή Σουηδέζα αλλά αγνοούσε 500 επιστήμονες, τελικά παραδέχθηκε ότι η κλιματική αλλαγή είναι περιοδικό φαινόμενο και η λέξη «αλλαγή» αντικατεστάθη με τη λέξη «καταστροφή».  Σήμερα λειτουργεί στην Πατρίδα μας «Υπουργείο Κλιματικής Καταστροφής»

Τελικά, επειδή το παραμύθι της κλιματικής αλλαγής βόλευε πολλαπλώς τα προγράμματα της ΝΤΠ που σκόπευαν:

·      Στην ικανοποίηση της αγοράς πετροχημικών και στην επιβάρυνση των χωρών μέχρι το 2100 με πολλά δις (Για την Ελλάδα αναλογούσαν 701 δις €)

·      Στη μη χρησιμοποίηση του Λιγνίτη (600 δις € χάρισε ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός στη Μέρκελ και επέτρεψε τη πυρπόληση της Ελλάδος εν ονόματι της πράσινης ανάπτυξης..)

·      Στη μη εξαγωγή πετρελαίου και Υδρογονανθράκων από νέες πηγές/χώρες, προτείνοντας τις κοστοβόρες και μη περιβαλλοντολογικές  ΑΠΕ

·      Στη δαιμονοποίηση του CO2, (αντί του ορθού της ρίψης χιλιάδων τόνων ρινιδίων μετάλλων και ρύπων στην ατμόσφαιρα στην προσπάθεια να επηρεάζουν το κλίμα (HAARPDirected Energy Weapon πχ. Καλιφόρνια, Μάτι κλπ, Αεροψεκασμοί). Η δαιμονοποίηση του CO2 σημαίνει συνέχιση στο διηνεκές των εμβολιασμών μέχρι να βγει η ψυχή μας. Το Ισραήλ πάει για το τέταρτο εμβόλιο…..ενεργεί ως «λαγός δρομέας» μεγάλων αποστάσεων που σέρνει το χορό της καταστροφής…

Παρακαλείσθε όπως διαβάσετε το συνημμένο γιατί αυτή τη στιγμή πολλές χώρες με καθεστώτα απολυταρχικά, με τα ΜΜΕ πλήρως  ξεπουλημένα προτείνουν την φυλάκιση των μη εμβολιασμένων, ενώ ο αριστερός και φιλάνθρωπος Νοάμ Τσόμσκι προτείνει τη στέρηση του φαγητού.

Βέβαια υπέρ των ανεμβολιάστων τάσσονται όσοι υποχρεώθηκαν να εμβολιασθούν, όσοι εξαπατήθηκαν  και όσοι δεν εγνώριζαν. Θεωρώ ότι αυτή η μεγάλη ομάδα είναι η μαγιά για να ανατρέψουμε την κομματοκρατία και τη συναλλαγή. Οι Ελληνίδες Μητέρες είναι αυτές που δύνανται να προβάλλουν την ανθρώπινη διάσταση του προβλήματος.

Οι ιατροί είναι επιστήμονες με γενικές και ειδικές γνώσεις και δεν δύνανται να γνωματεύσουν επί των εμβολίων που ούτε οι κατασκευαστές οι ίδιοι γνωρίζουν. Για ορισμένους που έχουν γνώση από βιολογικά και αφανή όπλα καθώς και για τους στόχους της ΝΤΠ, είναι λογικό όλα αυτά που συμβαίνουν να θεωρούνται σαν δολοφονικό σχέδιο.

Με τους θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

Στέργιος Σμυρλής

2 σχόλια:

  1. Σήμερα δεν υπάρχουν ανδρες γιατι ΔΕΝ υπάρχουν Σπαρτιάτισσες να γεννούν και ν' ΑΝΑΤΡΕΦΟΥΝ άνδρες.Αυτή η πρόταση τα περιέχει ΟΛΑ.Ειδικά για όσους έχουν ασχοληθεί με την λέξη ΣΠΑΡΤΗ και ό,τι αυτή ΠΕΡΙΕΙΧΕ...
    Θεωρώ φρούδα ελπίδα την αναστροφή της επικρατούσας κατάστασης.Οι ''Ελληνίδες"" -κατ'ευφημισμόν-μητέρες ΔΕΝ υφίστανται πλέον κατά συντριπτικό ποσοστό.Όσες αποφασίζουν να γεννήσουν και δεν κάνουν έκτρωση,πηγαίνουν με ραντεβού κ μόνον με καισαρική,σε ασύλληπτα ποσοστά.Πλήρης κατάργηση της Μάνας Φύσης.Εχουμε τελειώσει.Τα υπόλοιπα είναι νάχαμε να λέγαμε.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

    ΥΓ:Ειλικρινή συγχαρητήρια στον ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΕΡΓΙΟ ΣΜΥΡΛΗ για τις απόψεις του...Δυστυχώς μπάσταρδοι και ημίαιμα κατά πλειοψηφία επικρατούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δέν χρειάζεται απαραιτήτως η μάνα νά είναι Σπαρτιάτισσα αρκεί νά είναι...Μ Α Ν Α, μέ όλη τήν σημασία καί τήν αξία τής λέξης.
    Από'κεί καί πέρα οί λόγοι πού δέν γεννούν καί δέν ανατρέφονται ΣΩΣΤΑ
    οί άντρες είναι βεβαίως πολλοί καί έχουν σχέση μέ κοινωνικούς, πολιτικούς καί προσωπικούς λόγους τόσο τής ίδιας τής μάνας όσο καί τού περιβάλλοντος της.
    Είναι μεγάλο τό θέμα δέν αναλύεται επαρκώς στό συγκεκριμένο χώρο πού σωστά τό ανέδειξε.
    Η μάνα είναι ό πρώτος καί μεγάλος ΗΡΩΑΣ τής ζωής τού ανθρώπου,ότι καί νά πούμε είναι πολύ λίγο γιά τήν μάνα μας,τιμή,σεβασμός,αγάπη φροντίδα,είναι τό λιγώτερο πού μπορούμε νά τής δώσουμε,όταν εκείνη μάς έδωσε τό μεγαλύτερο τήν
    ΖΩΗ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive